Autosovinisticka tema, Srbi dobri ali prljavi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
21.521
U autobusu svaki drugi lik smrdi. A onaj koji ne smrdi smrdi mu iz usta. Top riba zna da navuce tangu i kratku koznu jaknu, a sto joj je crno i prljavo ispod noktiju to nista. Druga riba cacka nos pred 50 ljudi! Nisam nesto mnogo putovao, ali cisto sumnjam da je ovakva situacija u Nemackoj, Austriji, Francuskoj, Britaniji ili SAD. A kad je ovako u Beogradu mogu tek da zamislim sta je u Despotovcu ili Sidu.. Ili Trgovistu nebitno. Ne mislim sa ovom temom da vredjam Srbe, ja Srbe i dalje smatram za dobar i posten narod, ali brate mnogo su prljavi i smrde. I ne vode racuna o higijeni.

U autobusu svaki drugi lik smrdi. A onaj koji ne smrdi smrdi mu iz usta. Top riba zna da navuce tangu i kratku koznu jaknu, a sto joj je crno i prljavo ispod noktiju to nista. Druga riba cacka nos pred 50 ljudi! Nisam nesto mnogo putovao, ali cisto sumnjam da je ovakva situacija u Nemackoj, Austriji, Francuskoj, Britaniji ili SAD. A kad je ovako u Beogradu mogu tek da zamislim sta je u Despotovcu ili Sidu.. Ili Trgovistu nebitno. Ne mislim sa ovom temom da vredjam Srbe, ja Srbe i dalje smatram za dobar i posten narod, ali brate mnogo su prljavi i smrde. I ne vode racuna o higijeni.

Pojma nemas koliko si u krivu, arijevci su jos gori, oni ono sto iskopaju pojedu z:D

Plavokosi i plavooki dvometras?

za visinu si verovatno u pravu, za boju očiju možda, ali za boju kose skoro sigurno ne

arn.jpg

Студентски мудров на буџету што воли да људима лупа етикете делимично има поенту.

Са друге стране није толико драстично. У трамвају за неколико стотина вожњи не знам да ли сам тек неколико пута осетио непријатан мирис и то најчешће од стране пензионера или припадника ромске националне заједнице. Лето је већ доста незгодније и добро врме за максимално избегавати градски...

Никада нисам видео за неколико година повременог коришћења градског превоза да сређеним девојкама стоји црно испод ноктију. Пре ће бити да имају шарене канџе за које се плаћа 20-30 евра по сеанси. Мени је то далеко морбидније.

У Новом Саду никада нисам имао непријатности описане у уводном посту.

Konačno koja pametna i od tebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back