Аутошовинисти на Инстаграму

bernardo

Veoma poznat
Poruka
12.871
Налећех ја на један занимљив пост, тј објаву на Инстаграму чије ћу слике оставити у прилогу па их можете погледати.

Наиме то је "мим", који наводно приказује гранични поремећај личности а пример је Србија... Слика приказује ратове у Југославији као "експлозиван бес", независно Косово и Војводину као "страх од напуштања", Гаврила Принципа као "импулсивност личности", територију Екс-Ју, наравно, са независним Косовом, као "нестабилне односе са другим особама"...

Нећу пуно да причам. Врло одвратно и нимало смешно. Проблем не би постојао да објава нема позамашан број лајкова, од којих сз велика већина, Срби.

Како ови људи немају ни трунке емпатије према свом народу, на том истом Косову, у Босни (чија је етничка слика приказана на миму), у Вуковару и РСК где опет слика приказује наш народ као агресивце, а Срба готово и да нема више у бившој РСК...)...

Шта нам се дешава?
 

Prilozi

  • Screenshot_20230427_090320_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20230427_090320_com.instagram.android.jpg
    95,8 KB · Pregleda: 16
  • Screenshot_20230427_090311_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20230427_090311_com.instagram.android.jpg
    34,3 KB · Pregleda: 16
Ti i takvi ljudi(ako ih ne vredja) ne znaju nista o svojoj proslosti niti se trude da nauce ista.Takvima je zapad zvezda vodilja i uradili bi sve da zive kao u onim serijama.Odrodili su se od svog roda.Sve im je tudje bolje od naseg.
Али тога има само код нас. Мислим, код нас их има у великом проценту...
 
Али тога има само код нас. Мислим, код нас их има у великом проценту...
Takav nam je model ponasanja zadat/postavljen jos od malih nogu,uglavnom smo ucili o zapadu i njegovim vrednostima i uspesima,i stalno nam se na tv-u vrte njihove serije i filmovi gde je na zapadu med i mleko.
 

Back
Top