vlabaze
Buduća legenda
- Poruka
- 30.275
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Slične optužbe dolaze i sa srpske strane.Ko bi sve to znao a i kakva je svrha takvog saznanja ? Ja sam pristilca mišljenja da istoriju treba prepustiti istoričarima a Federacija BiH i Srpska jesu jedna drugoj najvažniji susedi.Važni su i drugi susedi razumljivo. Miroljubiva koegzistencija je ono treba da prevlada.Ionako se Bošnjaci u masama iseljevaju u Nemačku gde ih već čekaju Hrvati.Nije, toliko je dana granatirano....
Sve si lepo rekao osim da su RS i federacija susedi....Oni su deo iste drzave, dakle mnogo vise od suseda...A ljudi u toj drzavi jesu komsije tj. susedi..Slične optužbe dolaze i sa srpske strane.Ko bi sve to znao a i kakva je svrha takvog saznanja ? Ja sam pristilca mišljenja da istoriju treba prepustiti istoričarima a Federacija BiH i Srpska jesu jedna drugoj najvažniji susedi.Važni su i drugi susedi razumljivo. Miroljubiva koegzistencija je ono treba da prevlada.Ionako se Bošnjaci u masama iseljevaju u Nemačku gde ih već čekaju Hrvati.
kolko mi je poznato, taj se stavio na platnu listu NATO-a jos 1987 kada je zajedno sa Seseljem gostovao u Stokholmu na TV i po prvi put blatio SFRJ i nase narode. Tada su i njemu i Seselju ispadali dolari po studiju iz dzepova.једва 20 година има у НАТОу
Milune,koji su narodi tvoji ?kolko mi je poznato, taj se stavio na platnu listu NATO-a jos 1987 kada je zajedno sa Seseljem gostovao u Stokholmu na TV i po prvi put blatio SFRJ i nase narode. Tada su i njemu i Seselju ispadali dolari po studiju iz dzepova.
Daklem to je vec 36 godina plus 4 godine probni rad u NATO i , eto ti 40 godina Vukovog i Seseljovog staza u NATO.
https://forum.krstarica.com/threads/moje-resenje-za-bosnu.980410/Sve si lepo rekao osim da su RS i federacija susedi....Oni su deo iste drzave, dakle mnogo vise od suseda...A ljudi u toj drzavi jesu komsije tj. susedi..
svi koji su protiv anglo-amerike i ne rade za njih, to jes za zapad........javno ili tajno , ko Seselj, naprimer.Milune,koji su narodi tvoji ?
Oni koji velicaju izdajnike svoga naroda postaju i sami izdajnici.Milune,koji su narodi tvoji ?
СФРЈ је била фаворит и запада и истока, као Вучић данас. Пишање по тој масонској творевини у име Срба још тада заслужује респект.kolko mi je poznato, taj se stavio na platnu listu NATO-a jos 1987 kada je zajedno sa Seseljem gostovao u Stokholmu na TV i po prvi put blatio SFRJ i nase narode. Tada su i njemu i Seselju ispadali dolari po studiju iz dzepova.
Daklem to je vec 36 godina plus 4 godine probni rad u NATO i , eto ti 40 godina Vukovog i Seseljovog staza u NATO.
Ko zeli da pogleda i cuje rec i ovog velikog hriscanina... Coveka kome je hriscanstvo bitnije od naciona(a to je kod nas veliki raritet), nek izvoli..Govori ono sto se retno moze cuti...
Ne moze se ni zamisliti glup covek koji podrzava ovakvo samoispitivanje, pronalazenje krivca medj svojima, razumevanje prema drugima, ne podilazenje prostoj vecini koja te prezire itd...Sve su to neke stvari na koje se svaki glupak jezi...Glupak subjektivno brani sve sa cime se identifikuje...Realno sve sto covjek kaze uistini. Ali “patrijoti”Srbije vole samo lazove i lopove koji im tjese ego.
ta "tvorevina " je kontrolisala 40 posto planete preko Organizacije Nesvrstanih Zemalja i bila strah i trepet i za Moskvu i za Vasington.СФРЈ је била фаворит и запада и истока, као Вучић данас. Пишање по тој масонској творевини у име Срба још тада заслужује респект.
Британска глупост. Ако стварно мислиш да је Бурунди била нека озбиљна земља, онда ******. Тај страх и трепет је једино могла бити Индија, а над Индијом су се смејали. Ово је само балканска мегаломанија опет, где мисле балкањероси да су центар планете. СФРЈ је само служила као мучка окупација Србије.ta "tvorevina " je kontrolisala 40 posto planete preko Organizacije Nesvrstanih Zemalja i bila strah i trepet i za Moskvu i za Vasington.
jel ti to namerno izbegavas pomenuti gigante nesvrstanih.........pa pominjes Burundi, Malavi, Lesoto..........?Британска глупост. Ако стварно мислиш да је Бурунди била нека озбиљна земља, онда ******. Тај страх и трепет је једино могла бити Индија, а над Индијом су се смејали. Ово је само балканска мегаломанија опет, где мисле балкањероси да су центар планете. СФРЈ је само служила као мучка окупација Србије.
Шта, поред Индије? Азербејџан?jel ti to namerno izbegavas pomenuti gigante nesvrstanih.........pa pominjes Burundi, Malavi, Lesoto..........?
Sta je sa ostalih 39,99 posto sveta koji su pripadali tom bloku?
jao sad vidim, azerbejdzan je nastao posle americke agresije na SFRJ 1991 a pre tvog rodjenja.Шта, поред Индије? Азербејџан?
Не, озбиљан сам. Које су то велике силе у покрету несврстаних? Поред Индије и СФРЈ? Могао си да кажеш Индонезија, али је то било јако климаво.jao sad vidim, azerbejdzan je nastao posle americke agresije na SFRJ 1991 a pre tvog rodjenja.