Dingelinge
Domaćin
- Poruka
- 4.658
Slazem se. Dobronamerno u smislu da svrati do lekara.da je dobronamerno, ne bi smeli ni inicijali od tog crnogorskog djubreta da se pomenu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se. Dobronamerno u smislu da svrati do lekara.da je dobronamerno, ne bi smeli ni inicijali od tog crnogorskog djubreta da se pomenu.
испаде бољи за председника црне гореОдувек је желео да буде председник Србије.
Може.
испаде бољи за председника црне горе
https://www.vijesti.me/kultura/6353...-sam-ali-u-odbrani-crne-gore-ja-sam-crnogoracУ Црној Гори он би могао да буде прва дама.
cudi me da ga NATO nije vec postavio za presednika crne gore...........sobzirom na njegov 40-godisnji staz u NATO.испаде бољи за председника црне горе
Verovatno je zasro nesto.cudi me da ga NATO nije vec postavio za presednika crne gore...........sobzirom na njegov 40-godisnji staz u NATO.
Necemo preterivati i na taj nacin govoriti da bi nesto ismejali,umanjili i sl. Tako mozes reci i za druge narode u to vreme nebi li umanjio njihov nacionalizam...
Vecinq ljudi nakon rata bilo je za Jugoslaviju i Tita.Tako je bilo u svim delovima zemlje.U Srbiji naravno i to ubedljiva vecina. Tacno tolika koliko je danas ljudi opredeljeno za nacionalizam.Ta vecina je uvek nosilac....Danas deca u skolama zagrljeni pevaju nacionalne pesme, nekada su pevali pesme o bratstvu i jedinstvu....To je isti arod, isti ljudi, ista vecina u jednom drustvu, samo se vreme promenilo...Dakle mi trazimo kada je nastao taj preobrazaj, sko o tome uopste govorimo.Kada su ljudi ljubav prema partiji i Titu poceli da menjaju za nacionalizam...Ovi danasnji klinci mogu da pricaju price da mi Srbi nismo zeleli Tita i komunizam, a ustvari je ogromna vecina kao sto je danasnja nacionalna obozavala Tita. Ljudi su obozavali tu Jugoslaviju kao danas Srbiju...
i te kako........Srbija jos uvek nije u NATO.Verovatno je zasro nesto.
Nece ni biti. Nego, jel' ste prodali onaj kombi u kom ste vas dvojica vozikali?i te kako........Srbija jos uvek nije u NATO.
Mrtva trka!ne. čeda je veće djubre od njega.
испаде бољи за председника црне горе
a otkud ondak politicar u Srbiji ako nije crnogorac?Kako kad nije Crnogorac
a otkud ondak politicar u Srbiji ako nije crnogorac?
jel postojala ijedna politicka garnitura u Srbiji u zadnje 3,5 decenije a da on nije bio unutar nje?Zato mozda nije bio na vlas
И ношење моштију кнеза Лазара по Источној Босни 1989. године, иако кнез Лазар никада ногом није крочио ни у Београд, а камоли у Босну; то су попови радили да би подстакли међуверску мржњу међу Босанцима, шта је било на трагу романа "Нож". Али, треба бити поштен и рећи и то да је Вук већ у јесен 1990 снажно подржао Анту Марковића и зато бива проглашен за издајника од стране Милошевићеве удбе, попова, националних "интелектуалаца" и режимских новинара-пропагандиста.Roman je izasao 1982. godine kad jos nije bilo otvorenog nacionalnizma u SFRJ. Brzo nakon toga slijedi Memorandum SANU i Gazimestan.
једва 20 година има у НАТОуcudi me da ga NATO nije vec postavio za presednika crne gore...........sobzirom na njegov 40-godisnji staz u NATO.
Počasno mesto treba da pripane Šešelju,on je čovek koji se najviše puta kandidovao za predsednika.Kad strani drzavnici I diplomate dolaze u Srbiju,obavezan deo protokola morao bi biti poseta pocasnom predsedniku.
Na kabinetu pocasnog stajalo bi velikim slovima -Ovaj covek se najvise puta kandidovao za predsedniku.
Kaže se pripadne ! Možda se više kandidovao ali njegove kandidature uglavnom su imale drugi cilj a ne pobedu na izborima.Šešelj se na primer kandidovao i dok je boravio u zatvoru.Ne sećam se da se on ikad utripovao da će biti predsednik niti je da je nešto mnogo dramio o tome da je pokraĐen.Počasno mesto treba da pripane Šešelju,on je čovek koji se najviše puta kandidovao za predsednika.