[Autorska Tema] Time has come for The Truth - New Berlin Congress

Geostrateske izmene granica na Balkanu: Istina ili Laz?

• Manje-vise, prezentovani sadrzaj je/bice istinit

• Prezentovani sadrzaj je cista laz/spin

• Istina je negde izmedju... Bice promena, ne tako drasticnih

• Ostace status quo

• Ovo sto je ovaj ludak/manijak _nobody_ prezentovao, je cista psihopatologija

• Na kraju balade ce na Balkanu ipak biti Rusko-Srpska imperija

• Ne znam sta da mislim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.348
Vreme je da i ja obelodanim neke svoje informacije... Nezvanicne, doduse!

Pitate se, cemu sva ova talasanja na Balkanu, i sve ove promene na Bliskom Istoku?

Predstoji (koliko ja cujem negde ispod stola, koliko mi sapucu "pticice" u snu) nekakav novi Berlinski Kongres na kome ce biti ponovo promenjene granice u Evropi. Uglavnom na Balkanu. Po naredjenju okupacionih NATO snaga.

Naime, najmodernija doktrina Uncle Sama je da internacionalizam ne uspeva na Balkanu, pa ce se menjati granice da se svaka od dominantnih bakkanskih nacija nadje svaka u svojoj drzavi. I sta ce se desiti na tom nazovi "novom berlinskom" kongresu???

Menjace se granice Kosova i Severno Kosovo ce pripasti Srbiji, docim jug Srbije od Bujanovca ce pripasti Kosovu (kao sto primecujete, RS izmesta carinsku postaju od Preseva do severa Bujanovca). Republika Srpska ce se ujediniti sa Republikom Srbijom.

Albanija ce se ujediniti sa Kosovom.

Zapadna Hercegovina ce biti pripojena CROatskoj.

Bosnska Dzamahirija ce zaziveti, finalno, u jako krnjim granicama.

Zapadni delovi Makedonije ce pripasti Albaniji, deo Istocne Makedonije Bugarskoj, a Makedonija sebi treba da doda Severno grcki deo sve do Egejskog mora, od severa Soluna.

Sve ovo je istina, osim boldovano cervenim, to je zasada vrlo do preterano uslovno! :whistling:

Komentari? Samo iskreno, molim!

_nobody_

Pitate se, cemu sva ova talasanja na Balkanu, i sve ove promene na Bliskom Istoku?
Predstoji (koliko ja cujem negde ispod stola, koliko mi sapucu "pticice" u snu) nekakav novi Berlinski Kongres na kome ce biti ponovo promenjene granice u Evropi. Uglavnom na Balkanu. Po naredjenju okupacionih NATO snaga.
Naime, najmodernija doktrina Uncle Sama je da internacionalizam ne uspeva na Balkanu, pa ce se menjati granice da se svaka od dominantnih bakkanskih nacija nadje svaka u svojoj drzavi. I sta ce se desiti na tom nazovi "novom berlinskom" kongresu???

Menjace se granice Kosova i Severno Kosovo ce pripasti Srbiji, docim jug Srbije od Bujanovca ce pripasti Kosovu (kao sto primecujete, RS izmesta carinsku postaju od Preseva do severa Bujanovca). Republika Srpska ce se ujediniti sa Republikom Srbijom.
Zapadni delovi Makedonije ce pripasti Albaniji, deo Istocne Makedonije Bugarskoj, a Makedonija sebi treba da doda Severno grcki deo sve do Egejskog mora, od severa Soluna.
Sve ovo je istina, osim boldovano cervenim, to je zasada vrlo do preterano uslovno! :whistling:
_nobody_
Искрено: ,,Ovo sto je ovaj ludak/manijak _nobody_ prezentovao, je cista psihopatologija''!
Остани и даље испод стола, можда ћеш сазнати нешто и о теби!

Искрено: ,,Ovo sto je ovaj ludak/manijak _nobody_ prezentovao, je cista psihopatologija''!
Остани и даље испод стола, можда ћеш сазнати нешто и о теби!

Pokušaji spinovanja sa berlinskim ongresom - opet žele propagandom da plasiraju svoje interese na uštrb Srba i Srbije.

Pokušaji spinovanja sa berlinskim ongresom - opet žele propagandom da plasiraju svoje interese na uštrb Srba i Srbije.
Мислим да није у питању СПИН већ непознавање историјских чињеница и жеља да се напише нешто па макар и погрешно.
То обично раде они који ,,све знају''.

Мислим да није у питању СПИН већ непознавање историјских чињеница и жеља да се напише нешто па макар и погрешно.
То обично раде они који ,,све знају''.

Teško... sve se zna. To je direktno upereno Srbima . Kad bi bio neki novi Berlinski onda nema Albanaca, Makedonaca, Hrvata, Bošnjaka... ali nije to poenta, poenta koje su tada bile granice Srbije .

Тешко ми је да замислим некакав сценарио у којем се делови Грчке припајају Северној Македонији. Радило би се дакле о нервирању битне, старе НАТО чланице да би се задовољила нека... прћија од милион људи?

Такође ми је тешко да замислим поделу Босне без новог рата. Проблем је што као одговор на питање "Шта су границе Западне Херцеговине?" постоје три одговора, па само 50 000 муслимана у Мостару не би мирно кренули у ноћ.Друго питање је на шта би личила та бошњачка џамахирија, то би вероватно постала екстремистичка исламска земљица у Европи, јер кад би их Запад на такав начин данас ишамарао, Бошње би се талибанизовале, просто из разлога српског ината, ако ништа више.

Шта би било с Брчком? Како би РС била повезана?

Сва ова питања су била актуелна и 1991 колико и данас.

Ништа није немогуће, све је на Балкану вероватно, али сам скептичан по питању оволиких промена.

Оно што могу да замислим да ће се догодити је размена територија између Србије и Косова. Македонија ће остати унитарна, али ће морати да пристане на име које је Грчка изабрала, и још да повећа учешће албанског фактора у власти- следећи председник ће вероватно бити Албанац.

Косово и Албанија ће де факто избрисати границу између њих, а могуче је и формално уједињење.

Мислим да се нико не усуђује да дира у Босну, већ да ће се више вршити притисак на људе тамо да се исељавају. Што је празнија, и пунија стараца, то је мања опасност да се поново покољу, и мислим да ће им запад шаком и капом давати исељеничке визе, а старце доле ће у вечној трагедији забављати Додо и Бакир.

Ништа није немогуће, све је на Балкану вероватно, али сам скептичан по питању оволиких промена.

Mudro zboris.

Оно што могу да замислим да ће се догодити је размена територија између Србије и Косова. Македонија ће остати унитарна, али ће морати да пристане на име које је Грчка изабрала, и још да повећа учешће албанског фактора у власти- следећи председник ће вероватно бити Албанац.

To je model koji zadovoljava Grcku. Grcka je jako dobro upoznata sa ovim "whatever name" kongresom. Predoceno im je CIAom. Zato i cela halabuka oko Makedonije (ISKLJUCIVO Grci to zahtevaju). I zato i promene Ustava Makedonije, i imena, A MUST. Cini se da ce ameri onda da proguraju unitarnu Makedoniju, ali ce se Makedonija morati ODRECI istorijskog antickog nasledja, i MORATI to verifikovati svojim novim Ustavom.

Косово и Албанија ће де факто избрисати границу између њих, а могуче је и формално уједињење.

Ljuti celik u betonu.

Мислим да се нико не усуђује да дира у Босну, већ да ће се више вршити притисак на људе тамо да се исељавају. Што је празнија, и пунија стараца, то је мања опасност да се поново покољу, и мислим да ће им запад шаком и капом давати исељеничке визе, а старце доле ће у вечној трагедији забављати Додо и Бакир.

To cemo jos da vidimo. Mora se pitati i CROatia/CROmanjonija, a oni NECE biti zadovoljni sa ovakvim razvojem situacije, a da i oni ne dobiju kosku/bonu. A zna se ko je ovde bitniji amerima. CRO.

Time Will Tell! :whistling:

_nobody_

_nobody_

Ako se ovo obistini biće rata u Evropi.

Back