[Autorska Tema] Presek trenutne politicke situacije u Srbiji!

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.348
Nakon ovih protesta... Situacija na terenu je sledeca:

Ovo sto ja vidim (a imam uvid u neke stvari), meni se cini da smo mi odavno okupirani Zapadom. Pocetni scenario je napisan pre jedno 40 godina, da bi se godinama fino obradjivao i doterivao, kako se situacija na terenu menjala, a sada je nastimovan gotovo do savrsenstva (gledamo/ucestvujemo u finalu/kraju istoga).

Ovo sve sto sada gledamo je Pozoristance Puz/pozorisna predstava po tom scenariju. Dakle, lutkarsko pozoriste gde treba da se narod svede na stado ovaca, "obradi" po socioloskim i socijalnim algoritmima iz 24. Ulice Washington DCa (adresa State Dept-a), i da tako "prepariran" aminuje resenja SNS + koalicionih partnera vrhuske.na vlasti, po potrebi na referendumima. A zahteva ima dva, koje zapadni nalogodavci u ovoj finalnoj fazi traze:
[1] Priznanje Kosova Respubljik;
[2] Ulazak u NATO celog Zapadnog Balkana (Srbija, Severna Makedonija, Kosovo)!

Vise od pola igraca opozicije (po mojoj proceni oko 2/3) su, ustvari lazni zechevi, postavljeni da dezintegrisu i dalje odvlace/spinuju narodu paznju od bitnih tacaka, navedenih gore.

Sve su ostalo nijanse. :hvala:

_nobody_

Тема оцењена са- досадан си бре, више, са истом причом...z:D

Meni su uvek bili sumnjivi sto najvise brinu o postenju.

- - - - - - - - - -

Gde si ovog video da je pisao o iebachini, o kompovima, o androidu?
Samo postenje, postenje, postenje.

Ebalo te postenje to ni u crkvu nema.
Evo pitaj mene dokle se stize kad ides po zakonu i po crkvenom?

Ma ne, ljudi... Jednostavno vidim globalnu svetsku sliku, pa izvodim regionalnu sliku, i o njoj trenutno pisem.E sad, sto sam ja pa nemocan da ista ucinim, bilo sta promenim (mogu da nahranim vranice tu u centru MinKena trenutno, ili patkice i galebiche na Isaru, tu se zavrsava moja moc) to je valjda i moj bes sto pisem ovu autorsku temu. Bes iz nemoci. :udriglavu:

:aaa:

_nobody_

Ma ne, ljudi... Jednostavno vidim globalnu svetsku sliku, pa izvodim regionalnu sliku, i o njoj trenutno pisem.E sad, sto sam ja pa nemocan da ista ucinim, bilo sta promenim (mogu da nahranim vranice tu u centru MinKena trenutno, ili patkice i galebiche na Isaru, tu se zavrsava moja moc) to je valjda i moj bes sto pisem ovu autorsku temu. Bes iz nemoci. :udriglavu:

_nobody_
Kako vidiš globalnu sliku?

_nobody_

Aaaa pa sto ne kazes kume?
Nismo te razumeli...

Vidi nekima stalno ide a nekima ne ide sta god radili.
Valjda to tako Bog obelezio...

- - - - - - - - - -

7861-004-3464B423.jpg

O tome cemo nekom drugom prilikom... Ja je jasno vidim. I vidim Buducnost. Da li je ta buducnost lepa, ili nelepa... To je van mog poimanja Svesti, jer je ja doziveti necu. A i vidim poteze... Velikih sila. :kez:

Mada, ova tema je na kratke staze. Na 2 do 4 godine max. I MORA da se odradi. I bice odradjena. Po bilo koju cenu. Jer ako se NE odradi, ameri vise nad provalijom... A oni NE zele da vise na paukovoj nitki. :whistling:

_nobody_

Da, ponekad... Ponekad mi krivo. Sve je krivo krenulo od 1054. Pa se nastavilo 1355. Pa se lose igralo 1878. Pa smo pokusali 1912. i zaboli masonima prst u oko... I tako to tece... :mrgreen:

_nobody_

To ti je kao kad na ruletu medju ozbiljnim igracima koji zvekecu iljadarkama
ti stavis orfu sa po 25 dinara
I onda kompjuter odluci da si ti pobedio...

A jes evo tugujem za nesto sto se desilo 1054... yeah

Nije to sve tako jednostavno (vazno je samo dobro se zezati)... Znas. Sve ti je to upisano u genomu. Iebiga. Neki to mogu da izbrisu, neki ne. Ne osecam nista, samo se secam. A to secanje mi pomaze da intuitivno premostim crne rupe u sastavljanju tih globalnih mozaika svetske politicke arhitekture.

Barem pokusavam. :think:

_nobody_

Back