Mačevalac
Zainteresovan član
- Poruka
- 420
Русија има 150 милиона људи, а Украјина има око 50 милиона људи. То није мало. Руси су тај народ сматрали својима и неког кога треба асимиловати дугорочно.Sa jedne strane Rusija pobedjuje u Ukrajini a sa druge mora da izravna zapad bombama. Zvuči kontradiktorno.
Међутим, САД и НАТО су окренули Украјину против Русије те је она уместо да постане Република Српска постала НДХ према Русима.
Русија војно побеђује, али је изгубила рат за душу и срце Украјинаца који уместо да се окрену против своје НАТО-Бандерашке власти се силовито боре против Русије.
То је највећи руски пораз. Што де факто води грађански рат. И неко ће то морати да плати.
Када би успео да завадиш Американце и изведеш грађански рат у Америци у ком погине 500.000 Американаца да ли би попио нуклеарну ракету?
Ја мислим да би и то не једну већ можда 10.
Е управо то. НАТО чачка мечку која има 8.000 нуклеарних ракета. Неко ће да плати за овај руски рат у Украјини. Неко у НАТО.
Не могу животи руских војника и генерала и руски бродови да буду мање битни од неких цивила у Немачкој или Пољској.
Неко мора одговорити за ово понижавање Русије. Јер ако Русије не одговори на ово нико је у свету неће поштовати дугорочно.
Разумем приче око БРИКС и уједињавања света око САД, али НАТО је жестоко увредио Русију тиме што је преузео/окупирао Украјину Евромајдан пучем 2014.године.
Кривица је у НАТО дворишту и никога више неће бити брига да буде фин, кад је Русија претрпела овакву катастрофу са Украјином где убија свој народ због НАТО - видећете како Путин размишља.
Ствари у геополитици се мењају када их сам промениш и натераш људе на своју агенду не када чекаш да неко уради за тебе.
БРИКС и сво то уједињавање Глобалног Југа и Истока против САД по мени нису реални ако Русија не држи до себе.
НАТО уопште није мало увредио и понизио Русију и овај Руско-украјински рат уопште није мала штета за руски свет.
Ако Русија не употреби неку од 8.000 нуклеарних ракета кад јој неко убије 300 - 500.000 људи, јер и Украјинци су фактички Руси онда јој те нуклеарне ракете скоро ништа не значе. Неко ће све ово да плати. Видећете. Бар ја ово мислим.