pa dobro, iskreno razgovaras, ti tako mislisKome vama? Srbi iz Srpske su jedino srpstvo. Takvi kao ti su se odavno prodali i euroUnijatili.
ja inace znam dosta tvojih iz srpske u americi, tako da i ja imam neku sliku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro, iskreno razgovaras, ti tako mislisKome vama? Srbi iz Srpske su jedino srpstvo. Takvi kao ti su se odavno prodali i euroUnijatili.
Pa mislim da bi većina htela nešto u smislu rumunskog scenarija, to bi bilo sasvim dovoljnoŽelja većine ustanika je da se Vučiću sudi a ne da pobegne.
Neke pobjegulje znas mozda, kojima je trebalo cuvati kuce i imovinu pred muslimansko-ustaskim snagama?pa dobro, iskreno razgovaras, ti tako mislis
ja inace znam dosta tvojih iz srpske u americi, tako da i ja imam neku sliku
ma znam i ove druge, koji nisu pobegulje, isto misle kao ti, ja se cudim, u stvari kazem im u lice sta biste vi da mi istrgujemo kosovo za srpsku? pa, nece se desiti pod aljekom, ne ludujte, nego ce i vas da otkaci, badava se trsite - kao ti - da ste najzasluzniji za srpstvoNeke pobjegulje znas mozda, kojima je trebalo cuvati kuce i imovinu pred muslimansko-ustaskim snagama?
Srbi iz Srpske su jedino srpstvo.
Znas mozda ratne profitere kao naseg forum kapetanmarka koje nalupali muslimani iz okruzenja. Sramote i za zenski i za muski srpski rod.ma znam i ove druge, koji nisu pobegulje
da su profiteri ne bi dolazili ovamoZnas mozda ratne profitere kao naseg forum kapetanmarka koje nalupali muslimani iz okruzenja. Sramote i za zenski i za muski srpski rod.
Држ се ти твог дулета....Znas mozda ratne profitere kao naseg forum kapetanmarka koje nalupali muslimani iz okruzenja. Sramote i za zenski i za muski srpski rod.
@dulesrbenda je srpski domacin i patriota. Sta bi se trebao drzati nekih unijata i samozivih autosovinistickih kreatura?Држ се ти твог дулета....
Bijela tehnika, pljacka...sitna lopovija jer nisu kapacitirani za velike lopovluke bili.da su profiteri ne bi dolazili ovamo
Лако је теби.@dulesrbenda je srpski domacin i patriota. Sta bi se trebao drzati nekih unijata i samozivih autosovinistickih kreatura?
a znate se, mislim na vezi ste?@dulesrbenda je srpski domacin i patriota. Sta bi se trebao drzati nekih unijata i samozivih autosovinistickih kreatura?
Irelevantno.a znate se, mislim na vezi ste?
Хвала на подршци колега!@dulesrbenda je srpski domacin i patriota. Sta bi se trebao drzati nekih unijata i samozivih autosovinistickih kreatura?
tako je i komunistička partija od svojih frakcija mogla organizirati demokratske izbore...nešto kao danas u americi jedna partija dvije frakcije...Protesti se omasovaljavaju i dobijaju na intezitetu .Vučić u jednom momentu popušta i podnosi ostavku a pre ostavke na obrazloženi predlog vlade koja takođe podnosi ostavku raspušta skupštinu.Nova prelazna vlada sastavljena od predstavnika opozicionih stranaka na čelu sa Ćutom preuzima vlast kao u Siriji što je opozicija preuzela vlast posle Bašarovog odlaska.
Nova vlada zabranjuje SNS a sud Vučiću izriče meru pritvora ili još bolje on samoinicijativno odlazi u zatvor Zabela kod Požarevca i biva smešten u 7 paviljon.
Mediji bivaju oslobođeni.
Ćutina vlada raspisuje parlamentarne i predsedničke izbore.Za učešće na izborima kandiduju se sve demokratske partije i njhovi kandidati za predsednika međutim i grupa građana iz sela Gornja Lokošnica kod Leskovca ističe kandidaturu gore pomenutog stanara 7 paviljona.
Mislim gospodo ustanici da bi vas i iz pozicije stanara 7 pavljona razvalio na izborima.
On bi pre prineo na žrtvu Danila, Milicu i Vukana, nego što bi podneo ostavku.Protesti se omasovaljavaju i dobijaju na intezitetu .Vučić u jednom momentu popušta i podnosi ostavku
Šta li to znači?Mediji bivaju oslobođeni.
Sto posto.Ćutina vlada raspisuje parlamentarne i predsedničke izbore.Za učešće na izborima kandiduju se sve demokratske partije i njhovi kandidati za predsednika međutim i grupa građana iz sela Gornja Lokošnica kod Leskovca ističe kandidaturu gore pomenutog stanara 7 paviljona.
Mislim gospodo ustanici da bi vas i iz pozicije stanara 7 pavljona razvalio na izborima.