Autorska - Predviđanja političkih dešavanja u Srbiji u narednom periodu

Након вишенедељног ћутања, део ансамбла је одлучио да иступи и јавно подржи студенте, али је представа пред коју су то планирали да ураде, отказана, пише Слободна реч.
https://srbin.info/drustvo/glumci-h...udente-uprava-im-otkazala-predstavu/?lang=lat

ako, ako, samo se pokazuje diktatura dok ne nastupi generalni strajk

Neke pobjegulje znas mozda, kojima je trebalo cuvati kuce i imovinu pred muslimansko-ustaskim snagama?
ma znam i ove druge, koji nisu pobegulje, isto misle kao ti, ja se cudim, u stvari kazem im u lice sta biste vi da mi istrgujemo kosovo za srpsku? pa, nece se desiti pod aljekom, ne ludujte, nego ce i vas da otkaci, badava se trsite - kao ti - da ste najzasluzniji za srpstvo
Srbi iz Srpske su jedino srpstvo.

@dulesrbenda je srpski domacin i patriota. Sta bi se trebao drzati nekih unijata i samozivih autosovinistickih kreatura?
Лако је теби.
Делиш србе на аутошовинисте и родољубе.
Црно и бело...тако вам је ваљда лакше да разумете комплексност домаће политике.

Protesti se omasovaljavaju i dobijaju na intezitetu .Vučić u jednom momentu popušta i podnosi ostavku a pre ostavke na obrazloženi predlog vlade koja takođe podnosi ostavku raspušta skupštinu.Nova prelazna vlada sastavljena od predstavnika opozicionih stranaka na čelu sa Ćutom preuzima vlast kao u Siriji što je opozicija preuzela vlast posle Bašarovog odlaska.
Nova vlada zabranjuje SNS a sud Vučiću izriče meru pritvora ili još bolje on samoinicijativno odlazi u zatvor Zabela kod Požarevca i biva smešten u 7 paviljon.
Mediji bivaju oslobođeni.
Ćutina vlada raspisuje parlamentarne i predsedničke izbore.Za učešće na izborima kandiduju se sve demokratske partije i njhovi kandidati za predsednika međutim i grupa građana iz sela Gornja Lokošnica kod Leskovca ističe kandidaturu gore pomenutog stanara 7 paviljona.
Mislim gospodo ustanici da bi vas i iz pozicije stanara 7 pavljona razvalio na izborima.
tako je i komunistička partija od svojih frakcija mogla organizirati demokratske izbore...nešto kao danas u americi jedna partija dvije frakcije...

Protesti se omasovaljavaju i dobijaju na intezitetu .Vučić u jednom momentu popušta i podnosi ostavku
On bi pre prineo na žrtvu Danila, Milicu i Vukana, nego što bi podneo ostavku.
Mediji bivaju oslobođeni.
Šta li to znači?

Ćutina vlada raspisuje parlamentarne i predsedničke izbore.Za učešće na izborima kandiduju se sve demokratske partije i njhovi kandidati za predsednika međutim i grupa građana iz sela Gornja Lokošnica kod Leskovca ističe kandidaturu gore pomenutog stanara 7 paviljona.
Mislim gospodo ustanici da bi vas i iz pozicije stanara 7 pavljona razvalio na izborima.
Sto posto.
Naročito što bi i onda mogao da se pojavljuje svaki Božji dan po tri sata, na svakoj slobodnoj TV, a slobodne TV bi isto pljuvale svakog drugog kandidata, pa čak i onog koga je neko u šali naveo (za svaki slučaj), a otuda bi isto mogao da ucenjuje ljude zaposlenjem, šalje batinaše u džipovima, daje poslove i položaje klasičnim kriminalcima, ucenjuje Udbinim dosijeima, sastaje se sa stranim političarima, otvara škole, bolnice, puteve, nadvožnjake, podvožnjake, raskrsnice, 300 metara asfaltiranog puta u Bidžinoj Jarugi, poljski WC u školi u Gornjem Pizdištu, ...

Pretpostavljam da se šališ, ili si možda ona baba što Vučića voli više od svoje dece?

Back