Студенти су узвратили речима: „Нисмо га ништа питали!“ и „Обраћамо се институцијама“.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gospodin Predsednik Aleksandar Vucic nikoga nije izdao, pogotovo ne Srbiju i srpske interese. Ne budite kao Juda Iskariot, ne prodajite Spasitelja za nekog Barabu.aljek je izdao i srs i kosovo, i sad izdaje ostatak srbije
neka se dodik spase kao u srbiji, pa cemo da vidimo kada i njega proda
mantras bezveze, sve se ostvarilo, a poznato unazad godinama, onda verujes da je prorostvo?Gospodin Predsednik Aleksandar Vucic nikoga nije izdao, pogotovo ne Srbiju i srpske interese. Ne budite kao Juda Iskariot, ne prodajite Spasitelja za nekog Barabu.
Botovi se nece trebati presvlaciti.One koji su bili jako dobri i dobri nova vlast ce potraziti i ponuditi saradnju.dok vi budete vagali, botovi će se preobući i uvaliti u nove fotelje
Opet teorije zavjera pored ocitih dokaza o prepodobnosti Gospodina Predsednika Aleksandra Vucica.mantras bezveze, sve se ostvarilo, a poznato unazad godinama, onda verujes da je prorostvo?
– Немојте у вези са Вучићем имати никаквих илузија. Он је од раније у вези са Британцима и Американцима, посредно и непосредно, а недуго по Шешељевом одласку у Хаг дефинитивно је „пристао на сарадњу”.
– Шта то практично значи?
– Преузео је конкретне и прецизне обавезе. После стрељања Ђинђића, сви знају да ту нема шале. Ушао је у програм, Американци ће на њега одиграти. Потпуно је проучен, за њих ту више нема непознаница. Знају све рупе у његовој биографији, аномалије у структури личности, сексуалне и друге склоности, јаке и слабе тачке. Сада раде на њему. Неке од особина ће исправљати, неке појачавати. Ево, пролетос се вратио са још једне „специјализације у Лондону”. Видећете промене у говору тела, одашиљање шифри рукама, снижавање тона и успоравање исказа, метод излагања кап по кап, модернизацију у начину облачења. Видећете научену преподобљеност, на граници са кичом, видећете много јефтине драматургије која би у разним приликама требало њему да дâ на значају.
VELEIZDAJA SRBIJE: Da li se ostvaruje ono našta su nas upozoravali Italijani?
– Агресивна кукавица и патолошки лажов. Аморалан и бескрупулозан. Солидан технолог политике, у домену организације, али не много креативан. Склон залетањима и провидним досеткама, потцењивању публике и аутоголовима. Превише патетичан. Бруталан према потчињенима, на начин који је усвојио од Шешеља, и снисходљив према надређенима.
потписати велеиздају, све вичући: „Држ’те издајнике!” Велеиздаја ће се, наравно, звати мало мекше. Рецимо, споразум о добросуседским односима Београда и Приштине и о две столице у УН.
– А како ће он такав, и на таквој платформи, добити изборе? Како ће уопште доћи у прилику да било шта потписује?
– Избори у данашњим демократијама су фарса. Мали споредни ритуал у тоталитарним плутократијама и клептократијама. Ви врло добро знате да и у Србији „није важно ко је за кога гласао, него ко броји гласове”. Знате и да се апсолутна власт може задобити са 20–25 одсто укупног бирачког тела, ако се провереним средствима смањи излазност. Уосталом, он не мора ни добити изборе. Радикали су два пута победили на изборима, па нису преузели власт. Продали су победу. Кад Американци процене да је време, Вучић можда неће победити на изборима, али ће преузети власт, и то апсолутну. Демократама, и свим њиховим деноминацијама, напросто ће бити наређено да се склоне. Учиниће тако, неће ни писнути.
cekaj samo da proda/izda vaseg dodika, neces ga svetiti onda, bezboznikaOpet teorije zavjera pored ocitih dokaza o prepodobnosti Gospodina Predsednika Aleksandra Vucica.
Nikada nikoga nije Gospodin Predsednik Aleksandar Vucic izdao, zasto bi sada to uradio sa nasim Dodikom?cekaj samo da proda/izda vaseg dodika, neces ga svetiti onda, bezboznika
Posto je poznato da laze cim zine,sve je obrnuto od recenogPogledajte prilog 1661969
Никада нас Александар Ујединитељ неће оставити!!
jer ga zapad ucenjuje, on se kao fol prvo bori, glumata, drami, ali ubrzo na sve pristane, tako je bar bilo do sada sa kosovom - "ne dam gazivode!", pa posle daNikada nikoga nije Gospodin Predsednik Aleksandar Vucic izdao, zasto bi sada to uradio sa nasim Dodikom?
Председник Вучић никада није лаж ниједну изговорио!!Posto je poznato da laze cim zine,sve je obrnuto od recenog
Tog kojeg spominjes je jedan od onih koji bi donacija...zato mrzi Aleksandra Vucica, jer misli da ne dobija sta trebajer ga zapad ucenjuje, on se kao fol prvo bori, glumata, drami, ali ubrzo na sve pristane, tako je bar bilo do sada sa kosovom - "ne dam gazivode!", pa posle da
neka ti kaze @nesko101 ako meni ne verujes sta sleduje i dodiku
mislis da je vama u srpskoj bolje ako av ostavlja srbe na kosovu na cedilu?Tog kojeg spominjes je jedan od onih koji bi donacija...zato mrzi Aleksandra Vucica, jer misli da ne dobija sta treba
Mozda si ti u stvari sam Vucic.On ionako nista ne radi nego po ceo dan visi po drustvenim mrezamaПредседник Вучић никада није лаж ниједну изговорио!!
Председник Вучић нема времена ни за шта друго сем за вредан и мукотрпан рад за Србију!Mozda si ti u stvari sam Vucic.On ionako nista ne radi nego po ceo dan visi po drustvenim mrezama
Propali ste obojica kao stara devizna stednjaПредседник Вучић нема времена ни за шта друго сем за вредан и мукотрпан рад за Србију!
А ја сам само обичан грађанин који зна да цени све што Председник ради за Србију!
Propali ste obojica kao stara devizna stednja![]()
Gospodin Predsednik Aleksandar Vucic ne ostavlja nikoga na cjedilu,on se zdusno bori za srpske interese. Srbima na Kosovu se ne moze pomoci jer oni nemaju granice u zahtjevima i potrazivanjima od Republike Srbije, gledaju samo svoj licni interes i zele da iscrpe sve resurse srpskog drustva, za Krajisnike i Crnogorce vrijedi isto. Jedino Srbi iz RS se zrtvuju i bore za opste srpske interese.mislis da je vama u srpskoj bolje ako av ostavlja srbe na kosovu na cedilu?
Srami se.Propali ste obojica kao stara devizna stednja![]()
pa, da, tako sam i mislio, za vas iz srpske je kosovo siptarsko, i srbi sa kosova se obracaju na pogresnu adresu, trebaju sva potrazivanja od siptara da imaju, a ne od republike srbije... hvala ti na iskrenostiSrbima na Kosovu se ne moze pomoci jer oni nemaju granice u zahtjevima i potrazivanjima od Republike Srbije
sve mi je jasno, hvala jos jednom, na iskrenosti... ja sam samo sumnjao da vi ovako osecate, a sada mi ti potvrdi moje najcrnje slutnjeza Krajisnike i Crnogorce vrijedi isto. Jedino Srbi iz RS se zrtvuju i bore za opste srpske interese.
Ne okreci moje rijeci, ja pricam o bezobrazluku, a ne da je Kosmet siptarski.pa, da, tako sam i mislio, za vas iz srpske je kosovo siptarsko, i srbi sa kosova se obracaju na pogresnu adresu, trebaju sva potrazivanja od siptara da imaju, a ne od republike srbije... hvala ti na iskrenosti
jel ste nam vi iz srpske preci od ostalih srba?Ne okreci moje rijeci, ja pricam o bezobrazluku, a ne da je Kosmet siptarski.
sta ja imam da ti okrecem reci? davno bi gradjanski rat, ti meni ovo danas pisesJedino Srbi iz RS se zrtvuju i bore za opste srpske interese.
Kome vama? Srbi iz Srpske su jedino srpstvo. Takvi kao ti su se odavno prodali i euroUnijatili.jel ste nam vi iz srpske preci od ostalih srba?
ti kazes da jeste, i jos mi obrazlazes da je to tako jer:
sta ja imam da ti okrecem reci?
Предвиђања?Protesti se omasovaljavaju i dobijaju na intezitetu .Vučić u jednom momentu popušta i podnosi ostavku a pre ostavke na obrazloženi predlog vlade koja takođe podnosi ostavku raspušta skupštinu.Nova prelazna vlada sastavljena od predstavnika opozicionih stranaka na čelu sa Ćutom preuzima vlast kao u Siriji što je opozicija preuzela vlast posle Bašarovog odlaska.
Nova vlada zabranjuje SNS a sud Vučiću izriče meru pritvora ili još bolje on samoinicijativno odlazi u zatvor Zabela kod Požarevca i biva smešten u 7 paviljon.
Mediji bivaju oslobođeni.
Ćutina vlada raspisuje parlamentarne i predsedničke izbore.Za učešće na izborima kandiduju se sve demokratske partije i njhovi kandidati za predsednika međutim i grupa građana iz sela Gornja Lokošnica kod Leskovca ističe kandidaturu gore pomenutog stanara 7 paviljona.
Mislim gospodo ustanici da bi vas i iz pozicije stanara 7 pavljona razvalio na izborima.