Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 83.026
Vidim Mita vodi. Znaci i ovdje vlada strah od vlasti
Ћути, може горе.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim Mita vodi. Znaci i ovdje vlada strah od vlasti
Tvoje pravo i zavrsio sam s ovom temom. PozdravOdbijanje prihvaceno.
Још су ти глупље теме на религији, на политици те бар удостоје игнора...@Gajo ex Moram samog sebe prijaviti...
Izbjegavate moje teme... jedino kod religioznih kad opalim koju temu, onda se aktiviraju, ali ovi na politici, jako slabo...
Ali, u svoju obranu moram reći, da te iste teme objavi npr. tabulator, bilo bi more komentara... (nije što, nego tko)...
Где је женска ''памет'', попут Славенске (екс ''Комунистикиње)?Lista je prekratka
Било како било, компјуторска штребрчина Таблет5509 је наш домаћин и фаундатор разбибриге, док је Мита нежељена трудноћа, коју су овде на сваштари удомили да не смета људима на улици...Таб је касније почео да копира Сенсеиа. Али ако овим темпом настави разбиће га.
@Paula КоељаЋути, може горе.
Da li je Pravilnikom dozvoljeno otvaranje tema o drugim korisnicima?Да ли је дозвољено вишеструко гласање?
Bravo za ovaj post...pravo u centarUvek vise cenim one koji otvore temu, ma koliko besmislena bila, od onih koji ne pipaju to dugme, sede skrstenih nogu i pljuckaju po temama kao da je neko duzan da angazuje njihovo pasivno i staticno ponasanje.
I kod takvih sam primetio da i najmanje doprinose vec postojecim. Obicno je nesto sa 3 reci: mlje, da, ne, nisam, necu, hocu. Ili licno napadanje drugih korisnika.