Kizanovic
Aktivan član
- Poruka
- 1.744
A jel ima u Srbiji da neko nekog voli?Ti ono mrziš Novaka Djokovića iz dna duše.. njegove navijače, kao i ostale Srbe iz Bosne, Šumadije.. pametnim dosta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel ima u Srbiji da neko nekog voli?Ti ono mrziš Novaka Djokovića iz dna duše.. njegove navijače, kao i ostale Srbe iz Bosne, Šumadije.. pametnim dosta.
Vidim dosta botova u naletu pa sam automatski napisao odgovor. Ako se baviš opozicijom a ne kriminalcima koji siluju Srbiju 12 godina i ti si sumnjiv.Moja????
Saberi se.
Da li sam nesto netacno rekao?
Da li treba da okrecemo glavu od delovanja opozicije?
Cemu tvoja potreba za glupavim etiketiranjem?
Bosanac nema realnu sliku šta se ovde dešava. On je plaćen da širi propagandu i grčevito čuva svoj posao čuvara javnog WC-a.A jel ima U Srbiji da neko nekog voli?
Cekaj.Vidim dosta botova u naletu pa sam automatski napisao odgovor. Ako se baviš opozicijom a ne kriminalcima koji siluju Srbiju 12 godina i ti si sumnjiv.
Bravo bravo, to je pravi stav. Samo još da dodaš, pošto trenutno nisi zadovoljan nijednim opozicionim liderom, najbolje je da sns vlada do daljnjeg. Možda se jednog dana neko pojavi. Jel tako?Cekaj.
Ako je neko za opoziciju onda treba da precuti i cak i banalne gluposti opozicionih lidera????
Da li je bila i kod Zivkovica u stranci? Zasto imas potrebu da se o tome cuti?
Ne cini li ti se da u tom slucaju zlo menjamo samo manjiim zlom????
Ovde sam sto puta napisao. Moja deviza je
DA OVI ODU A DA SE ONI NE VRATE a ti sumnjaj koliko god hoces.
Tako ce nazalaost i biti.Bravo bravo, to je pravi stav. Samo još da dodaš, pošto trenutno nisi zadovoljan nijednim opozicionim liderom, najbolje je da sns vlada do daljnjeg. Možda se jednog dana neko pojavi. Jel tako?
Neće. Ovog puta neće.Tako ce nazalaost i biti.
Dzabe se nadasTako ce nazalaost i biti.
gde nema sistema tu postovanja nemaA jel ima u Srbiji da neko nekog voli?
Ne nadam se, samo gledam realno.Dzabe se nadas
Prvo ne volim lidere, potrebu za liderom. To mi lici na kult licnosti koji vec imamo na delu.Bravo bravo, to je pravi stav. Samo još da dodaš, pošto trenutno nisi zadovoljan nijednim opozicionim liderom, najbolje je da sns vlada do daljnjeg. Možda se jednog dana neko pojavi. Jel tako?
Gledaj realno u svoja 4 zidaNe nadam se, samo gledam realno.
A kako ti gledas?Gledaj realno u svoja 4 zida
Hahaha naletio si kada je zamahnuo.Moja????
Saberi se.
Da li sam nesto netacno rekao?
Da li treba da okrecemo glavu od delovanja opozicije?
Cemu tvoja potreba za glupavim etiketiranjem?
Mucenici, i savetodavni vam je bucnuo ko krme u blatopravimo referendum
Ko je to savjetodavno smece?Mucenici, i savetodavni vam je bucnuo ko krme u blato
Zasto Jesica pominjes?Sutra pravimo referendum da Svetozara Miletica zamjeni Goran Jesic na trgu ispred gradske kuce u N.S.
Nemamo bas puno para pa cemo postolje zadrzati a Jesica ce vajar isklesati visine pola metra.
Privremeno.Poslije revolucije ce Jesic porasti.
otkad je Marinika Tepić autonomaš?
Ne samo to: pretvorio drzavu u svoju prciju i kriminalno udruzenje, prezaduzio, unistio EPS i PKB, preumio i unazadio kulturu . . .Opet Dinko Gruhonjić, a Vučić izdao Srbe na Kosovu
Skupstina pripada svima nama, a ako je ko zvrsio okupaciju skupstine to je sns izglasavajuci protivustavne zakone bez mogucnosti diskutovanja i kritike opozicije.
Ta rezolucija je usvojena i radikali je nisu ukinuliZabava vremena stoji onaj pasionirani govor u kojem se Marinika Tepić zalaže za predlog rezolucije o osudi genocida u Srebrenici u Narodnoj skupštini, za šta je i ostavila svoj formalni potpis, skupa sa Čankom.
Čanak je UDBABila je u Čankovoj partiji.