Autonomaši ruše Srbiju!

Vidim dosta botova u naletu pa sam automatski napisao odgovor. Ako se baviš opozicijom a ne kriminalcima koji siluju Srbiju 12 godina i ti si sumnjiv.
Cekaj.
Ako je neko za opoziciju onda treba da precuti i cak i banalne gluposti opozicionih lidera????
Da li je bila i kod Zivkovica u stranci? Zasto imas potrebu da se o tome cuti?

Ne cini li ti se da u tom slucaju zlo menjamo samo manjiim zlom????

Ovde sam sto puta napisao. Moja deviza je

DA OVI ODU A DA SE ONI NE VRATE a ti sumnjaj koliko god hoces. A mozes da pogledas i moje teme i komentare pre nego sto pljucnes.

Cekaj.
Ako je neko za opoziciju onda treba da precuti i cak i banalne gluposti opozicionih lidera????
Da li je bila i kod Zivkovica u stranci? Zasto imas potrebu da se o tome cuti?

Ne cini li ti se da u tom slucaju zlo menjamo samo manjiim zlom????

Ovde sam sto puta napisao. Moja deviza je

DA OVI ODU A DA SE ONI NE VRATE a ti sumnjaj koliko god hoces.
Bravo bravo, to je pravi stav. Samo još da dodaš, pošto trenutno nisi zadovoljan nijednim opozicionim liderom, najbolje je da sns vlada do daljnjeg. Možda se jednog dana neko pojavi. Jel tako?

Bravo bravo, to je pravi stav. Samo još da dodaš, pošto trenutno nisi zadovoljan nijednim opozicionim liderom, najbolje je da sns vlada do daljnjeg. Možda se jednog dana neko pojavi. Jel tako?
Prvo ne volim lidere, potrebu za liderom. To mi lici na kult licnosti koji vec imamo na delu.
Drugo odakle ti ideja da mi se ni jedan od njih makar malo ne dopada?
Licno simpatisem Zorana Milivojevica mada ne bih voleo da DS ili bilo koji njihov derivat dodje na vlast.
A moj glas je uvek isao DSS-u osim kada je Sanda bila na celu....plus mi Milos Jovanovic nije odbojan.
Okreni, obrni, da ovi odu a da se oni ne vrate jer je njihovo (ne)delivanje i lopvoluk i dovelo ovo zlo na vlast... a to moze....npr. Savo Manojlovic

Zabava vremena stoji onaj pasionirani govor u kojem se Marinika Tepić zalaže za predlog rezolucije o osudi genocida u Srebrenici u Narodnoj skupštini, za šta je i ostavila svoj formalni potpis, skupa sa Čankom.

Razlog zašto ona više nije da Čankom jeste što se Čanak prodao tj. priključio Vučiću. Da nije, ostala bi u LSV i dalje.

Vi možete da se slažete ili ne slažete sa njenim političkim delovanjem u prošlosti. Nije tajna da ima dosta li ljudi u Srbiji koji su njeni istomišljenici i koji je gotive. Ali to nije politička ideja koja može privući ozbiljniju podršku i uvek će je ljudi dovoditi u vezu sa Drugom Srbijom, sa autonomaštvom, Vojvođanerima, itd. Za Mariniku i to u široj koaliciji kao izgovor podrške može glasati u vrh glave nekih 15-20 odsto podrške.

To su, prosto, činjenice i na njih ne utiče individualni stav bilo koga ko čita ove redove. Činjenica da je Đilasova desna ruka joj samo u značajnoj meri još više odmaže, naravno. I činjenica jeste da će gde god se bude javljala stvarati i dosta loše reakcije.

Je li mislite da je neka slučajnost što je na predsedničkim izborima Zdravko Ponoš osvojio 19%, a na parlamentarnim lista 14%? Ne, nije to slučajno i jedan od glavnih razloga za podbacivanje glavne opozicione liste na parlamentarnim izborima jeste upravo Mariniku Tepić, lično. Da je bio Miki Aleksić, rezultati bi bili bolji.

Back