S1MCRO
Elita
- Poruka
- 21.312
Kako našem Tihiju malo treba...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja se pitam.Чекај, а шта подразумевамо под "аутономаш"?
Ne znaju oni šta je Ustav niti su dovoljno inteligentni da ga razumeju i tumače.I ja se pitam.
Mislim, autonomija Vojvodine je zagarantovana Ustavom.
Po tumacenju ovih radikala, autonomas si ako postujes Ustav.
Jesic, Gruhonjic.... pa sve buduci SNS kadrovi bas kao sto je to slucaj sa Vesicem, Malim, Comickom....AUTONOMAŠI RUŠE SRBIJU!
MARINIKA Tepić, Bora Novaković, Jovović i ostali autonomaši zauzeli su zgradu Skupštine grada u Novom Sadu, kako sami kažu, izvršili su diverziju.
Jasno je da je na delu otvoreni separatizam koji sve vreme propagiraju Dinko Gruhonjić i Goran Ješić.
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1450962/autonomasi-ruse-srbiju-video
Sta se ovo desava?
Jesu li zaista zauzeli Skupštinu?
Ti ono mrziš Novaka Djokovića iz dna duše.. njegove navijače, kao i ostale Srbe iz Bosne, Šumadije.. pametnim dosta.Bosanac, nemoj ti samo nikoga da braniš, pogotovo za račun Ace HuljeLoše ti ide to spinovanje, čak su i drugi botovi zaćutali...zato ti ispadaš još više patetičan.
Golube![]()
Doduse.....posle Canka otisla kod Zivkovica pa tek onda kod Djilasa.Из ЛСВ је одавно отишла.
Сасвим је могуће да је за ових 10-ак или више година колико није у ЛСВ политички сазрела и променила одређене ставове.
Не видим да је садашња партија аутономашка, нити неке од оних партија између (нпр. ако се добро сећам, била је у живковићевој НОВА партији...).
Cekaj pobratime.... pa ovo na slici je Nenad Canak, doskorasnji koalicioni partner SNS-a!!!а са њима вођа студентских блокада и динков јунге кинд брнаислав ђорђевић (момак миле пајић динкове пионирке)
овај у крем јакници , чупоња са наочарима...
![]()
ко је прошле године крајем марта дотрчао у пдоршку србомрсцу и муслиману иѕ босне који је дошао у нови сад током рата у бејха - динку грухоњићу ? против његовог говора мржње да ће да руши српску цркву жртвама фашистичке рације и направи пабове устао је студентски парламент фил факултета.
ко му еј први потрчао у пдоршку и те студенте називао фашистима?
мариника пајтиц стефановић и чанак![]()
Pogledajte prilog 1672766
подршку динку је тада дао и неко са снс листе последњих 12 година- драшковић ! назвао је студенте новом гардом четника...
дакле све јасно, титиоистичка удба са србомрсцима муслиманима хрватима динком и аном лалић уз помоћ лажне опоѕиције и титиоистичке удбе -маринике жели да влада севером србије и отцепи је
ана лалић еј позната по изјави прошле године да војводина није србија. она је иначе швалерка високог фунцкионера покса у нс владе јелића, и динкова подређена (дао јој је место рпедседнице нднв)
Evo i ja sam sad saznao, ko bi rekao. Nema razloga da ne verujemo, predsednik uvek priča istinu.
I ja se pitam.
Mislim, autonomija Vojvodine je zagarantovana Ustavom.
Po tumacenju ovih radikala, autonomas si ako postujes Ustav.
I kod Z. Zivkovica.pa bila je kod Canka pre nego je presla kod Djilasa
Tihomire, idi i skreći tok reke Ibar
kako su naoružani...imaju li protuoklopna sredstva...koje ulice drže...?AUTONOMAŠI RUŠE SRBIJU!
MARINIKA Tepić, Bora Novaković, Jovović i ostali autonomaši zauzeli su zgradu Skupštine grada u Novom Sadu, kako sami kažu, izvršili su diverziju.
Jasno je da je na delu otvoreni separatizam koji sve vreme propagiraju Dinko Gruhonjić i Goran Ješić.
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1450962/autonomasi-ruse-srbiju-video
Sta se ovo desava?
Jesu li zaista zauzeli Skupštinu?
Jel u Kavezu?
Nole je osudio pokušaj ubistva automobilom koje je tvoj kolega iz SNS izvršio. Nisi upućen ili si samo prirodno neinteligentan?Ti ono mrziš Novaka Djokovića iz dna duše.. njegove navijače, kao i ostale Srbe iz Bosne, Šumadije.. pametnim dosta.
Tvoja Gojkovićka 6 stranaka i nikom ništa.Doduse.....posle Canka otisla kod Zivkovica pa tek onda kod Djilasa.
3 stranke za 10 godina.
....i podrzao studente.Nole je osudio pokušaj ubistva automobilom koje je tvoj kolega iz SNS izvršio. Nisi upućen ili si samo prirodno neiteligentan?
Moja????Tvoja Gojkovićka 6 stranaka i nikom ništa.
Ma jok. Ona je diverzantkinja.otkad je Marinika Tepić autonomaš?
Naravno. Pokazao je da je pravi kao i mnogi drugi sportisti i glumci, profesori, javne ličnosti. Samo pojedini bednici su i dalje uz vlast, verovatno iz straha da će završiti na robiji kad ovi odu.....i podrzao studente.