lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.642
Možda, ako ne odgode zbog slavlja. Znaš tu omladinu, to može mjesecima da slavi.Ispiti možda budu jun/jul.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda, ako ne odgode zbog slavlja. Znaš tu omladinu, to može mjesecima da slavi.Ispiti možda budu jun/jul.
A sta ti nagadjas kada ce da budu ispiti?Ispiti možda budu jun/jul.
narod je pred pucanjem.. ovo nece na dobro da zavrsi.
na kraju ce puci obe strane.
Možda je spašavajući svoju glavu počeo da beži i nesretnim slučajem dario devojku koja je istrčala ispeed njegaSta su autom trazili na trotoaru gde pesaci idu?
Nikoga pametnog to ne bi radovalo, ali s druge strane niko ne vidi rješenje.Da. Izgleda da budalle nikako ne shvataju da batina ima dva kraja. Svi misle da će biti Češka a niko i ne pomišlja na Siriju. Mene sa 2500 km, ovo u Srbiji nikako ne dotiče ali ne bi me radovali nekakvi sukobi ili ne daj Bože i gore od toga a sve ide ka tome.
Zašto bi neko priveo dete...?Ispada da je, ako su i druge dve osobe privedene, policija privela i to dete?
Šta ti misliš o ispitima?Zašto bi neko priveo dete...?
Ti bi sigurno mirno stajao dok ti razbijaju auto i pokušavaju te obesiti zato što nisi beo ,nego rom..
Mislim da onaj ko hoće da izađe neka izađe A onaj ko neće ne mora.. svako za sebe radi onako kako mu je najboljeŠta ti misliš o ispitima?
A gdje će biti ispiti? Fakulteti zauzeti.Mislim da onaj ko hoće da izađe neka izađe A onaj ko neće ne mora.. svako za sebe radi onako kako mu je najbolje
A gdje će biti ispiti? Fakulteti zauzeti.
Ti što žele sada izaći na ispite su već položili. Nema potrebe.Trebalo bi najpre proveriti koliko studenata želi da polaže ispite a potom sve ostalo. Ipak BU ima preko 100 hiljada studenata.
Trebalo bi najpre proveriti koliko studenata želi da polaže ispite a potom sve ostalo. Ipak BU ima preko 100 hiljada studenata.
Ti si ovde po svom, zeleno-levom partijskom zadatku.A ti si kao naivan, pa ne kapiras da ti forumasi koji konstantno relativizuju zlocine, nisu ovde po nalogu SNS-a?
Da im nije u opisu radnog stranackog zadatka da idu po drustvenim mrezama, forumima, stranicama dnevnih listova, i da ostavljaju komentare koji treba da relativizuju uzase koji su produkt njihove stanke?
U cemu je problem da se stvari nazovu pravim imenom?
Anarhisti upravo na to i računaju.narod je pred pucanjem.. ovo nece na dobro da zavrsi.
na kraju ce puci obe strane.
To su špekulacije ti to ne možeš znati možeš samo da nagađaš ili da ti neko kaže onako na pijaci ili u kafiću da je to tako.. i ti mu poveruješ i onda ubeđuješ druge da je to tako...Ti što žele sada izaći na ispite su već položili. Nema potrebe.
Šta?
Otkad je ekstremni nacionalista i desničar sklon i teorijama zavere 'drugosrbijanski ludak'?
Ti što žele sada izaći na ispite su već položili. Nema potrebe.
Ti što žele sada izaći na ispite su već položili. Nema potrebe.
To su špekulacije ti to ne možeš znati možeš samo da nagađaš ili da ti neko kaže onako na pijaci ili u kafiću da je to tako.. i ti mu poveruješ i onda ubeđuješ druge da je to tako...
Pa šta i da je njemu nešto smešno šta tebi to smeta..@Casual Observer je li nešto smešno u vezi ovog?
Da li na fakultetima ima mesta za one koji ne žele da se opredeljuju između SNS-a i ProGlasa?A gdje će biti ispiti? Fakulteti zauzeti.
Potencijalni sledeci protesti bi se izbegli ispunjenjem studentskih zahteva.Znam,ali tako bi se izbegle potencijalne sledeće proteste.
Pa šta i da je njemu nešto smešno šta tebi to smeta..
Čeka se potvrda od ovlašćenih aktivista Lokalnog fronta…Je li imamo razjašnjenja priče o detetu u kolima?
Predlažem konkurs za botove. Ne ide više ovako.To su špekulacije ti to ne možeš znati možeš samo da nagađaš ili da ti neko kaže onako na pijaci ili u kafiću da je to tako.. i ti mu poveruješ i onda ubeđuješ druge da je to tako...