Automobilom udario i nosio na krovu studentkinju tokom odavanja pošte

narod je pred pucanjem.. ovo nece na dobro da zavrsi.

na kraju ce puci obe strane.

Da. Izgleda da budalle nikako ne shvataju da batina ima dva kraja. Svi misle da će biti Češka a niko i ne pomišlja na Siriju. Mene sa 2500 km, ovo u Srbiji nikako ne dotiče ali ne bi me radovali nekakvi sukobi ili ne daj Bože i gore od toga a sve ide ka tome.

Da. Izgleda da budalle nikako ne shvataju da batina ima dva kraja. Svi misle da će biti Češka a niko i ne pomišlja na Siriju. Mene sa 2500 km, ovo u Srbiji nikako ne dotiče ali ne bi me radovali nekakvi sukobi ili ne daj Bože i gore od toga a sve ide ka tome.
Nikoga pametnog to ne bi radovalo, ali s druge strane niko ne vidi rješenje.

Trebalo bi najpre proveriti koliko studenata želi da polaže ispite a potom sve ostalo. Ipak BU ima preko 100 hiljada studenata.
Ti što žele sada izaći na ispite su već položili. Nema potrebe.
Trebalo bi najpre proveriti koliko studenata želi da polaže ispite a potom sve ostalo. Ipak BU ima preko 100 hiljada studenata.

A ti si kao naivan, pa ne kapiras da ti forumasi koji konstantno relativizuju zlocine, nisu ovde po nalogu SNS-a?
Da im nije u opisu radnog stranackog zadatka da idu po drustvenim mrezama, forumima, stranicama dnevnih listova, i da ostavljaju komentare koji treba da relativizuju uzase koji su produkt njihove stanke?

U cemu je problem da se stvari nazovu pravim imenom?
Ti si ovde po svom, zeleno-levom partijskom zadatku.

A gdje će biti ispiti? Fakulteti zauzeti.
Da li na fakultetima ima mesta za one koji ne žele da se opredeljuju između SNS-a i ProGlasa?

Autonomija univerziteta je autonomija profesorskih lobija od čije dobre volje zavisi baš svaki student i asistent: redovni profesori su sve i svja. Probaj da talasaš.

Ili možda neko veruje da tamo gde ocenjuju Nikola Samardžić ili recimo Dabrica možda “ima slobode izbora”?

Je li imamo razjašnjenja priče o detetu u kolima?
Čeka se potvrda od ovlašćenih aktivista Lokalnog fronta…

F5624810-7AC3-426D-A17F-293E5F715463.jpeg

To su špekulacije ti to ne možeš znati možeš samo da nagađaš ili da ti neko kaže onako na pijaci ili u kafiću da je to tako.. i ti mu poveruješ i onda ubeđuješ druge da je to tako...
Predlažem konkurs za botove. Ne ide više ovako.
Ne treba tražiti mnogo, bar osnovna škola.
Jimmy, imam ja na tavanu knjige iz osnovne. Jeste ijekavica, ali šta te briga, bićeš onda međudržavni bot.

Back