Automobilom udario i nosio na krovu studentkinju tokom odavanja pošte

Au nisu se nadali ovome posle nadstresnice... Nije niko.

Ocekivao se dan-dva nezadovoljstva i kraj, sto bi se i desilo da nije studenata. E onda se sve zakomplikovalo.

Odbrojava vreme
Ako dosadašnje ekipe ne mogu da se i dalje kešaju o srpske resurse ono bar da ispregovaraju bolji procenat sa velikima

Zato se žuri

Zato se od dva debila koji se nađu na ulici napravi drama, zato se angažuje cementni čiča sa nožem a sve u nadi da će pasti krv

Kakva će čistka biti nakon ovoga
Nadam se da će tada mnogim agentura a koje su bile porodični biznis cela vek konačno biti slomljena svaka nada da će se i opet vazdići u belom novom rajhu

Odbrojava vreme
Ako dosadašnje ekipe ne mogu da se i dalje kešaju o srpske resurse ono bar da ispregovaraju bolji procenat sa velikima

Zato se žuri

Zato se od dva debila koji se nađu na ulici napravi drama, zato se angažuje cementni čiča sa nožem a sve u nadi da će pasti krv

Kakva će čistka biti nakon ovoga
Nadam se da će tada mnogim agentura a koje su bile porodični biznis cela vek konačno biti slomljena svaka nada da će se i opet vazdići u belom novom rajhu

Каква су то шизофрена наклапања?

bio si mod, dobro znas da reagovanje na provokaciju nije abolicija za reagovanje.

ako odreagujes na provokaciju postajes isti kao i provokator.

ne mozes traziti opravdanje u reakciji zbog akcije.
ti odgovaras za svoje postupke, samo ti a ne neko drugi koji te je isprovocirao.
Tabe, ovo nekoliko komentara koje si ostavio na temi su na nivou AI, a analogija koju prezentuješ je logički neodrživa.

Zanemarimo za početak da devojka sa pištaljkom nije moderator protesta, nego recimo registrovani korisnik te platforme.

Da pojasnim ostalo - provokacija na protestu je bilo babino proseravanje i dobacivanje. To je iskulirano, kao što i ti preporučuješ.
Ulazak u lični prostor i pokušaj napada, tj. doduše slabašan udarac, nije provokacija nego nešto na šta je normalna reakcija odbrana. Čak i tada nije uzvraćeno udarcem ali je malo falilo da baba dobije takođe slabašan udarac da se nije sama preturila.

Dakle, na forumu se za takve stvari, kao i u životu dobija ban. To nije provokacija. Na forumu bi provokacija bila nekakvo dobacivanje bez uvreda, trolovanje, a najpre - sarkazam. Nedavno pročitah da je sarkazam zabranjen na Krstarici, verovatno da se glupaci ne bi osećali inferiorno i ugroženo. Sad, kako i koja komisija mozgova određuje šta je i u kojoj meri sarkazam - o tome se verovatno pričalo, ali nisam ispratio. Ali svejedno, činjenica da je provokacija zabranjena, nije u skladu sa tvojom preporukom o nereagovanju na forumske provokacije.

Sve u svemu, ako mi je dozvoljeno, moj predlog je potpuno suprotan tvom -
Ljudi, ponašajte se pristojno, ništa više od onoga što pravila lepog ponašanja preporučuju. Nemojte da dirate druge, a ukoliko vas neko provocira, za početak mu recite da odjebe. To obično svi razumeju, pošto nije sarkazam.
Ukoliko to nije dovoljno nego se osoba zateže na vas i preti, onda je upozorite da ćete smatrati napadom ulazak u lični prostor. Posle toga dolazi odbrana, naravno u skladu sa silom sa druge strane. Moja je preporuka mudrim forumašima da se ne povlače pred klošarijom.

Evo malo sa terena..

Ja sam pomalo iznenadjen...
Znaci obican radan svet i nije mnogo sokiran ponasanjem tamo nekog vozaca, niti to vidi kao nesto znacajno....
Vecina je uzdrzana od te teme tj svesni su da se to desilo ali jos ne znaju koji stav da zauzmu , da li je to negativa proistekla iz ove vlasti , ili samo ispad jednog maloumnika..

Ali sa druge strane desava se eksplozija korupcije u skoro svim oblastima drustva...kao da su svi dobili zeleno svetlo da rade samo za sebe i svoju klijentelu , koruptivne izvore svoje moci, npr sestre masovno buse lekare svojim angazovanjem da ucine poznanicima i platishama...toga je uvek bilo ali ono sto sam video danas, je brate preteralo dara meru , desavalo se da neke sestre ne stignu da odrade svoj posao do 12h , od 7 jer su non stop angazovane jurcanjem po objektima primarne i sekundarne zdravstvene zastite...
I punom uslugom to nude...dakle stoje uz musteriju kojoj odradjuju posao , vode za rucicu...

Danas sam em cekao od 7 do 11 dok se dve sestre od njih 4 nisu pojavile, iako su svo vreme na radnom mestu , ali nisu stigle do radnog mesta jer trckaraju uvodeci kod drugih lekara svoje musterije..
Zatim mi je sestra urucila laboratorijske nalaze od pogresnog coveka...zatim druge pogresne nalaze, koje nisam ni primetio da su pogresni ....na kraju pogresne, podatke kao nalaze, e to nisam ukapirao kako je uradila...mislio sam da to ne moze...

Stigla me dok sam izlazio i ponudila trecu varijantu , koja me je sokirala, jer je pokazala van granica jedan parametar koji do sad nikad nije bio van granica...

U prevozu su masovno price bile da su studenti lose platise, ne placaju na vreme i to treba dresirati samo je upotrebljena rec nauciti kulturi....
Ali nije bilo pomenuto nijednom nijedna partija..

Uglavnom se prica o muljazi...ko kome i kako...
Dominira i zelja za autoritetom, znaci skoro svako u svojoj prici je ubacivao deo gde zahteva autoritet bez osnove na necemu...nego eto osoba je i hoce autoritet...a da moze da pravi sr....sto vec lici na ono sto imamo na TV i u SNS drustvu..

Back