- Poruka
- 27.497
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Utoliko gore sto ovde verovatno ne postoji osnovana sumnja, nego je u pitanju mrznja na studente i bahatost vozaca.
Cekaj, ti opravdavas gazenje kao jedinu alternativu?Zamisli, ideš na posao da zaradiš leba, u posetu nekom ( ne daj Bože) u bolnicu i neko ti ne da da prođeš. Kakav je osećaj?
Ako se obraćaš meni nemoj mi persirati..pa za vas ništa nije čudno
najčudnije u životu što može da vam se desi je da umesto polimark majoneza u sendvič dobijete senf
ko da ih kazni? o čemu lupetaš?Ja vidim tragediju.i za to sam da se ispita sve oko toga i odgovorni pa bio jedan ili vise kazne ali ne bih sada zurio i seko glave nikom dok ne prenoci i sazna se sta je tacno bilo.u afektu ljudi svasta urade bolje sacekati
Nema sta da te cudi to su ubice, krvnici ....oni krvnicki mrze Srbiju i njene gradjane.Sumnjam da bi se neko osmelio bez zelenog svetla.
Nije bio nalog da pokupi curu vec da glumata kao ne moze da prodje, ali slabo kontaju ovakvi za volanom.
Mene vise sokira nedostatak savesti ljudi u vlasti. Onih koji ce braniti vozaca.
Cudi me i sam Dacic. Mislim da sve odluke stizu iz jedne glave.
Nauči šta je persiranje naprednjaku.Ako se obraćaš meni nemoj mi persirati..
Zamisli, ideš na posao da zaradiš leba, u posetu nekom ( ne daj Bože) u bolnicu i neko ti ne da da prođeš. Kakav je osećaj?
Daj Boze da gresim, ali i ja mislim da je neko na ovo dao "mig". Pogledaj samo komentare kao "pa jel' sad konacno vidite da ne valja?"...................Sumnjam da bi se neko osmelio bez zelenog svetla.
Nije bio nalog da pokupi curu vec da glumata kao ne moze da prodje, ali slabo kontaju ovakvi za volanom.
Mene vise sokira nedostatak savesti ljudi u vlasti. Onih koji ce braniti vozaca.
Cudi me i sam Dacic. Mislim da sve odluke stizu iz jedne glave.
Eто, замишљам. И по теби, треба "леба зарадити" тако што ћеш убити некога?Zamisli, ideš na posao da zaradiš leba, u posetu nekom ( ne daj Bože) u bolnicu i neko ti ne da da prođeš. Kakav je osećaj?
Isto tako su protestori mogli na Ušću da viču šta im duša želi.Uzgred, ova raskrsnica je ogromna!
Mozes se okrenuti u svakom momentu i proci bilo kojom sporednom ulicom ako si krenuo po 'leba.
Slinavac žvaljavi. Kako cvili pred Amerikancima i Rusima ko zadnja pickhetina ovdje ubija djecu
Ja ti garantujem da je polovina od tih lojavih, da ih upravo oni cine.Izgleda da je neki romuljaga u pitanju.
Persiranje je kad se nekom obraćaš sa "Vi" umesto sa "ti" i ne pripadam ni jednoj političkoj partiji.. realno prijatelju onako kako jeste pa što bude.. argumentovanoNauči šta je persiranje naprednjaku.
Ko kaskaderka i scena iz filma...Ово прелази у отворено лудило
Neka se nadaju istom.Ови би нас побили без да трепну
Šta?Suviše se dobro snašla
Sad kad ide do juče mu ljubili ruku, sklanjali krvavu ruku iz hale...
Zanimljiv zaključak...Potrebno je policija da bude oko tih blokada. Neprisustvo policije i dovodi do tih zaletanja. Ako se to ne uradi biće još više žrtava, to je prosto neminovno.
Svi su malo živčani, bezobrazni. Očekujem upotrebu vatrenog oružja i sklopetarne povrede.Eто, замишљам. И по теби, треба "леба зарадити" тако што ћеш убити некога?
Схваташ ли ти колико је других улица овај могао користити да дође то тог "леба"
ubiješ 15 ljudi i da spustiš loptu na zemlju? sendvičaru možda nekad ali ne i ovog putaNiko ga ne pravda treba da odgovara a sta bi ti da pocnes gradjanski rat?samo kazem da treba spustiti loptu na zemlju da ne bude vise povredjenih i onda se organizujte na pravi nacin.