Automobilom udario i nosio na krovu studentkinju tokom odavanja pošte

Utoliko gore sto ovde verovatno ne postoji osnovana sumnja, nego je u pitanju mrznja na studente i bahatost vozaca.

Sumnjam da bi se neko osmelio bez zelenog svetla.

Nije bio nalog da pokupi curu vec da glumata kao ne moze da prodje, ali slabo kontaju ovakvi za volanom.

Mene vise sokira nedostatak savesti ljudi u vlasti. Onih koji ce braniti vozaca.
Cudi me i sam Dacic. Mislim da sve odluke stizu iz jedne glave.

Ovo govedo recimo nije ni za kamenolom. Ovo je čista eutanazija.
pogledajte-ta-jedna-naprednjakua-kae-o-dananjem-v0-j1nacrdcgcde1.webp.00c8b9fd906fbea2b37681a5a9191fc6.webp

Nije bio nalog da pokupi curu vec da glumata kao ne moze da prodje, ali slabo kontaju ovakvi za volanom.

Mene vise sokira nedostatak savesti ljudi u vlasti. Onih koji ce braniti vozaca.
Nema sta da te cudi to su ubice, krvnici ....oni krvnicki mrze Srbiju i njene gradjane.

Zamisli, ideš na posao da zaradiš leba, u posetu nekom ( ne daj Bože) u bolnicu i neko ti ne da da prođeš. Kakav je osećaj?

Uzgred, ova raskrsnica je ogromna!
Mozes se okrenuti u svakom momentu i proci bilo kojom sporednom ulicom ako si krenuo po 'leba:).

Daj Boze da gresim, ali i ja mislim da je neko na ovo dao "mig". Pogledaj samo komentare kao "pa jel' sad konacno vidite da ne valja?"...................

Zamisli, ideš na posao da zaradiš leba, u posetu nekom ( ne daj Bože) u bolnicu i neko ti ne da da prođeš. Kakav je osećaj?
Eто, замишљам. И по теби, треба "леба зарадити" тако што ћеш убити некога?

Схваташ ли ти колико је других улица овај могао користити да дође то тог "леба"

Eто, замишљам. И по теби, треба "леба зарадити" тако што ћеш убити некога?

Схваташ ли ти колико је других улица овај могао користити да дође то тог "леба"
Svi su malo živčani, bezobrazni. Očekujem upotrebu vatrenog oružja i sklopetarne povrede.

Niko ga ne pravda treba da odgovara a sta bi ti da pocnes gradjanski rat?samo kazem da treba spustiti loptu na zemlju da ne bude vise povredjenih i onda se organizujte na pravi nacin.
ubiješ 15 ljudi i da spustiš loptu na zemlju? sendvičaru možda nekad ali ne i ovog puta

Back