Automobilom udario i nosio na krovu studentkinju tokom odavanja pošte

Ja znam da se muslaman zaleteo u Nici na masu setaca, ali nisam znala da se u jednoj zemlji ovo dogadja medju samim narodom.

Umesto razumevanja i postovanja studenata za zahtevima da samo institucije rade svoj posao, dobija se gazenje.

Sutra ces reci da ne valja setati ni po Nici, a mozda i nigde. Najbolje da se sedi kuci i strahuje.
Muslimani nisu narod?

„Policijski službenici Policijske uprave za grad Beograd identifikovali su i pronašli vozača M. P. (1987) koji je, kako se sumnja, danas oko podneva, automobilom „ford fokus karavan“, udario dvadesetogodišnju devojku, na uglu ulica Ruzveltove i Kraljice Marije. U vozilu su, kako se sumnja, bile još dve osobe, od koje je jedna maloletna. Hitna pomoć je dvadesetogodišnju devojku prevezla u Urgentni centar. Policija u saradnji sa tužilaštvom utvrđuje sve okolnosti i činjenice ovog događaja“, navodi se u saopštenju.

Ja sam ovu fotografiju i pre negde izbacivao, kao upozorenje, da ljudi vide pravo lice američke demokratije, da vide šta nas čeka u tom njihovom NATO-NEOLIBERALNOM-KAPITALIZMU ka kom nas vode njihovi plaćenici (ljudi koji primaju novčanu nagradu od stranih država i organizacija).
Tako je kolega , zato treba da čuvamo naše blago koje imamo , Vučića našeg nasušnog.

Problem je u tome sto ovakvi rezimi u cilju opstanka angazuje kriminalce.

Nisu ove zivotinje neki radikali, naprotiv.
Ovakvi su sljam svakog drustva i svako drustvo ih ima, razlika je samo u tome sto rade za drzavu i nisu stigmatizovani kao kriminalci, kao sto bi bili u normalnim okolnostima.

Sada su to lojalisti, privatni zastitnici nekoga, nasli su svoje mesto i svoju svrhu.
I takvi bi ubili jer im ubijanje i prebijanje nije stran pojam vec je negde urodjen ili kriminalnim aktivnostima stecen.

Okrenuce ovaj izrod narod na narod. Valja biti oprezan sa njim.

bez razmisljanja, organizovali bi safari na srpske gradjane...jedino cega se ta bagra plasi, to je reakcija NATO sluzbi...jedino se njih plase
Jel moguce da su vas Cigani iz Krusevca toliko zaplasili, jel ti znas sta je kad nagrne i kad se skupi masa ljudi i kad krene da maklja sve pred sobom?
Dajte bre malo mrdnite se iz te ucmalosti.

Snimak je krajnje uznemiravajući, Nepomenik neće moći da ignoriše kad izađe na slobodnim medijima.
Srbi su previse tolerantan narod..omeksali, da su postali kao neke babe...kada bi ovde naselili muslimanske migrante, bilo bi gore nego u Nemackoj...terorisali bi nas, kao poslednje slepandere...takav smo narod postali...a ovo je dokaz, da smo postali pimpek na bicikli

Sacekamo da se vidi sta je stvarno bilo ne da se ovako dize tenzija a po mojoj proceni onaj mislio da je najbolji vozac na svetu.budala.
Твоја процена је нетачна

Стварно је било то што је возач намерно прегазио пешака.
Доказ: Снимак.

Jel moguce da su vas Cigani iz Krusevca toliko zaplasili, jel ti znas sta je kad nagrne i kad se skupi masa ljudi i kad krene da maklja sve pred sobom?
Dajte bre malo mrdnite se iz te ucmalosti.
na jednoj strani imas obican narod...na drugoj kompletne institucije ma strani kriminala i izdaje drzave...u toj bandi se nalaze i ove jajare iz SPC, na celu sa patrijarhom...najsmesnije, sto jedan seo naroda, podrzava bandu...moke samo i pitanji radikalska banda, vec su tu i ostale bande

na jednoj strani imas obican narod...na drugoj kompletne institucije ma strani kriminala i izdaje drzave...u toj bandi se nalaze i ove jajare iz SPC, na celu sa patrijarhom...najsmesnije, sto jedan seo naroda, podrzava bandu...moke samo i pitanji radikalska banda, vec su tu i ostale bande
..pa sta, treba da cekamo da nas ubijaju?

Back