Kataphraktoi
Domaćin
- Poruka
- 3.183
Da, da. Navijači Zvezde su uvek bili dosledni i principijalno za srpstvo i Srbiju. Ko će drugi ako ne ljubitelji petokrake.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da. Navijači Zvezde su uvek bili dosledni i principijalno za srpstvo i Srbiju. Ko će drugi ako ne ljubitelji petokrake.
Navijači Zvezdane uvek u sluzbi rezima. Arkan bio Delija , a on radio za Zlobu.Da, da. Navijači Zvezde su uvek bili dosledni i principijalno za srpstvo i Srbiju. Ko će drugi ako ne ljubitelji petokrake.
Они су за покојну Андреу Бојанић рекли да је скочила на ауто Митровић јуниора.Setimo se da je predsednik javno dao dozvolu za ubistvo rekavši da potencijalne ubice ne krše nikakav zakon tako što gaze demonstrante.
„Jeste li vi pri svesti, umijte se hladnom vodom, protrljajte oči, izbacite krmelje. Ti si stao nekom na put, rekao mu – ne dam ti da prođeš, čovek prođe, a vi mu skačete po automobilu“, kazao je Vučić, ohrabrivši time partijske aktiviste.
Mi normalni? Odakle znaš da je mafijaš? 90 godište, neki sa Palilule ovde bio tvit sad ga nema. Šta očekuješ da stalno gaze? Ovo su teški pokušaju ubistva. Pokuša neko random negde da uradi ovo da vidiš kako će da prodje. Ne računa se mali Mitrović.Kome, mafijašu ? Jeste li vi normalni ?
Za nju je vestak svedocio lazno da je pretrcavala ulicu, vestak nije izbacen niti kaznjen zbog toga.Они су за покојну Андреу Бојанић рекли да је скочила на ауто Митровић јуниора.
Ti s protesta su ti isto za Madura.Šta očekivat od bolesnika kojem je predsjednik Venecuele inače narkobos prijateljx
sendvičarima je sve ovo u redu..kada neko pogine oni će da se raduju i da kažu: tako mu i treba!Jel Vam konacno dospelo do mozga,da ovo ne valja?
Sve sam kovićev, antonićev i ćeračev đak.Ti s protesta su ti isto za Madura.
Nose kleronacističke transparente već godinama
Takozvana Srbija puca po šavovima.
URRAAAAAAA!!!!!!!
kao pripadnik vladajuce kaste nece dobiti ni dana.mora da odgovara.
ono je strasno da je baca preko haube.
Relax, stojkoPa ljudi, da se razumemo, vi generišete ANARHIJU u Srbiji.
jA nikom ne stajem na put i zabranjujem mu kretanje, nit bi mi to ikad palo na pamet, jer šta znam kakvih sve budala ima za volanom ?
A vi vašu decu parkirate na sred druma, da navodno ODAJU POČAST ?
Jeste li vi normalni ljudi ?
Znate gde se odaje počast umrlima, na goblju, na sahrani i u crkvi, po pravoslavnim običajima .
Zar je moguće da se SATANIZAM toliko proširio u zemlji Lazarevoj, da gledamo neke ludake koji mantraju na drumovima i ulicama ?
Kad smo se to mi Srbi PRETVORILI U DRUMSKE SILEDŽIJE ?![]()
Важно је да су паљански PhD програми безбедни.Ti s protesta su ti isto za Madura.
Nose kleronacističke transparente već godinama
Takozvana Srbija puca po šavovima.
URRAAAAAAA!!!!!!!
Inače se gaze ljudi svaki dan. Ovo je baš slučajno.Nadam se da ce da ce ta devojka biti dobro.meni kada gledam taj snimak izgleda kao narkoman koji zuri nesto pa ide po trotoaru ne obaziruci se na ljude.samo mi nije jasno sta svi mediji divlaju odmah da je vlast to uradila?
Ovako nesto samo amateri i narkomani mogu da organizuju.
Sacekao bih potvrdu iz drugih izvora
Klinceza od 4 banke. Mnogo je kume.Ti si dužan da kočiš ako ima čovek ispred haube. Kasnije se raspravljaj da li je pešački prelaz ili ne.
Ali vi Naprednjaci pišete da je gaziti klinceze "odlika pristojne Smrdije."
Ja znam da se muslaman zaleteo u Nici na masu setaca, ali nisam znala da se u jednoj zemlji ovo dogadja medju samim narodom.Jel Vam konacno dospelo do mozga,da ovo ne valja?
Tamo gde se to desilo uvek neka guzva.ruzveltova uvek saobracajni kolaps.sacekao bih sa donosenjem preuranjenih zakljucaka.nazalost svaki dan neki ludak sedne u auto.Inače se gaze ljudi svaki dan. Ovo je baš slučajno.
Kazem ja da treba ljudi da se smire vrlo dobro znam kako ludilo moze da uhvati ljude...tog ako je to namerno uradio vezati kod vuka tamo i svi da ga gadjaju jajima jedno mesec dana a posle da krivicno odgovara.
sta ublazavas, mislite da smo coravi da nemamo oci!Tamo gde se to desilo uvek neka guzva.ruzveltova uvek saobracajni kolaps.sacekao bih sa donosenjem preuranjenih zakljucaka.nazalost svaki dan neki ludak sedne u auto.
vucic, najveci neprijatelj Srbije.Ко је то у Србији оволико поделио људе?