AUTOMOBILI U RAZMERI

Auh,znaci vec si "capio" jednu. Secas li se koje su dve ostale Alfe i u kojoj boji? Da saljem sutra sestru ako je tako? Ujedno, nasao sam danas dve 18-ce od VALLEY-a,koga interesuje. Alfa 8c crvena,i Porsche cayman c, crni. Oba po 3450,00

Evo malo BMW-a e23

P3060162.jpg

Odlican je!Inace onaj Mercedes LP sto sam hteo da narucim...poskupeo na 29,95eur...magarac,znao sam da cu se zeznuti na kraju...

Da,ali nepisano pravilo za sve, ako vidis nesto da ti se bas svidja, kupuj odmah. Moze ili da poskupi,ili jos gore da nestane. Zvao sam Magzu,i kod njih trenutno na lageru ima samo tri modela Alfe. Ali sam sa jednom radnjom koja nabavlja od njih autice postigao dogovor da prilikom svake nabavke trebuju modele koje zelim,a koje imaju u tom trenutku.

Ma ne, volim ja bavarce, ali preferiram modele do 90-tih, ostrije linije,vise detalja,niklovani delovi. Sadasnji autom.su jednolicni, sama plastika,nema naglasenih branika,pa samim tim ni makete mi nisu tako lepe. A i jednostavno ti automobili vracaju secanja na neka lepsa vremena.

Sad iz Rode,stigla roba, ima par lepih modela za ljubitelje 24-ke, steta sto ne skupljam ali zaista jako lepi,i nisu ni skupi. A takodje i bembara u 1:32 od Bburaga, na crnom plast.postolju u skroz plasticnom providnom oklopu, svega sesto neki din. Steta sto Burago tako ne pakuje 43-ke.

U Sapcu. :-) A modeli su; Cararama- Porsche cayman s, maslinasti. Alfa 8c crvena, Peugeot 206 cabrio. 14??,00 Maisto- Pontiac, crni,sa zutom trakom, Bmw Z8 crveni. Mislim da ima i Sevrolet, ili Mustang, sportski. 1257,00 I od Bburaga Jeep, i jos jedan lep sportac, a cena je tu negde. Sve u 1:24. I zaista su svi izvrsno odradjeni. A taj pontijak mi je bas zapao za oko.

Back