Automobil sa troje vrata

Meliot

Elita
Poruka
24.194
Da li iko kupuje automobil sa troje vrata? Po meni ne postoji veća glupost na tržištu automobila. Samo maltretiranje ljudi i to po njihovom sopstvenom izboru. Više mi ima logike oni sportski automobili koji imaju samo prednja sedišta i samo prednja vrata, ali automobile sa zadnjim sedištima i sa troje vrata ne razumem zaista. Kakvo je vaše mišljenje?

111599000264c7b8ace87d7809082595_v4_big.jpg

Da li iko kupuje automobil sa troje vrata? Po meni ne postoji veća glupost na tržištu automobila. Samo maltretiranje ljudi i to po njihovom sopstvenom izboru. Više mi ima logike oni sportski automobili koji imaju samo prednja sedišta i samo prednja vrata, ali automobile sa zadnjim sedištima i sa troje vrata ne razumem zaista. Kakvo je vaše mišljenje?

Pogledajte prilog 1387394
Ti si verovatno uvek bio partibrejker jelda? A kabrioleti?

Sve ima svog kupca, to što smo mi uboga sirotinja ne diktira dizajn i cenu. Dakle u kući imaš četvoročlanu porodicu, jedan karavan/kombi, jedan kabriolet/kupe i jedan auto na struju kao taj fijat koji si okačio. Prava idila.

Ne razumem u čemu je problem? Ima dosta tih malih praktičnih gradskih automobila s troje vrata. Uglavnom mogu i zadnja sedišta da se obaraju ako treba nešto veće poneti. Lako se parkira, praktičan, malo troši, mala registracija, šta fali?
Fali to što kad se neko vozi pozadi, a želi da izađe, mora da digne onog koji se vozi napred. Bolje skini gepek i vozi se ko čovek. Uvek asm noge odrao na takve automobile.

Ko još hebe u kolima, ako na to misliš?

Ko nije čukao kolena u takvim automobilima ne zna šta je patnja. :)

Ne, nisam mislio na seks u autu.
Kao momak sam iskljucivo uzimao takva auta zbog:
- lepsi je dizajn
- ne trebaju mi vrata za zadnju klupu jer ja sam taj koji vozi i sedi napred.
- dobro je imati i zadnju klupu ako nekad nekome zatreba prevoz na kracu distancu.

Nikada nisam cukao kolena na takvim autima, bar toliko sam spretan.

Jbg, ne znam za tvoju generaciju, ali mi smo se po ceo dan igrali u parku, peli po drvecu i krovovima zgrada, razvili smo sasvim solidne motoricke vestine pa nam nije problem da se zavucemo na zadnje sediste ako zatreba dva puta godisnje :)

Auto sa troja vrata se uzima zbog ličnog zadovoljstva a ponekad može neko društvo da se poveze. Mogu i taksi da uzmu ako im treba komocija i udobnost. Sve je stvar ličnog izbora automobili sa troja vrata su prvenstveno komotniji za vlasnika koji je svoj novac dao za kupovinu i uživanje, sasvim je nebitno šta neko pozadi misli. Ima slobodu izbora počev od pešačenja, bicikla, autobusa, taksija ili svog auta.

Dakle stvar ličnog izbora.

ikada nisam cukao kolena na takvim autima, bar toliko sam spretan.
Drugu bi pesmu pevao da si se čukao u jugu ili fići.
Jbg, ne znam za tvoju generaciju, ali mi smo se po ceo dan igrali u parku, peli po drvecu i krovovima zgrada, razvili smo sasvim solidne motoricke vestine pa nam nije problem da se zavucemo na zadnje sediste ako zatreba dva puta godisnje :)
I nindže smo bili kad smo deca bili. :)

I ja sam 190 ali pre zapnem danas kada ulazim i izlazim u ova novija kola sa četvoro vrata modernog tenk dizajna nego nekada u bilo koji auto. Čak je i fića bio komotan jbg obgrliš vozača nogama otpozadi sa zadnjeg sedišta. :lol:

Jedino mi je smetalo kod tih starijih tipa folcika što si morao da paziš da te ne ulovi pojas sigurnosni koji se vukao po podu - nije bilo automata.

Ali kupe bih uvek vozio ma koliko godina da imam. Taksi me ne zanima jbg.

Back