Automatski menjač za bmw e46

Crni 1

Početnik
Poruka
4
Dobro veče svima
Nov sam ovde a i.tražim pomoć od vas. Radi se o bmw e46 menjac automatski lepo sajta,ide,menja normalno brzine ali se čuje neko čekanje ili lupanje. Neki majstor je gledao i kaže da je viljuška menjača i da menjac mora da se skida? Hvala vam na savetima

Meni majstor na ladi hteo da menja pola trapa, diskove i kočnice. Pošto je bio na dizalici ja se zavučem, izdrmam sve, vizuelno pregledam trap ništa ne curi, pregledam diskove, pločice više od pola. I kažem ja tu nebi ništa diro. I evo vozi se redovno ništa da šušne i lupne. Vole majstori da menjaju.

A tebi savet, uradi servis tog menjača, zameni filter i ulje pa šta ti bog da.

To je već islužen auto i uglavnom ga ljudi voze do kraja bez ulaganja.

Odem na menjanje ulja u menjacu kao aj mi ocitaju greske,kazem lupa mi u rikverc kad krenem,kaze menjac,mora da se skida 800€,menjac radi ko puter 100 000 samo ja preso,to lupanje je prestalo kad sam zamenio dizne za plin,ni da stucne od tad,usta ih iebem lopovska

Meni majstor na ladi hteo da menja pola trapa, diskove i kočnice. Pošto je bio na dizalici ja se zavučem, izdrmam sve, vizuelno pregledam trap ništa ne curi, pregledam diskove, pločice više od pola. I kažem ja tu nebi ništa diro. I evo vozi se redovno ništa da šušne i lupne. Vole majstori da menjaju.

A tebi savet, uradi servis tog menjača, zameni filter i ulje pa šta ti bog da.

To je već islužen auto i uglavnom ga ljudi voze do kraja bez ulaganja.
Menjao sam ulje i filter pre 25h

Inače tu mora sve da bude savršeno pod konac što se tiče ležajeva kardana, krstova, gumenih zglobova. Kompleksno je to sve i mora u celini da bude perfektno baš zbog menjača. Ljudi često zanemaruju krstove i zglobove i zadnji diferencijal koji kratkoročno ili dugoročno posledično sjebu menjač.

Inače tu mora sve da bude savršeno pod konac što se tiče ležajeva kardana, krstova, gumenih zglobova. Kompleksno je to sve i mora u celini da bude perfektno baš zbog menjača. Ljudi često zanemaruju krstove i zglobove i zadnji diferencijal koji kratkoročno ili dugoročno posledično sjebu menjač.
Ne znam,to nisam menjao,osim ulja i filtera. Videću sa majstorima pa javljam. Hvala. Inače sam bio kod par majstora,1mi rekao orislq viljuška menjača,2 nije to nego vrangler a 3 nosač auspuha jer sam menjao pletenice a zaboravih da kažem da se nije to čulo pre menjanja pletenice. Možda lupam al sam laik.

Back