Schrodinger
Elita
- Poruka
- 16.602
To rigorozna dijeta:? Ja cesto tokom dana pojedem samo par jabuka, jogurt, kikiriki, narocito kad mi prodje u prevozu
ne zato sto sam na dijeti nego jer ne stignem vise
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To rigorozna dijeta:? Ja cesto tokom dana pojedem samo par jabuka, jogurt, kikiriki, narocito kad mi prodje u prevozune zato sto sam na dijeti nego jer ne stignem vise
u samom tekstu pise da je to vrsta posta sto svakako nije lose za organizam.. konkretno u danasnjici posle dva meseca izolacijehttps://milos.io/kalorijska-restrikcija-autofagija-i-post-kako-se-radi-i-ima-li-smisla/
Практикује ли неко аутофагију? Ја крену од јуче, од 19 сати па најмање до поднева не уносим ништа од хране.
Мени није ригорозна, ја уопште не осећам глад. Чак размишљам и да померим сат уназад да рецимо 17 не једем. Изузетак би био кад бих ишао на неку вечеру рецимо. Али то је ионако ретко.
А како мислиш да не сме да се пијуцка? Колико ја знам не сме само да се грицка.
Видиш то не пише у оном тексту или сам прескочио. Размислићу да ли да поштујем тако строг режим.Pa ne bi smele da se unose nikakve kalorije, nema veze dal su u cvrstom ili tecnom stanju.
Kalorije su i vino i pivo, vocni sokovi, kola tako da bi trebalo piti samo vodu ili nezasladjen caj, kafu
( bez mleka ili bilo cega drugog.
Znaci samo voda bez pomisli na cashu picva, vina.
Moguce je da to u tvom tekstu i ne postoji jer misle da bi svako trebalo da zna da nije vaznoВидиш то не пише у оном тексту или сам прескочио. Размислићу да ли да поштујем тако строг режим.
Додуше, морам да кажем да до сада нисам пио пиво после 19.Moguce je da to u tvom tekstu i ne postoji jer misle da bi svako trebalo da zna da nije vazno
da li hleb nas nasushni unosis sa hlebom ili recimo pivom.
To je za mene glavni zayeb kod te dijete ili nacina ishrane.

Ovo je gladovanje, nema veze sa nekim dijetama ili zdravom hranom.
Trebalo je da procitas.
Sam tekste je u strtu netacan,govori o ketozi a rec je o autofagiji.Osim ako drzi keto dijetu,jedno sa drugim ne idu.Ne moze tela da upadne u ketozu ako se unose bilo kakvi ugljeni hidrati,ako se ja dobro secam.u samom tekstu pise da je to vrsta posta sto svakako nije lose za organizam.. konkretno u danasnjici posle dva meseca izolacije
zbog pandemije a i prolece je nije lose jedan period uvesti sebi autofagiju, iscistiti i ispostiti organizam
Moguce je da to u tvom tekstu i ne postoji jer misle da bi svako trebalo da zna da nije vazno
da li hleb nas nasushni unosis sa hlebom ili recimo pivom.
To je za mene glavni zayeb kod te dijete ili nacina ishrane.
A sta bi se desilo da ponekad,retko prekine tu dijetu,neka rekacija organizma ili cisto da se ne opusti pa pocne da preteruje?
Pitam zato sto ne znam,iskreno,znam da se unosenjem UH prekida ketoza kod ljudi koji se strogo pridrzavaju te vrste ishrane.
15, 16 sati je pičkin dim...https://milos.io/kalorijska-restrikcija-autofagija-i-post-kako-se-radi-i-ima-li-smisla/
Практикује ли неко аутофагију? Ја крену од јуче, од 19 сати па најмање до поднева не уносим ништа од хране.
Ma jedi sta vec jedes, ali gledaj da ne pijes ni kap alkohola, neke kole ili vocnog soka.Данас сам само доручковао плус јабука пар сати касније. Дефинитивно ћу доћи до тих 20 сати.
Meni nije. Navikneš se...Pa ono ako ides na spavanje u 3,4,5 ujutro onda tesko![]()
da podelim svoje iskustvo...
ljudi, teže je nego što sam mislio i glad je zajebana stvar, to sam zaključio.
nakon slabe večere oko 18h, sledećeg dana započeo sam strogi post na svoj način.
iako sam planirao da ništa ne stavim u usta...
prvog dana popio sam pola litra vina, čašu soka od cvekle i šaku ribizli.
osetio sam kako gladan idem na spavanje, razmišljao sam o pečenom piletu.
imao sam procenu da mi se neće jesti kad se probudim i da je ovo samo početna kriza koju treba prevladati
drugog dana - probudio sam se ipak odmah gladan, osetio sam se malaksao, govorio sam tiše i usporenije, kretao se usporenije, primetio sam da mi se ruka blago trese, verovatno mi je šećer bio nizak.
oko 9h izjutra drugog dana prekinuo sam eksperiment.
verovatno mi se tropski talas i trenutno pogoršano pishičko stanje dodatno otežali da trodnevno gladovanje izvedem...
Meni nije. Navikneš se...