Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Аутобуси са СНС-овцима срели се са студентима, кренули у рикверц-студенти их јурили
Ma sve sam go postenjacina.Domacice im napravile hranu i iznose na ulicu.Posteni a po ocima im vidis da su placenici da ruse ovu drzavu koja nikad nije bila bolja nego danas.
Ja nebi da vredjam i ponizavam domacice,one nikad nisu videle kako placenici funkcionisu i rade.One misle da oni bukvalno nose majicu sa natpisom placenik.Ustvari oni izgledaju kao obicni ljudi.
Ma sve sam go postenjacina.Domacice im napravile hranu i iznose na ulicu.Posteni a po ocima im vidis da su placenici da ruse ovu drzavu koja nikad nije bila bolja nego danas.
Moja je krivica što uopšte i imam internet da dolazim ovde i čitam ovakve gluposti. Jedan južni, možda najvažniji deo zemlje predat Šiptarima na poklon i njemu je to država koja nikad nije bila bolja. Država u kojoj jedva ima zdravstvenih i prosvetnih radnika, čiju infrastrukturu grade kineske firme koje dovode radnike iz Bangladeša i ko zna koje pripizdine, kao i recimo vozače javnog prevoza. Preci ti se u grobu prevrću, govore između sebe "bolje da je ispao derpe nego...ovo."