Аутобуси са СНС-овцима срели се са студентима, кренули у рикверц-студенти их јурили

Студенти вратили СНС сендвичарске аутобусе који су кренули на вучићев СНС митинг у Зајечару 28.2.2025. године.

Браво за наше студенте!!!

...

...

Opet nemate cenzus medju episkopima :D

Достојан!

Gk49HFXWYAAB_V3

Joanikije je jaka faca...taj je šetnjama tj litijama uklonio i mocnog Don Mila...

Tako da...

...

Pise u tekstu valjda negde kod Nisa u pravcu prema Zajecaru gde treba da bude Vucicev kontramiting sutra...

Posto se trudi sada da svako vece okupljanje studenata (Novi Sad, Kragujevac, Slavija...) pokrije sa nekim svojim kontra mitingom sa Temua...

...
Kako ti toliki srpski nacionalista da potpuno ignorišeš dešavanja u RS? Poštuješ odluke AVNOJA?

Joanikije je jaka faca...taj je šetnjama tj litijama uklonio i mocnog Don Mila...

Tako da...

...
Fejk njuz: Danas i Nova S su izmislili da je eposkop David “napao studente”, a on je pisao o raznim woke i susjedima koji koriste priliku da se guraju u masi ne bi li nešto ućarili.

Virtuelna stvarnost na max.

Kako ti toliki srpski nacionalista da potpuno ignorišeš dešavanja u RS? Poštuješ odluke AVNOJA?

Ja sam i protiv Vučića koji je priznao Švabu Šmita...i protiv samog Šmita...

Da ga on Vučić tada nije priznao ovaj se ne bi usuduo da donosi bilo kakve osude i kazne...i ne bi bilo ni progona RS i Dodika...

Dakle Mi6 Vučić je nabacio loptu na volej Šmitu! Njih dva rade zajedno!

...

Ja sam i protiv Vučića koji je priznao Švabu Šmita...i protiv samog Šmita...

Da ga on Vučić tada nije priznao ovaj se ne bi usuduo da donosi bilo kakve osude i kazne...i ne bi bilo ni progona RS i Dodika...

Dakle Mi6 Vučić je nabacio loptu na volej Šmitu! Njih dva rade zajedno!

...
Tvrdnja da Šmit nekako ne bi mogao bez Vučićevog (ili bez srpskog) priznanja je blago rečeno proizvoljna. Posebno ako se ima na umu period Bajdenove vladavine.

...

Zasto se zovu Naprednjaci kad uvek idu unazad? :think:
Jos od onih terazijskih pokretnih stepenica pa evo sad i busevi u rikverc...

Аутобуси са СНС-овцима срели се са студентима,кренули у рикверц-студенти их јурили​

https://srbin.info/drustvo/autobusi...udentimakrenuli-u-rikverc-studenti-ih-jurili/

...
doći će momenat u životu kada će morati da se susretnu sami sa sobom

da li će i tada jurišati nek budu hrabri pa nek jave

poznavajući mentalitet - neće, sa autobusom koji izbegava incidente je lakše

Jeste li vi, nepismeni botovi, tokom celog svog života imali posao i zarađivali ili su vas jedan period bukvalno održavali u životu roditelji? Osim "šta hoće oni?" i "odakle im pare kad ništa 'nerade'?", umete li još šta drugo možda?
Jeste. Radim od 18-e godine a i pre sam radio preko raspusta sezonske poslove. A ovih ima sa 30,40 godina a nerade nigde a puni para. Odakle?

Jeste. Radim od 18-e godine a i pre sam radio preko raspusta sezonske poslove. A ovih ima sa 30,40 godina a nerade nigde a puni para. Odakle?
A, pre nego što si počeo da radiš i zarađuješ, živeo si od vazduha?

I odakle tebi uvid u svaki od njihovih bankovnih računa ili stanje u novčaniku, pa znaš da su puni para?

PS: piše se "ne rade".

Nema tu ničeg nacističkog, a još manje da tu ima bilo kakvog odabira.

Zamisli da si u Termopilima i biraš između 300 spartijata i 900 helota u dronjcima i sa praćkama. I sad, eto, zato što 300 spartijata vredi više od nekoliko puta brojnijih drugih jedinica, to znači da je takva analiza vojne istorije nacistička?

Nema to nikakve veze sa ideologijom, već isključivo sa objektivnim i vrlo teško osporivim činjenicama. Ako će neko da pešači ili trči 200 kilometara (i to između ostalog i u staru prestonicu Srbije, na Sretenje), naravno da je to mnogo veći uspeh i vrednije od nekoga ko za 6000 dinara bude upakovan u autobus da ga negde iskrcaju u političke svrhe u vreme kada ne postoji apsolutno nikakva kampanja, nikakvih izbora, ništa. Zar je čak i hipotetički moguće tako nešto dovesti u pitanje? 👋
Vrlo teško jer na startu osporavaš pravo na ideju i podršku tog naroda u autobusima nekome u državi.Pa ti si ovo napisao kao da se radi o govedima a ne o ljudima.Da bude upakovan u autobus da ga negde iskrcaju...?Taj neki nema glavu pa će neko da ga voza kroz državu i iskrcava po potrebi?Kada već govorim o potrebi,zašto se studenti&co. šetaju po državi?Kome je to potrebno i zašto?Omladina koja se gura u gradskom da nebi pešačila jednu stanicu ili putuje automobilom do marketa da sačuva noge,odjednom dobila neobjašnjivu potrebu da se šeta kilometrima?U kom ti to svetu živiš i zašto misliš da drugi nemaju glavu i ne mogu da saberu dva i dva?

Vrlo teško jer na startu osporavaš pravo na ideju i podršku tog naroda u autobusima nekome u državi.Pa ti si ovo napisao kao da se radi o govedima a ne o ljudima.Da bude upakovan u autobus da ga negde iskrcaju...?Taj neki nema glavu pa će neko da ga voza kroz državu i iskrcava po potrebi?Kada već govorim o potrebi,zašto se studenti&co. šetaju po državi?Kome je to potrebno i zašto?Omladina koja se gura u gradskom da nebi pešačila jednu stanicu ili putuje automobilom do marketa da sačuva noge,odjednom dobila neobjašnjivu potrebu da se šeta kilometrima?U kom ti to svetu živiš i zašto misliš da drugi nemaju glavu i ne mogu da saberu dva i dva?
imali smo skup SNS u Jagodini...profil tih SNS posetioca...uglavnom su zaposleni u drzavnim sluzbama,,, komunalci iz Krusevca, komunalci iz Bora, komunalci iz Paracina...svi komunalci dobili zelju da idu na skupove SNS....taj dan im se racuna, kao radni dan...

imali smo skup SNS u Jagodini...profil tih SNS posetioca...uglavnom su zaposleni u drzavnim sluzbama,,, komunalci iz Krusevca, komunalci iz Bora, komunalci iz Paracina...svi komunalci dobili zelju da idu na skupove SNS....taj dan im se racuna, kao radni dan...
Otkud ti znaš ko je bio u tim autobusima i odakle ti pravo da im braniš kome će da daju podršku?
E da,nisi komentarisao drugi deo moje poruke.Zašto?

A, pre nego što si počeo da radiš i zarađuješ, živeo si od vazduha?

I odakle tebi uvid u svaki od njihovih bankovnih računa ili stanje u novčaniku, pa znaš da su puni para?

PS: piše se "ne rade".
Ma sve sam go postenjacina.Domacice im napravile hranu i iznose na ulicu.Posteni a po ocima im vidis da su placenici da ruse ovu drzavu koja nikad nije bila bolja nego danas.

Bravo.Mnogo takvih primera.znam neke sto nemogu 200 metara peske ici nego kolima ili zovu taxi.

Back