Autobusi GSP-a i ukleti broj 9011 koji je uveden pre godinu... Da li je to sublimativni okultno ritualni uzrok svakodnevnih nesreca autobusa GSP-a?!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.473
...

Dakle negde pre godinu dana je svecano najavljen novi sistem naplate karata pa i kao jeftiniji i bla bla bla....kako je to tada predstavljao gradonačelnik Šapić...

Međutim odmah tada mi je uho i oko zaparao BROJ NA KOJI SE ŠALJE SMS ZA UPLATU KARTE... = 9011.

Naime taj broj ne samo sto je numerolosko (u numerologiji nula se apstrahuje) sublimativni podsetnik na false flag masovni masakr NWO sekte u Njujorku 2001. 11.09. tj kako ga Ameri pisu 9.11.2001.
Vec je to i broj za njihove hitne slucajeve 911
(i zato se izmedjuostalog taj krvavi masovni false flag desio ciljano bas tog datuma 9.11.)

E sad...
Mi ovih dana gotovo svakodnevno imamo teske nesrece sa autobusima GSP-a...
Ja mislim da je u poslednjih 7-10 dana bar 5-6 autobusa unisteno...nazalost bilo je i zrtava....

Smatram da ne bi bilo lose taj karmicki izuzetno loš broj za uplatu GSP karte promeniti...

Nastavicemo da pratimo stanje u GSP-u koje je ocigledno postalo alarmantno od prosle godine...kada je taj broj uveden...

...

Takođe bi i simbolika samih brojeva, ali i GSP linija 9 i 11 mogla da ima neku funkciju sinhroniziteta...? :think:

Naime to su ako ne gresim tramvajske dakle ELEKTRICNE linije...

Linija 9: je Banjica-Blok 45
Linija 11: je Kalemegdan-Blok 45

Hm...obe zavrsavaju u Bloku 45 kraj kojeg je Blok 44. U KOJEM SE GLE ČUDA...NALAZI TC PIRAMIDA...
Kao što se ne slučajno čuvena Zapadna kapija Beograda tj KULA GENEX nalazi bas u masonski bitnom broju Bloka 33.
Ali o Blokovima cu tek imati posebnu temu...

Voleo bi da i @Dremač protumači ove potencijalne sinhronizitete... 🤔

...

Poslednja izmena:
...

Dakle negde pre godinu dana je svecano najavljen novi sistem naplate karata pa i kao jeftiniji i bla bla bla....kako je to tada predstavljao gradonačelnik Šapić...

Međutim odmah tada mi je uho i oko zaparao BROJ NA KOJI SE ŠALJE SMS ZA UPLATU KARTE... = 9011.

Naime taj broj ne samo sto je numerolosko (u numerologiji nula se apstrahuje) sublimativni podsetnik na false flag masovni masakr NWO sekte u Njujorku 2001. 11.09. tj kako ga Ameri pisu 9.11.2001.
Vec je to i broj za njihove hitne slucajeve 911
(i zato se izmedjuostalog taj krvavi masovni false flag desio ciljano bas tog datuma 9.11.)

E sad...
Mi ovih dana gotovo svakodnevno imamo teske nesrece sa autobusima GSP-a...
Ja mislim da je u poslednjih 7-10 dana bar 5-6 autobusa unisteno...nazalost bilo je i zrtava....

Smatram da ne bi bilo lose taj karmicki izuzetno loš broj za uplatu GSP karte promeniti...

Nastavicemo da pratimo stanje u GSP-u koje je ocigledno postalo alarmantno od prosle godine...kada je taj broj uveden...

...
javlja ti se ....

Takođe bi i simbolika samih brojeva, ali i GSP linija 9 i 11 mogla da ima neku funkciju sinhroniziteta...? :think:

Naime to su ako ne gresim tramvajske dakle ELEKTRICNE linije...

Linija 9: je Banjica-Blok 45
Linija 11: je Kalemegdan-Blok 45

Hm...obe zavrsavaju u Bloku 45 kraj kojeg je Blok 44. U KOJEM SE GLE ČUDA...NALAZI TC PIRAMIDA...
Kao što se ne slučajno čuvena Zapadna kapija Beograda tj KULA GENEX nalazi bas u masonski bitnom broju Bloka 33.
Ali o Blokovima cu tek imati posebnu temu...

Voleo bi da i @Dremač protumači ove potencijalne sinhronizitete... 🤔

...
Сигурно да је тај 911 код злокобан и масонске елите користе број за масовне ритуале. Као и масонски титоистички зидани Нови Београд о чему сам давно писао нешто, покушаћу да се сетим касније .
И мени је био чудан тај 9011 број кад сам видео и ако је та учесталост несрећа заиста увећана треба размислити о промени броја, кога је градска власт можда случајно узела због позивног за Бг 011 и 9 као стандардни први број, али без обзира треба број укинути, а и бесплатан превоз омогућити.

Мада мислим да за те увећане несреће разлог је пре свега масовни увоз пакистанских или којих већ азијских мигранта за возаче аутобуса.

Back