Auto za sex

Edmund

Domaćin
Poruka
4.017
Jebbaččina u autu je nešto posebno

Svi znamo kad nas ona zajaše, pa malo kolenom zakači menjač, malo ručnu....

Koji auto na tržištu je najpogodniji za sexualnu jebbačinu u njemu?

Mišljenja i iskustva molim!

1736025936792.png

Jebbaččina u autu je nešto posebno

Svi znamo kad nas ona zajaše, pa malo kolenom zakači menjač, malo ručnu....

Koji auto na tržištu je najpogodniji za sexualnu jebbačinu u njemu?

Mišljenja i iskustva molim!
Jugo i stojadin, sedišta se skroz obaraju i poravnavaju tako da postaju savršen jebodrom.

Mnogi amerikanci su nastali upravo u jugu!

images (1).jpeg

Karavan. Oboris sedista, roletnu gepeka ne skidas. Dovoljno mesta, a ne vidi se nista. Kombi sa zaesama na prozorima jos bolji, samo soferku prekrijes, prostora koliko hoces.

Jugo i stojadin, sedišta se skroz obaraju i poravnavaju tako da postaju savršen jebodrom.

Mnogi amerikanci su nastali upravo u jugu!

Pogledajte prilog 1666941
Ja ne znam da li je do cene i pristupacnosti ili lakseg davanja roditelja cerkicama, ali yugo im je bio omiljen za zvanje da me provozaju....ja nisam imao kola niti pusio malbroro , a nisam pio ni viski...nista od svetog trojstva za kres sheme, ali ako te nanjuse , vide u parkicu sa nekom, zapamte te i otud yugo ponude...
Danas ne prepoznajem marke automobila, ne voze me BMW, to samo policija me vozi njime, mora da su neki francuzi, ja bih rekao....

Imam pitanje, jel znate nesto o voajerima iz zvezdarske sume? Sinoc je neki bolesnik u sumi zavuceno gledao mene i decka, dok smo izasli utekao je u sumu a bilo blato pa ga nismo jurili… pa ako neko ima neke informacije, price bilo sta znacilo bi

Back