Pozdrav svima, skoro sam položio i želeo bih da kupim prvi automobil, budžet je 3000e, ako možete preporučite neka vozila Iz svojih iskustava, hvala unapred!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Astra Ga ili Hmoj prvi auto je bio opel astra 14 god.star mislim da je koštao tu negde kao što si planirao da izdvojiš prvi je onaj na kome se učiš i kao takav nije za žaljenje čukaćeš ga to je sigurno uzmi neku corsu ili najbolje punta jeftini delovi i jeftin za održavanje pa posle teraš dalje
moj prvi je bio polo i super je za pocetnikje..pouzdan, kompaktan...Pozdrav svima, skoro sam položio i želeo bih da kupim prvi automobil, budžet je 3000e, ako možete preporučite neka vozila Iz svojih iskustava, hvala unapred!
i skupToyota Yaris, mali, pouzdan, šta ćeš više.

astra hAstra Ga ili H
Vise ima elektronike.astra h
Renault Twingo?Vise ima elektronike.
Moze, motori su dokazani i pouzdani za prvu generaciju a unutra ima vise mesta nego sto ljudi misle, Twingo pogotovo prve generacije poznat po tome.Renault Twingo?
A polo 1.4 TDI?Moze, motori su dokazani i pouzdani za prvu generaciju a unutra ima vise mesta nego sto ljudi misle, Twingo pogotovo prve generacije poznat po tome.
Ima jedan poznanik iz mojeg mesta i vozio sam se jedanput, pa Polo je tvrdji auto nije bas udoban, motori su solidni nije previse komplikovan za odrzavanje.A polo 1.4 TDI?
a sta mislis za twingo ali druge generacije ili isto taj ali onaj restyle?Moj komsija je imao Polo to pricam za Polo pocetkom 2000 tih godina u oba slucaja, benzinca 1.4 16v sa 100 konja, on ga nesto budzio i estetski i ovako po snazi i kaze da je izvukao 115 konja ali ga vozio ko blesav par godina, napalacao se kazni sacuvaj Boze i prodao ga...
Nemam iskustva sa tim autom a i retko ga vidjam na ulicama.a sta mislis za twingo ali druge generacije ili isto taj ali onaj restyle?
Jeste, upravo zbog toga što sam naveo.i skup![]()
Dizeli su najčešće mnogo prešli što znači i mnogo problema u najavi. Od tih VW pre bih gledao motor 1,9 Sdi.A polo 1.4 TDI?