Auto limar u Nisu?

Ja znam jednog. Znas kuj je taj? To je onaj sto ima radionicu punu sa posteri od gole zhenske. Medju tim golim zhenskama je i Ceca. Ja sam zbog tih postera nauchila put do moje kutje. U stvari to nije moja kutja ali kao da jeste. U toj radionici nema sat na zidu ali zato ima puno posteri golih zhenski. takodje kada nekad prodjete pored te radionice smrdi. a jednom su tela da me zgaze kola. kada izadjete iz radionice, nije da sam nekad bila unutra ali zhelim, kada pogledate zdesna videcete divan prizor ogromne dvojke na jednom belom zidu koje kao da kazhe "ovaaaaamo" a kada pogledate sleva vidite jednu zhutu zgradu.

exxon-776697.jpg

hm... ovaj koga ja znam ce te, ako prohvati posao, odrati - on radi novije automobile. Pitacu jednog druga koji je nedavno sredjivao Juga gde ga je odradio pa cu sutra pustiti poruku. Sugestija: pitaj nekog taksistu - oni sigurno znaju limare... ;)

Saznala sam za jednog limara pored Caira, na Paliluli, zove se Srdjan i za jednog u Drulanu, pored Rodica u nekoj ulici, u stavri preko puta Rodica.
Zna li neko za njih?

Ovaj srdjan na paliluli pored caira ti je onaj poznati "auspuh srdjan". momak dobro razvio posao sa auspusima, a onda se zasitio, podigo cene i prosirio posao (koliko je uspesan u tome - nisam siguran)... Sto se mene tice - trebao je da se drzi auspuha... nedavno sam vozio auto moje prijateljice na sredjivanje auspuha - zacepio je astronomsku cenu, pa sam lagano napustio prostoriju...

Sto se tice durlana - cuo sam i mislim da jedan moj drug taksista ide kod njega - te prema tome, on je verovatno dobar izbor...

Super.

Mislila sam da pogledam i ovaj na Trosarini kakav je,
ali ako kazes da je Joca sa Drulana ok, onda necu da se trudim vise.

Inace oreko puta Joca je neki drugi limar, neki Goran, koji u toku dana radi u posti, a popodne sredjuje automobile, ali nije mi se dopao pristup pa sam produzila.

Hvala ti.
Pozz

Back