maksamaksa
Početnik
- Poruka
- 1
dali mi neko može objasniti zašto kada na
automobilu pokrenem xenon svetla stanice na
radiju šušte
automobilu pokrenem xenon svetla stanice na
radiju šušte
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bi vas sa tima farovima iskljucivo iz saobracaja
A xenone su izmislili da bi kola sa takvim farovima iskljucivali iz saobracaja ?
Fabrika ih inace ne ugradjuje u kola?
"uredjaj za nivelaciju istih" ?
Je l' vi sedate uopste u kola? Barem u ona sa "taxi" tablom?
Prvo taj neverovatni "uredjaj za nivelaciju" ima svaki drugi automobil koji je izasao sa fabricke trake, i nije u pitanju nikakav uredjaj, vec najobicnije podesavanje pozicije fara, da li bio noviji ili stariji tip auta, zavisi samo da li je to podesavanje uradjeno elektronski ili na srafove, ili zabice.
Inace neki kodeks, iliti nepisano pravilo medju vozacima, znaci vozacima ne pocetnicima, je da se farovi u gradu obaraju sto vise, ne bitno da li to bili xenon svetla ili fenjeri .
Fabricka snaga xenona je 6000k iliti (kelvina) i ti xenoni vam nikakva oslepljenja ne mogu izazvati iz prostog razloga sto su beli, nisu plavi, nisu zuti, niti bilo koje druge boje, vec su beli.
A ti sto oslepljuju, su pojacani, sa 8,9,10 hiljada k i to je cist idiotizam.
A ta ista xenon svetla su izmisljena zbog poboljsanja osvetljenja puteva a ne kao negativna stvar.
A sto se tice "zakona" o brizgaljkama, je samo jos jedna fora drzave da uzima pare na saobracajne kazne, je 'l 80% automobila na ulicama Srbije, nema to, iz jednog drugog razloga, a to je sam uvoz automobila, koji se retko uvoze u "full" opremi, koje inace i imaju te brizgaljke, vec se uglavnom uvoze "klot" automobili.
A ta xenon svetla su izmisljena zbog poboljsanja osvetljenja puteva a ne kao negativna stvar.