Auto bez dinara troška na popravke

Tako nekako sam i ja rezonovao tada, krenuli su ozbiljno na trežište da se probijaju, davali mnogo više nego konkurencija. Prvi put su platili dizajnera i prvi put hyundai nije izgledao kao frižider ili toster.

Sad su skupi bole ih ćoše preplavili su ameriku.

Tako nekako sam i ja rezonovao tada, krenuli su ozbiljno na trežište da se probijaju, davali mnogo više nego konkurencija. Prvi put su platili dizajnera i prvi put hyundai nije izgledao kao frižider ili toster.

Sad su skupi bole ih ćoše preplavili su ameriku.
U odnosu na druge i nisu tako skupi. Druga je stvar što su naše plate male.

Ford Fiesta 1,6 dizel . 270k km
Za tehnicki uloženo levo rame i prednji desni ležaj i promenjena kociona tecnost ..Ukupno oko 73€ plus sam svoj majstor .. a moglo je i jeftinije ali mi se nije dalo da izbijam i ubacujem kuglu
Screenshot_20241006_181618_Gallery.jpg
Screenshot_20241006_181538_Gallery.jpg

Što ti je to sve tako trulo? Jel to iz švice auto? Spolja gladac odozdo jadac :lol:

Kakvo izbijanje kugle obrusiš tri nitne i zameniš za 5 minuta. To smo mi radili na fordovima žmureći jednom rukom. Ili je smrdljivi ford opet zakomplikovao :mrgreen:
Korozija se nahvatala može da se ocisti ali mi mrsko .. Nije nitovana kugla nego presana ..

Poslednja izmena:
Moji prijatelji su uzeli novu Kia Stonic i imaju uzasno iskustvo sa ovlascenim servisom. Tako da definitivno necu uzimati Kia-u za sledece vozilo.

Kao vlasnik novog Tucson-a imam pomesana osecanja i nisam siguran da bih uzeo ponovo Hyundai vozilo.

Sto se ovlascenih servisa za Hyundai tice pa to je bez komentara. Vozilo redovno usvinje masnim rukama pa su otisci od masti svuda po vozilu i mora sve da se brise. Ovo vazi i za servis u Beogradu i za servis u Jagodini.
Da neko ne bi pomislio da pravim neke probleme pa da to rade namerno, ne, bukvalno odvezem vozilo i ostavim ga i platim na kraju bez mnogo reci tako da im je ovo normalno ponasanje.

Moji prijatelji su uzeli novu Kia Stonic i imaju uzasno iskustvo sa ovlascenim servisom. Tako da definitivno necu uzimati Kia-u za sledece vozilo.

Kao vlasnik novog Tucson-a imam pomesana osecanja i nisam siguran da bih uzeo ponovo Hyundai vozilo.

Sto se ovlascenih servisa za Hyundai tice pa to je bez komentara. Vozilo redovno usvinje masnim rukama pa su otisci od masti svuda po vozilu i mora sve da se brise. Ovo vazi i za servis u Beogradu i za servis u Jagodini.
Da neko ne bi pomislio da pravim neke probleme pa da to rade namerno, ne, bukvalno odvezem vozilo i ostavim ga i platim na kraju bez mnogo reci tako da im je ovo normalno ponasanje.
Ne uzimaj vozilo dok ga ne ociste i rešen problem .. Kod nas moraju usisati a I provuku ga obično kroz masinu za pranje..

Ja dok sam do korone održavao auto u ovlašćenom servisu, tokom garancije su mi svaki put usisavali i prali celo vozilo. Pošto sam odabrao da bude crne boje kompletan enterijer jer sam balkanac, nisam primetio da su išta uprljali.

Doduše servis je u EU a srbija mi se čini da ne rade kako treba i da su im cene duplo veće nego u zemljama EU. Da su obični prevaranti.

Back