Autfit Melanije Tramp

Kao da je krenula na sahranu

Kako vam se dopada odabir autfita ?

Pogledajte prilog 1674126

Sta znam, meni ona dobro izgleda u svemu, ali ovaj sesir bi valjalo podici za neku mrvu.
Estetski bi bilo prijatnije oku, ovako deluje cudno.

I Ivanka je lepo izgledala. Priznajem da je ona meksa i samim tim bliza mom ukusu.

Tramp em voli zene, em je okruzen zaista lepim zenama.

Limunčiću, pošto nisi gledala Melku, pogledaj ovo, možda malo promeniš mišljenje o njoj. :)
Ako je i imala neke korekcije, urađene su majstorski, žena lepo i prirodno stari. Naravno, nega je vrhunska, tu nema sumnje, sve što novac može pružiti.

Ne razumijem...kakvo misljenje? 🙂
Nisam nista promijenila gledajuci ovaj video.😀
Meni se njen stil dopada.

Prezime je nemačkog porekla, ne znači da je i ona.
Pa šta misliš odakle Slovencima 20-30% nemačkih prezimena i koliko su se mešali sa Nemcima? Može Melanija da se oseća kao Slovenka ali poreklo muške linije je nemačko.
Ona izgleda baš onako slovenački. Klasifikovao bih je kao Baltid plus Kromanoid prisutan na nemačkoj strani Alpa (Švarceneger). Samo što je Melanija mnogo lepša z:D

Kao da je krenula na sahranu

Kako vam se dopada odabir autfita ?

Pogledajte prilog 1674126
Ma koliko se modni kreatori potrgali oko njenog izgleda i šta god su htjeli da postignu, meni se ovo ne dopada. Kaput mi je ok, ali ovaj šešir mi se ne sviđa. Da je bio neki drugi u kombinaciji sa ovim kaputom, možda bi na mene ostavio drugačiji utisak. Inače volim klasične odjevne kombinacije, taj tkzv.office stil-ali kad se ta strogoća malo ublaži sa nekim štosnim vedrijim detaljem. Ne volim kada se ne vide oči i pogotovo mi ide na živce kad u emisijama pokriju oči sunčanim naočarima.

Pa šta misliš odakle Slovencima 20-30% nemačkih prezimena i koliko su se mešali sa Nemcima? Može Melanija da se oseća kao Slovenka ali poreklo muške linije je nemačko.
Ona izgleda baš onako slovenački. Klasifikovao bih je kao Baltid plus Kromanoid prisutan na nemačkoj strani Alpa (Švarceneger). Samo što je Melanija mnogo lepša z:D
Nije pitanje kako se ona oseća, nego nigde nije spominjala, ni neko drugi da njeno poreklo nije slovenačko. Ispade da su Slovenci asimilatori, ali ćemo da preskočimo vekove uticaja i asimilacije raznih slovenskih grupa, pa i Slovenaca od Austrijanaca i Nemaca? To je germanski uticaj, neka prezimena su po zanimanjima, nadimcima, osobinama, a ima takvih prezimena i kod nas, npr. prezime Šuster (varijante Šušter, Šoštar, Šošter...), kao i kod drugih slovenskih naroda, ali ti ljudi nisu germanskog porekla.

Melanija je svojim stajlingom osvojila svet i na neki nacin "ukrala" pažnju Trampu prilikom inaguracije.
Ceo svet pise pozitivno o njenoj garderobi i kompletnom izgledu , posebno o šeširu ..

lauren zasjenila melaniju na inaguranciji!

https://www.tportal.hr/lifestyle/cl...tare-o-svom-izazovnom-stajlingu-foto-20250122

2446121.jpeg
https://www.tportal.hr/media/thumbnail/988x593/2446121.jpeg?cropId=3404175

Dok neko sa muske strane ne da Y dnk uzorak ne mozemo znati :D

Slične teme

Back