Autfit Melanije Tramp

IMG_4527.jpeg

Definitivno salje neku sublimativnu "Z" poruku...🤯

Pazi sad outfita na inauguracionom balu:

https://ona.telegraf.rs/moda-i-lepo...j-haljini-hervea-pjera-na-inauguracionom-balu

profimedia-0955908513-670x447.jpg

Potvrdjuje se moja sumnja da je agent KGB-a tj FSB-a...😎 Poznato je da oni rade preko zena agenata...💃

...
Opet slovo z 🙂
A sad salu na stranu,gledala sam nekad negdje njene odjevne kombinacije i bas su mi se sve dopale,za razliku od drugih javnih licnosti.
Nigdje nije bio promasaj.
Zena ili ima ukusa ili dobre stiliste.

Poslednja izmena od moderatora:
Ovako BBC izveštava o Melanijinom "autfitu"

Melanija Tramp je započela dan inauguracije odećom koja ima sva obeležja njenog omiljenog stila prve dame: oštro izrezana, sa tankim štiklama i dramatičnim ukrasom za glavu. Istovremeno je ozbiljan i šik.

To takođe govori o njenoj ljubavi prema šeširima, što je ponekad dovodi u nevolje – na primer, njen šlem u kolonijalnom stilu, koji je bio kritikovan na safariju u Keniji.

Šeširi su dugo bili glavni deo oblačenja prve dame na inauguraciji, od šešira Džeki Kenedi do šešira koje je nosila Nensi Regan do svake inauguracije njenog muža, prve „Reganove crvene“, a druge plave.

Ali dok se neki šeširi osećaju kao dodatak odeći, drugi preuzimaju više energije glavnog lika – kao što je to slučaj kod Melanije Tramp danas.

Obod je dovoljno širok, a kontrast između krem trake i tamnoplavog šešira dovoljno velik da privuče pogled nagore – čak i ako Melanijine oči ostanu donekle skrivene ispod.

i sad pogledaj matorog trumpa a pogle nju, ko lastavica.

Кад погледамо маторог Трампа, видимо једног од најмоћнијих људи у свемиру, председника Америке, богатог и способног мушкарца који јој је обезбедио живот из снова, без брига и мука, који јој је подарио паметног и лепог сина високог преко два метра који ће, врло вероватно, такође бити један од најмоћнијих људи на свету.

Та ластавица је удајом прошла, заиста, феноменално у животу.

И, као што видимо, очували су тај брак 20 година, што многи парови не успевају.

Slične teme

Back