Australijska kompanija pronašla ogromnu zlatnu žicu u Srbiji! "Ima potencijal da preraste u jedno od najvećih nalazišta zlata na svetu"

Aco Drugosrbijanac zapadna pudlica

Pogledajte prilog 1587518

Боља је она слика кад је био у сендвичу између Клинтона и Ћамила Дураковића.

images

На годишњицу НАТО агресије доводио Шредера у Арену!!!

Šreder na mitigu SNS: Vučić je povećao ugled Srbije u svetu​

Srbija nalazi pred presudnim izborima i za zemlju bi bilo dobro da pobedi Aleksandar Vučić, poručio je bivši nemački kancelar Gerhard Šreder, gost na mitingu SNS u Kombank areni.

Lana Gedošević
24. mart 2017.16:5217:39
Komentara0

9076d4a501a2152ac71756c5486cb0d2.jpeg

Australijska kompanija Strickland Metals, koja je u aprilu obelodanila da kupuje projekat zlata Rogozna u Srbiji za 37 miliona dolara, objavila je da je početkom jula završila akviziciju ovog nalazišta koje krije oko 170 tona zlatnog ekvivalenta, a već krajem meseca naišli su na zlatnu žicu, piše eKapija.
https://www.blic.rs/biznis/privreda...nasla-novo-nalaziste-zlata-na-rogozni/331p6k5

Polako počinje. Pročulo se da smo rudarska kolonija i sad svi dolaze da nas očerupaju. Ne košta ništa, samo da se trapše trenutnom režimu i sve mogu da nose.

Counterpoint: није пронађено највеће ништа. Србија нема највеће залихе злата, гаса, дијаманата, никла и чега све већ. Ложе вас као младе мајмуне стоти пут на идентичну фору.

You damn, dirty apes.

full.gif

Counterpoint: није пронађено највеће ништа. Србија нема највеће залихе злата, гаса, дијаманата, никла и чега све већ. Ложе вас као младе мајмуне стоти пут на идентичну фору.

You damn, dirty apes.

full.gif

Na Rogozni se rade ispitivanja vec vise od 10 godina, drugar radi na tom projektu, i pronadjeno je zlato. Koja kolicina ne znam, ali pronadjeno je i zemlja je vec otkupljena i to od drzave, jer u tom delu nema mnogo privatnog zemljista.

Pogledajte prilog 1587455

Australijska kompanija Strickland Metals, koja je u aprilu obelodanila da kupuje projekat zlata Rogozna u Srbiji za 37 miliona dolara, objavila je da je početkom jula završila akviziciju ovog nalazišta koje krije oko 170 tona zlatnog ekvivalenta, a već krajem meseca naišli su na zlatnu žicu, piše eKapija.
https://www.blic.rs/biznis/privreda...nasla-novo-nalaziste-zlata-na-rogozni/331p6k5
37 miliona za minimum 170 tona plus ko zna kolko...

E Srbijo

Pogledajte prilog 1587455

- E ja ovo ne bih poželo dušmanu da radi: em rmbaš za male pare, em si sezonac, kad završimo berbu daće mi nogu u guz'cu

- Mene je kum ovdje poslao dok mi ne nadje nešto bolje

- Ne bih ja o tvome kumu

- Šta si time mislio reći?

- Ne vuci me za jezik...

- Kaži štaa?

- HOHŠTAPLER ETO ŠTA!

- ŠTA KAŽEŠ!?

- Pare mi uzeo za ovaj pos'a. Ovo ne bi radio niko drugi do nas dvoje avetnih

- Povuci riječ... povuci riječ oca ti iebem povuci riječ znaš da nas kumstvo veže povuci riječ...

You damn, dirty apes.

full.gif
aje aje sa teme, ne javljaš se da kopaš sigurno...

@Dе Sisti se plaši da ga ne zaposle u rudnik litijuma pa tamo dao sve od sebe da je nesposoban za službu a ovde mudro se ne oglašava
@Alter_Ego_ bi u oba rudnika a ne može s jedno dupe na dve klupe

Back