Da li bi mi neko opisao kakvo je vreme u Australiji tokom zime, tacnije jun, jul , avgust?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kakvi, ja sad zivim u Melburnu i mogu da kazem da je zima ovde kao nasa blaga jesen ili kasno prolece. Jeste , ja sam u delu gde ume da dune, i prosle godine je bilo naleta vetra, al opet naspram kosave, ko god je imao uslustva sa njom , nije nista. Ljudi opet nose tanke kaputice, vise za jutro i vece su nego za srednji deo dana, ima da se kupe rukavice, salovi al ja ih ne koristim. kad sam cimerki pricala kakva je nasa zima ona me je pitala:"A kako vi izlazite napolje?'Vecina pokusava da me odvrati od posete Austrailiji tokom tih ZIMSKIH meseci (jun, jul, avgust) zbog tih kisa, pa me je eto zanimalo kakve su to kise? Kazu da je ruzno i kisovito vreme. Mada ovog se proleca kisa napadala i ovde kod nas, pa mi nikako da izadjemo iz cizmi. Sta ljudi nose od obuce tih meseci? Unapred se izvinjavam ako sam malo vise dosadna.
Pronašla sam ovaj detaljan opis vremenskih prilika po mesecima za Melburn
http://www.melbourneaustralia.org/climate-weather
ali se ovi podaci o zimi ne uklapaju baš sa onim što kažu Melburnic i Jel. i tako ja nikako da odlučim da li da pakujem perjanu jaknu ili da je ostavim. Šta mi savetujete?
Au, cekaj , cekaj malo, kakva perjana jakna???? Nisu tako hladne zime, ne bar za perjanu jaknu
Kada ti putujes?
Ne putujem, nego se selim, pa moram da razvrstam šta mi se isplati da ponesem, a šta mi neće trebati ili je jetino, pa mogu i tamo lako da kupim ako mi zatreba.
Hvala Melburnic, razrešio si mi dilemu. Nosim jaknu jer sam ionako zimogrožljiva.