Da li neko ima iskustva sa ausbildungom? Dobio sam ponudu od Reintegracije, pa ako neko zna ili je prosao kroz to, lepo bi bilo da podeli neki savet i iskustvo. Hvalaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam prosao ali to ti je siguran put da ostanes u Nemackoj, dobices nostrifikovanu diplomu i usavrsices jezik do b2. a mane su sto to traje 3-4 godine i sto si placen oko 800 evra. i sto si neko vreme vezan za poslodavcaDa li neko ima iskustva sa ausbildungom? Dobio sam ponudu od Reintegracije, pa ako neko zna ili je prosao kroz to, lepo bi bilo da podeli neki savet i iskustvo. Hvalaa
Ovde se radi o Ausbildungu koji traje 2 godine, 800e meseci, odlazi se za 3 meseca, to me najviše i privlaci. Zato sto se za vizu ceka preko godinu dana.nisam prosao ali to ti je siguran put da ostanes u Nemackoj, dobices nostrifikovanu diplomu i usavrsices jezik do b2. a mane su sto to traje 3-4 godine i sto si placen oko 800 evra. i sto si neko vreme vezan za poslodavca
moj savet - prihvatiOvde se radi o Ausbildungu koji traje 2 godine, 800e meseci, odlazi se za 3 meseca, to me najviše i privlaci. Zato sto se za vizu ceka preko godinu dana.
Hvalamoj savet - prihvati