Audio snimak dogovora SPS bednika!

:eek::eek::eek: nemoj Morrisone, molim te

Svetionik slobode? I kakva je to sloboda u kojoj ti neko prisluške telefonske razgovore pa se još time diči? Stvarno mene te srpske novine totalno šokiraju :sad2:

svetionik su slobode zato sto rezimska stampa pod kontrolom DS-a nece da objave sadrzaje ovih razgovora a javnost Srbije ima pravo to da zna sobzirom da smo im mi dali glasove da oni trguju njima kao na stocnoj pijaci :otkacio:

Ne znam da li je ovo neko rekao, ali "kurir" nije prisluskivao ovaj razgovor. Odakle jednim novinama takva tehnologija. Ovo je radila neka sluzba, tajna sluzba. Pa sve neistomisljenike su prisljuskivali 90-ih. Pa zna se da sluzbe drze kurir. To im je glasnik kojim se bore protiv politickioh protivnika. Pa to su sve ubice, bagra pigmejska.

Могући проевропски састав Владе ДС@СПС ме у многоме подсећа на групу ТНТ из култног стрипа "Алан Форд".Ако бих поистоветио некако те ликове подуздартност би била отприлике следећа:
Број 1 - Борис Тадић;
Дебели шеф-Ивица Дачић;
Јеремија - Кркобабић;
Сир Оливер - Млађан Динкић;
Велики Цезар(Углачана лобања)-Драган Марковић Палма;
Боб Рок...
Алан Форд...
и остали.Ваљда ће се још неко сетити.

------------

Evo samo male korekcije ; obzirom da je Veliki Cezar ipak bio u mlađim danima šef mafije u Chicagu, za što treba i muda i mozak, što palmoidna nakaza teško da ima, evo bolje uloge za njega; klonirati ga u tri primjerka, pa imamo sliku i priliku Tri Gradske Svinje (pardon; svetli gradonačelnici). Da mu ne uzimamo funkciju na kojoj već jeste. Šteta samo što veliki Magnus nije poživio da ove vidi; nastao bi najbolji i najtiražniji strip svih vremena, ne bi mu trebalo previše mašte da onakve simpatične fizionomije prebaci u strip format; što manje dorade to bolje. A o karakterima da i ne pričamo.

:hahaha:

Poslednja izmena:
Могући проевропски састав Владе ДС@СПС ме у многоме подсећа на групу ТНТ из култног стрипа "Алан Форд".Ако бих поистоветио некако те ликове подуздартност би била отприлике следећа:
Број 1 - Борис Тадић;
Дебели шеф-Ивица Дачић;
Јеремија - Кркобабић;
Сир Оливер - Млађан Динкић;
Велики Цезар(Углачана лобања)-Драган Марковић Палма;
Боб Рок...
Алан Форд...
и остали.Ваљда ће се још неко сетити.

:hahaha:

A ko je tu Super Hik?

Dragan Sutanovac - general War :hahaha:

warzk8.jpg

nova vlada DS - SPS :hahaha:

slika.jpg

Koja GLUOPOST, što ne stoji ime autora, nego n,n, ili b.r.
Jer su tolike budalaštine i splačine da je smešno:rotf:

Kod interv... koji je dao Plama ima prezime novinara o ovde n.n. lice:hahaha:

Ali kako neki ovde kažu, vrlo proverena stvar....:hahaha:
komšija mi rekao, koji je u SPS....:rotf:

evo ih demokrate p*zde i kiselo se smeju zato sto tragovi njihovih bandskih dilova i kombinacija izlaze polako u javnost :mrgreen:

Back