Audio problem

mbScorpio

Obećava
Poruka
72
Zamolio me jedan kolega da mu narežem na CD neke audio fajlove.
Ja sam to imao na na CD-u, iskopirao na HD i uključio Nero da ih nareže. Međutim, nije išlo. Program mi je prijavio nešto o baferu, ne sjećam se tačno šta i CD je izašao van.
Šta bi to moglo biti?
To mi se dogodilo još jednom prilikom.
A u međuvremenu sam skinuo Linux sa neta na HD i njega sam uspio narezati.
?????

Malo više informacije ne bi bilo na odmet. Moguće da je u pitanju "Buffer underrun error", ali da ne nagađam. Sem tačne grešeke koju je program ispisao, dodante informacije koje bi bile korisne su: da li je na CD uošte nešto bilo zapisano, model CD pisača koji je korišćen, kao i da li je reč o audio datotekama, ali audio stazama sa audio CD-a.

mbScorpio:
Poruka o grešci je sledeća:
Buffer underrun protection activated.
Ako to nije dovoljno, recite mi gdje da potražim potrebne informacije da bi slika bila potpunija i kako otkloniti problem.
To je samo informacija da je ova opcija aktivirana. I nije u pitanju greška. Ima tamo još nekoliko pitanja na koje nisi odgovrio, a prvo i osnovno je da li je uopšte nešto upisano na CD?

hehe...mislim da si previse iskomplikovao sve ovo,ja bih na tvom mestu uradio :
Reinstaliras Nero,instaliras Audio Catalyst i ASPI DRAJAVERE I restartujes racunar,Izgredbujes audio disk na HDD i rucno prebacis U nero i pustis rezanje,a sto pri tome ne diras Podesavanja Nero vec neka ostane na fabricki DEFAULT...

mbScorpio:
Zamolio me jedan kolega da mu narežem na CD neke audio fajlove.
Ja sam to imao na na CD-u, iskopirao na HD i uključio Nero da ih nareže. Međutim, nije išlo. Program mi je prijavio nešto o baferu, ne sjećam se tačno šta i CD je izašao van.
Šta bi to moglo biti?
To mi se dogodilo još jednom prilikom.
A u međuvremenu sam skinuo Linux sa neta na HD i njega sam uspio narezati.
?????

Kako si iskopirao?
Ako hoces da narezes kompletan disk koristi opciju copy disc, ili prebaci muziku na HDD u neki od audio formata (mp3, wav, wma...) sa audio graber-om ili nekim slicnim programom pa tek onda narezi u neru.

Back