Audi RS e-tron GT 2025 se približava nivoima snage hiperautomobila

Sensei

Master
Moderator
Poruka
83.877
(moram da otvorim temu pre nego zaboravim :))

Video sam prvo samo sliku i zapao mi je za oko

1733180868109.png

Audijev RS e-tron GT transformisan je u pravi RS automobil. 2025 RS e-tron GT Performance može ubrzati od 0-100 km/h za samo 2,4 sekunde kada koristite režim kontrole lansiranja, uz pomoć novih motora koji proizvode više od 300 konjskih snaga više od prošlogodišnjeg modela, što ga čini najbržim proizvodnim Audijem ikada.

Lep je auto, a i unutra je lepo sređen. E sad, ako znamo da košta oko 160.000 evra i uporedimo ga s Teslom S plaid koja košta 110 ispada da Amerikanci još uvek nude više konja i malo bolje ubrzanje za znatno manje para. Pomenuta Tesla ima i malo veći domet. Mislim, za one kojima je to važno, ali ugođaj u kabini je definitivno na strani Audija.

New Audi RS E-Tron GT PERFORMANCE: 925HP Taycan Beater?​

E moram da pohvalim tog lika koji je testirao auto. Posle dugo vremena koje se sigurno meri godinama čovek je predstavio auto, a da pri tom nije ni dotakao multimediju niti reč izustio o njenom funkcionisanju. Pričao je o vožnji, ponašanju automobila, kočnicama, ogibljenju i ostalim bitnim stvarima. Kakvo osveženje!

Njegov kanal koliko vidim ima 1.300.000 pratilaca! Znači to je ono što želimo, pričajmo o automobilima, a ne o softverima, tabletima i ko zna čemu što u vožnji ako imamo mozga koristimo vrlo malo ili nimalo.

Poslednja izmena:
E moram da pohvalim tog lika koji je testirao auto. Posle dugo vremena koje se sigurno meri godinama čovek je predstavio auto, a da pri tom nije ni dotakao multimediju niti reč izustio o njenom funkcionisanju. Pričao je o vožnji, ponašanju automobila, kočnicama, ogibljenju i ostalim bitnim stvarima. Kakvo osveženje!
I ja sam se prijatno iznenadio njegovim pregledom auta.

Back