Audi A4 B7 (2006/7) ili BMW 320 (2005/6)

Mozda je BMW tvog komsije klotara pa ima ona najobicnija sedista ali uzmi samo sledeci paket opreme pa pricaj kako su neudobna.
BMW ima odlicna sedista ergonomski odradjena bolje od vecine.
Ne kazem da su mercedesova sedista losa ali ovo je tema gde se porede Audi A4 i BMW 3.
Cak sta vise u narednoj generaciji A4 ima jako dobra sedista a jos ako su iz jace opreme onda su vrh.

Mozda je BMW tvog komsije klotara pa ima ona najobicnija sedista ali uzmi samo sledeci paket opreme pa pricaj kako su neudobna.
Ne kazem da su mercedesova sedista losa ali ovo je tema gde se porede Audi A4 i BMW 3.
Cak sta vise u narednoj generaciji A4 ima jako dobra sedista a jos ako su iz jace opreme onda su vrh.
Kažem, posle Golfa V kad sam prešao u BMW 1 istog godišta, čak je skoro klot, nebo i zemlja po udobnosti sedišta u korist ovog drugog. Al da je tvrđi auto - mnooogo tvrđi.

KAd sam sio u neku KIA-u novu da vozim neki dan, kao na mekano jastuče :D

Ajde bre jesmo li muški ili nismo... xD

Većina bembara koje sam video a i vozio ima ista sedišta. Mislim na trojku. Petica je nešto drugo.
Osim sedišta, definitivno mi se ne sviđa i to što ako ne paziš, u tren oka po autoputu ideš 150-160, jednostavno se ne oseti kada ubrza. Vrlo opasno.

1574588015375.png

Kako ovo moze biti mana? Pa kome se ovo ne svidja taj je za Punta 1.2 8v benzin!
Pa može, jer postoje ograničenja, radari, presretači i drugo.
Vozio sam delom autoputa u Evropi gde imaš na 100 km 10 fiksnih radara.
I onda te navigator obavesti da nailaziš na poziciju radara a ti pogledaš koliko ideš i imaš šta da vidiš.
U 40-50 minuta možeš nakupiti lepih kazni.

Pa može, jer postoje ograničenja, radari, presretači i drugo.
Vozio sam delom autoputa u Evropi gde imaš na 100 km 10 fiksnih radara.
I onda te navigator obavesti da nailaziš na poziciju radara a ti pogledaš koliko ideš i imaš šta da vidiš.
U 40-50 minuta možeš nakupiti lepih kazni.
Na svakom pa i ovom mom matorom BMW mozes da stavis pistalicu za ogranicenje brzine i da ga vozis po ogranicenjima. A to sto mu treba 2 sekunde da pretekne na magistrali je samo plus...
Ako ste porodicni ljudi onda ok =]

Može da bude jednostavno to što nisam navikao na taj automobil pa mi se onda čini da je nezgodan. 2-3 hiljade km u par vožnji ne mora ništa da znači.
Što se tiče sedišta, probao sam Alfu Stelvio. Čini mi se da svi ti proizvođači sportskih vozila postavljaju drvena sedišta da bi vozači imali taj sportski osećaj.
Za utehu je da ni Ferari nema udobnija sedišta.
Ali zato kada se setim plišanih sedišta Xsantie.....

Moderni automobili ne osete brzine 150- 160. Ništa ne zveči, ne škripu, ne landara, jednostavno su tihi i samo idu.
Čak i mali automobili poput FordFokusa idu kao veliki. Ubrzava lepo, troši malo a ide 150 i da ne oseti.
Što se brzine tiče, 140-150 je dobitna kombinacija, tu si negde oko dozvoljene+ malo tolerancije , male kazne ako te zaustave, a ideš i to lepo.

Nismo svi isti, neko mora da staje na svakih 200km, neko ne. Prosle godine od Trsta do Beograda nisam pravio pauzu, niti izlazio iz auta. Jedino sto sam se zaustavljao na naplatnim rampama i granicama. Zbog guzve, to je bilo nekih 7h voznje. Najlakse mi je bilo kroz Hr, jer sam mogao da vozim malo brze.
I ja od minhena 1000km stao na pumpama samo,isto tako 150+km pici nigde nista namacka,austrija,madjarska samo cepaj,i kazna mi jedna stigla cak za prekoracenje nekih 25km/h a sve preko 120/h je cista kocka,posebno sad kad se baca pogled na mob,navigacije,radio i ostale ludilo lasere instalirane u vozilo,tako je mene drzao adrenalin kupio ludilo merdzu,pa preticem x6icu,skodu superb,jes oni ce mene,a auto polovan prvi put seo u njega,budala

Moderni automobili ne osete brzine 150- 160. Ništa ne zveči, ne škripu, ne landara, jednostavno su tihi i samo idu.
Čak i mali automobili poput FordFokusa idu kao veliki. Ubrzava lepo, troši malo a ide 150 i da ne oseti.
Što se brzine tiče, 140-150 je dobitna kombinacija, tu si negde oko dozvoljene+ malo tolerancije , male kazne ako te zaustave, a ideš i to lepo.
Ma posebno na dobrim putevima se ne oseti

Ne mogu da verujem da braniteslaba i spora auta.
Pa u tri puta vam je vecoj opasnosti porodica i vi kad preticene bilo gde sa nejakim kolima, nego sa ovim gde sve u 2s se zavrsi. Ko nece da vozi brzo, ne mora, i tacka. Sto se novih kola nize klase tice i ja sam apsolutno za; u ovom cenovnom razredu ni pribilzno ne mozete nov auto uzeti. Ovi automobili su oko 5000-6000€, a najjeftiniji nov je Hundai i20, Fiat 500, Citroen C3, svi s mrtvackim atmosferskim 1.2 motorom. Ako uzmete turbo benzin to ili nema ili skoci na 14000€

Back