Florrie
Primećen član
- Poruka
- 667
Ladies,
cesto citam kako negdje tulumarite obicno vikendima, pa me zanima kako se snalazite?
Znaci, od petka, kada zavrsite s poslom pa do nedjelje ili ponedjeljka kada se ponovo vracate u hostfamily?
da li vi i vikendom mozete da ostajete ili se vracate kod hostfamily a da njima to ne smeta..ono, jel oni ocekuju da vas ne bude vikendom, da se malo odmore sami bez vas?
zatim, ako ste odsutne cijeli vikend - gdje boravite
i kako se snalazite u svemu tome
prevoz, odrediste, izbor lokala/kafica/diskoteke/nocnog kluba...i najvaznije - nocenje???
I naravno, koliko novca za sve ovo? dovoljno onaj sedmicni dzeparac (cca 150doka )?
jasno mi je za one koji imaju decka tamo ili starog prijatelja/poznanika pa vas oni zbrinu.
cesto citam kako negdje tulumarite obicno vikendima, pa me zanima kako se snalazite?
Znaci, od petka, kada zavrsite s poslom pa do nedjelje ili ponedjeljka kada se ponovo vracate u hostfamily?
da li vi i vikendom mozete da ostajete ili se vracate kod hostfamily a da njima to ne smeta..ono, jel oni ocekuju da vas ne bude vikendom, da se malo odmore sami bez vas?
zatim, ako ste odsutne cijeli vikend - gdje boravite
i kako se snalazite u svemu tome
prevoz, odrediste, izbor lokala/kafica/diskoteke/nocnog kluba...i najvaznije - nocenje???I naravno, koliko novca za sve ovo? dovoljno onaj sedmicni dzeparac (cca 150doka )?
jasno mi je za one koji imaju decka tamo ili starog prijatelja/poznanika pa vas oni zbrinu.

tkacio: