AU pair in USA

Pozdrav,

molim sve koji mogu pomoci da mi daju odgovor.

Imam 23 godine.Zelim da odem u USA raditi pa sam shvatio da mi je ovo jedini program preko kojeg mogu otici.

Koju agenicju mi preporucujuete?
Koliko vremena decki cekaju na program?

Dali je tesko vizu dobiti?

Pozdrav i hvala

Pozdrav,

Imam 23 godine.Zelim da odem u USA raditi pa sam shvatio da mi je ovo jedini program preko kojeg mogu otici.

Pozdrav i hvala

Ja kao i uvek preporuchujem www.ayusa.co.yu, lokacija je Beograd...
U poslednje vreme je ovde postalo prilichno popularno imati dadilju muzijaka,prema tome verujem da ne bi mnogo morao da chekash...

Zelim ti lep provod u Kanadi!!!!!!
Ali imam pitanje u vezi vize-planiram da idem na prolece pa me interesuje cela procedura i da li je komplikovano? Ti imas srpski pasos?
Hvala!!

'Fala sestro i bilo je bash super :D

anica-axeell usa i blondes i svi ostali,

Imam srpski pasosh i procedura je jednostavna, samo dugo traje.. Oko dve nedelje. Samo odesh u konzulat kanadski, i tamo imash sve formulare koje treba da popunush. Ponesesh sva dokumenta koja imash i to je to. Obavezno da poshaljesh DS formular u kancelarije agencije da ti potpishu da mozesh putovati van granica USA.
A mislim da je Jasminka sve ostalo objasnila...

Imam srpski pasosh i procedura je jednostavna, samo dugo traje.. Oko dve nedelje. Samo odesh u konzulat kanadski, i tamo imash sve formulare koje treba da popunush. Ponesesh sva dokumenta koja imash i to je to. Obavezno da poshaljesh DS formular u kancelarije agencije da ti potpishu da mozesh putovati van granica USA.

Ako ste isli preko Wizantiane koja je povezana sa InterExchange-om onda ne morate slati DS- form na dodatno potpisivanje jer vec imate dva potpisa koji u ambasadi traze.Ja sam kontaktirala glavni office i rekli su mi da za neke druge programe(work&travel..)treba treci potpis za nas su dovoljna dva.jedan veliki koji se nalazi na polovini stranice i jedan u donjem desnom uglu pod brojem.Evo i citat iz e-mail prepiske:

Hi Dijana,

You should already have the two signatures needed on your DS-2019. There should be one signature on Section #7 and the other should be at the bottom right corner of the DS-219, where its says “TRAVEL VALIDATION BY RESPONSIBLE OFFICER”. Please confirm that you have these signatures on your DS-2019.

Also, please remember to take all of your other travel documents including the passport/visa, I-94 card, Identification (ID) letter from InterExchange and of course, your DS-2019 form.

Ja sam dobila mexicku visu i u februaru.. Mexico here we come!

Tebi je draga malo malo Kanda u skedzulu;) ono...pff...malo je dosadno:dosadno:..e pa,odo ja malo do Kanade:whistling:

Sa J-1 vizom mozes da ulazis i islazis iz zemlje koliko god puta hoces tokom prve godine, naravno sa sobom uvek nosis onu formu DS..sta god, vec sam zaboravila. Tokom druge godine, oni ti samo ponovo izdaju tu formu, ali ti ne promene vizu u pasosu, tako da su nekim au pair pravili problema prilikom
ulaska na granici, a neke au pair su jednostavno promenile i vizu i takoc... A za Kanadu ti treba viza, kolko sam ja upucena....

Jao Jasminka duso preseljavaj se vamo u ovaj Ilinoj sto prije kumim te..:zaljubljena::heart:

Pozdrav,

Pozdrav i hvala

Nije tesko.Samo se potrudi fino ispunit aplikaciju,puno iskustva sa djecicom...sirok osmjeh na fotkama,nek vide da si very positive person...evo sad na zadnjem meetingu(to je nas mjesecni au pair sastanak) doso jedan babysitter iz Brazila...Junior se zove...malo mi je prestravljeno izgledao:eek: medju 30 cura..al' mozda mi se samo ucinilo...;)

Hvala minapaw za informacije oko kanade
a jedno pitanje
ovi moji sad bili na veceri sa decakom a ja ostala sama s malom i host mama mi kaze pre nego da odu, pa mozete da gledate crtani ako hocete...verujete li vi meni da ja sve moram kako ona diktira....normalno da smo gledale crtani a inace oni su porodica koja ne dozvolja TV nikad i crtani je treet samo kad zasluze. Kako je kod drugih kad ovi odu negde mozes sa decom sta hoces ili po naredjenju:???::???::???:

uf..ovo definitovno nisam zamisljala kao moj rad u americi..danas razmisljam da ja definitivno nisam zelela da mi se ceo dan diktira sta da radim..joj sto sam kukavica...najbolje da skupim hrabrost i da odem u taj rematch pa neka me i zemlja proguta:dash::dash:

a zaboravila sam da se izjadam da kad god idem negde ona me pita gde idem, ja sam lepo vaspitana pa i ne mora da me pita ja bih joj rekla...al eto on ase uopste ne ustrucava..samo pita..a gde ides, a kakvi su ti planovi..a jel se vracas do vecere..a ovo a ono...:otkacio:
znam da ima pravo da pita gde idem jer su njena kola al svaki put, to je previse

Hey,javljam se na brzaka.
Puno pozdravljam veselo drustvo i saljem poljupce!
Svima koji su mi poslali pp u zadnja dva dana obecavam da cu da odgovorim sto pre mogu.
Tako onima koji su pitali sta se desava porucujem da odu na Facebook i pogledaju moje nove slike.
Ljubim punoooo!

Hvala minapaw za informacije oko kanade
a jedno pitanje
ovi moji sad bili na veceri sa decakom a ja ostala sama s malom i host mama mi kaze pre nego da odu, pa mozete da gledate crtani ako hocete...verujete li vi meni da ja sve moram kako ona diktira....normalno da smo gledale crtani a inace oni su porodica koja ne dozvolja TV nikad i crtani je treet samo kad zasluze. Kako je kod drugih kad ovi odu negde mozes sa decom sta hoces ili po naredjenju:???::???::???:

uf..ovo definitovno nisam zamisljala kao moj rad u americi..danas razmisljam da ja definitivno nisam zelela da mi se ceo dan diktira sta da radim..joj sto sam kukavica...najbolje da skupim hrabrost i da odem u taj rematch pa neka me i zemlja proguta:dash::dash:

Pa gledaj na to ovako, makar ne moras da razbijas glavu i da smisljas sama aktivnosti za decu:mrgreen: Meni to nisu pricali nikad sta da radim, ali sad kad bolje razmislim, bolje da jesu, ovako sam sama morala da izmislim zabave za decu... Eto ima neceg pozitivnog u tome :)
Sto se tice auta, i meni je bilo tako, to je zato sto ti je host mama control freak, vidis da ne moze nista da se desi spontano, sta ces takva je...
A tebi ako bas ne odgovora pravac u rematch :ok:

Poslednja izmena:
nema te 100god i sad ti fali inspirejsn....no ,no, no..it doesn't work that way!pisi tj pricaj:blabla:!!!!!!!!!!

Djes' ti! Ja rek'o dobicu neke informacije sta ce da se desi u buducnosti ono nista, daj reci nesto bar za ljubavni zivot;)...Kod mene svasta covece svasta...joj. Ja sam ovde vec 7 meseci, sad ce:D. Promenila sam prvu porodicu, u stvari oni su promenili mene tj. nece vise da imaju Au pair zato sto ce host mama raditi samo jedan dan nedeljno kao da bi provodila vise vremena sa decom i to... Nismo imali problema i to, I ja sam prvo mislila, ma rek'o sta je ovo, da nece oni mozda naci drugu devojku ali sada vidim da je istina, mama ne radi , u super smo odnosima, ponekad im cuvam decu i tako. Sada sam u porodici sa dva decaka i ok su. Samo da se nista ne promeni...

Upravo su zvali iz agencije i rekli mi da sam previse dugo razvukla ,da oni misle iako imam fantasticne preporuke od mojih host porodica,,da mi ne mogu naci porodicu koja ne treba vozaca.Ja vec poslala poruku da bih porodicu koja treba vozaca a oni nista..............Dali su mi ultimatum do petka,,,,,,,

Upravo su zvali iz agencije i rekli mi da sam previse dugo razvukla ,da oni misle iako imam fantasticne preporuke od mojih host porodica,,da mi ne mogu naci porodicu koja ne treba vozaca.Ja vec poslala poruku da bih porodicu koja treba vozaca a oni nista..............Dali su mi ultimatum do petka,,,,,,,

A ti zeno izaberi od svih tih porodicu jednu za koju mislis da je najmanje zlo,
pa posle menjaj, cisto da ostanes... Ne znam, u svakom slucaju ti drzim fige :super:

Back