Lisa L
Primećen član
- Poruka
- 696
Ma kazem ti ja, stavljaju oni nama nesto u kafu hehehehe!!! Pozzzzzz svima! Nije me bilo hiljadu i jednu godinu hehe
Ej bre! Kakvo prijatno iznenadjenje!
PS. Svraticu oko 10:30, budi kuci!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kazem ti ja, stavljaju oni nama nesto u kafu hehehehe!!! Pozzzzzz svima! Nije me bilo hiljadu i jednu godinu hehe
PS. Svraticu oko 10:30, budi kuci!Ma kazem ti ja, stavljaju oni nama nesto u kafu hehehehe!!! Pozzzzzz svima! Nije me bilo hiljadu i jednu godinu hehe
Pozdrav,
molim sve koji mogu pomoci da mi daju odgovor.
Imam 23 godine.Zelim da odem u USA raditi pa sam shvatio da mi je ovo jedini program preko kojeg mogu otici.
Koju agenicju mi preporucujuete?
Koliko vremena decki cekaju na program?
Dali je tesko vizu dobiti?
Pozdrav i hvala
Zelim ti lep provod u Kanadi!!!!!!
Ali imam pitanje u vezi vize-planiram da idem na prolece pa me interesuje cela procedura i da li je komplikovano? Ti imas srpski pasos?
Hvala!!
Ej bre! Kakvo prijatno iznenadjenje!PS. Svraticu oko 10:30, budi kuci!
Pozdrav svima sa foruma
!!! Ja ne znam ni sta da pisem...nemam inspirejsn:???:Hehe vazi al' sutraPozdrav svima sa foruma
!!! Ja ne znam ni sta da pisem...nemam inspirejsn:???:
'Fala sestro i bilo je bash super
anica-axeell usa i blondes i svi ostali,
Imam srpski pasosh i procedura je jednostavna, samo dugo traje.. Oko dve nedelje. Samo odesh u konzulat kanadski, i tamo imash sve formulare koje treba da popunush. Ponesesh sva dokumenta koja imash i to je to. Obavezno da poshaljesh DS formular u kancelarije agencije da ti potpishu da mozesh putovati van granica USA.
A mislim da je Jasminka sve ostalo objasnila...
Hehe vazi al' sutraPozdrav svima sa foruma
!!! Ja ne znam ni sta da pisem...nemam inspirejsn:???:
'Fala sestro i bilo je bash super
anica-axeell usa i blondes i svi ostali,
Imam srpski pasosh i procedura je jednostavna, samo dugo traje.. Oko dve nedelje. Samo odesh u konzulat kanadski, i tamo imash sve formulare koje treba da popunush. Ponesesh sva dokumenta koja imash i to je to. Obavezno da poshaljesh DS formular u kancelarije agencije da ti potpishu da mozesh putovati van granica USA.
A mislim da je Jasminka sve ostalo objasnila...
..e pa,odo ja malo do Kanade
Sa J-1 vizom mozes da ulazis i islazis iz zemlje koliko god puta hoces tokom prve godine, naravno sa sobom uvek nosis onu formu DS..sta god, vec sam zaboravila. Tokom druge godine, oni ti samo ponovo izdaju tu formu, ali ti ne promene vizu u pasosu, tako da su nekim au pair pravili problema prilikom
ulaska na granici, a neke au pair su jednostavno promenile i vizu i takoc... A za Kanadu ti treba viza, kolko sam ja upucena....

Aaaa vidim da si tu.Sutra je ok.PS. Jesi se cula sa Oljom, ona bas hoce na kafu zena! Pozz.

Pozdrav,
molim sve koji mogu pomoci da mi daju odgovor.
Imam 23 godine.Zelim da odem u USA raditi pa sam shvatio da mi je ovo jedini program preko kojeg mogu otici.
Koju agenicju mi preporucujuete?
Koliko vremena decki cekaju na program?
Dali je tesko vizu dobiti?
Pozdrav i hvala
medju 30 cura..al' mozda mi se samo ucinilo...Nadam se da ce se sve dobro zavrsiti, stvarno si se namucila, jos sada da odes kuci... ma jok! Bice sve ok.![]()
.E ako je iko zasluzio da ostane to je Ammela.Navijam za tebe.Kako je ono bilo....NJ-CA-FL....cekam te u IL ovog puta.Tebi je draga malo malo Kanda u skedzuluono...pff...malo je dosadno
..e pa,odo ja malo do Kanade
![]()

tkacio:Hvala minapaw za informacije oko kanade
a jedno pitanje
ovi moji sad bili na veceri sa decakom a ja ostala sama s malom i host mama mi kaze pre nego da odu, pa mozete da gledate crtani ako hocete...verujete li vi meni da ja sve moram kako ona diktira....normalno da smo gledale crtani a inace oni su porodica koja ne dozvolja TV nikad i crtani je treet samo kad zasluze. Kako je kod drugih kad ovi odu negde mozes sa decom sta hoces ili po naredjenju:???::???::???:
uf..ovo definitovno nisam zamisljala kao moj rad u americi..danas razmisljam da ja definitivno nisam zelela da mi se ceo dan diktira sta da radim..joj sto sam kukavica...najbolje da skupim hrabrost i da odem u taj rematch pa neka me i zemlja proguta![]()
Meni to nisu pricali nikad sta da radim, ali sad kad bolje razmislim, bolje da jesu, ovako sam sama morala da izmislim zabave za decu... Eto ima neceg pozitivnog u tome

nema te 100god i sad ti fali inspirejsn....no ,no, no..it doesn't work that way!pisi tj pricaj:blabla:!!!!!!!!!!
Aaaa vidim da si tu.Sutra je ok.PS. Jesi se cula sa Oljom, ona bas hoce na kafu zena! Pozz.

Upravo su zvali iz agencije i rekli mi da sam previse dugo razvukla ,da oni misle iako imam fantasticne preporuke od mojih host porodica,,da mi ne mogu naci porodicu koja ne treba vozaca.Ja vec poslala poruku da bih porodicu koja treba vozaca a oni nista..............Dali su mi ultimatum do petka,,,,,,,

Nesto ne verujem da cemo piti kafu do ponedeljka, a ti ces kod mene popiti kafu..mmm... mozda ove godine hehehe... Vazno da tamo na Long Islandu bude puno sladoleda i dobrog drustva!! Cmoki!!