JO84
Zainteresovan član
- Poruka
- 229
ajd da stavim i pocasnu 190.porukicu od mene ovde...
CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hey ljudi, jel' se secate remix remixa??![]()

Meni je ova pod br.628 i vodim se kao primecen clan, samo mi nije jasno jel' to kao da su me ljudi primetili da negde postojim ili ono da sam extra primecena..hahaha Danas i sutra su mi deca ceo dan tu jer nema skole zbog praznika i to mi bas tesko pada ali roditelji rade pa sam im zveknula crtace, eno ih dole a ja gore hehe.. Nego ljudi, ko jos ima problem sa ovom njihovom kafom??? Ja sam se strasno navukla i jedna solja je nista, popijem bar 3.Moramo neku kampanju da napravimo protiv uzivanja kafe u tolikim kolicinama, hehe... Druga stvar, osecam se kao baba a tako i idem... pijem i super vitamine ali ocigledno bez efekta! Kako se ostali osecaju??

tkacio:

...pogotovo noge...strasno...

tkacio:ja na ovom forumu od pre nekih godinu i kusur meseci i toliko sam za "zainteresovanog clana"
sto se tice ove kafe ovde,pa ono cista droga evo sad je tek 11;55am i ja pijem vec ne znam ni ja koju soljetinu od kafe...tkacio:
zaista su to teske droge....![]()
kampanja za odvikavanje od kafe u Americi ja sam ZA
mada ce to tesko ici..
sto se tice osecaja kao baba,mene nesto kosti bole u poslednje vreme...pogotovo noge...strasno...
fizicka aktivnost...mora da se uvede...
moram da pocnem da vezbam ..pogotovo trcanje...
e sto vojim puno ove maje smajlije..
mnogo su mi cakani...tkacio:

Meni je ova pod br.628 i vodim se kao primecen clan, samo mi nije jasno jel' to kao da su me ljudi primetili da negde postojim ili ono da sam extra primecena..hahaha Danas i sutra su mi deca ceo dan tu jer nema skole zbog praznika i to mi bas tesko pada ali roditelji rade pa sam im zveknula crtace, eno ih dole a ja gore hehe.. Nego ljudi, ko jos ima problem sa ovom njihovom kafom??? Ja sam se strasno navukla i jedna solja je nista, popijem bar 3.Moramo neku kampanju da napravimo protiv uzivanja kafe u tolikim kolicinama, hehe... Druga stvar, osecam se kao baba a tako i idem... pijem i super vitamine ali ocigledno bez efekta! Kako se ostali osecaju??
. Ovaj moj host tatica ima onu profi starbucks mashinicu, koja na sebi ima mali milion dugmica, vishe nego kontrolna tabla spejs shatla, tako da sam se ja nje na prvi pogled uplashila i nikada je nisam ni pokushala koristiti 

E devojke
Recite mi nesto vise o 4dana obuke u N.Y.?
Predavanja su otprilike od 8 - 17h, ali mene konkretno interesuje koliko osoba kao pojedinac mora i treba da ucestvuje u predavanju, odnosno da li sva ta 4dana za vreme predavanja samo slušaš i ucis ili moras i ti nesto pricati, pitati, raditi?
negde sam procitala da prvi dan na predavanju pred svima u razredu se predstavljas i govoris odakle dolazis i kazes nesto o svojoj drzavi.
Ima li jos nesto?
ovo pitam iskljucivo zbog engleskog, tj. koliko moras pricati u prisustvu predavaca jer sam cula da je jedna devojka vracena jer nije znala jezik![]()

)

tkacio:
tkacio:

Jel to mene neko pozelio![]()

Remix sta?Ko?Jel se to maze na leba?
Pa gde si ti Kasanova,nema te nigde,mi te se uzelele.