Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
auh... bio sam siguran da je nole gotov kada je izgubio 4. set... valjda ga je posle malo prosla kriza- bravo za njega!.... a fedja je ispratio noletov redosled osvajanja i gubljenja setova, i trebao bi imati laksi posao u 1/4f (ma koliko dotle ne stize bilo ko i bez razloga)....
anyway- posle ovoga i sa obzirom na zreb... necu biti nezadovljan novakovim rezultatom sta god da uradi do kraja...
a novakova knjiga... covek je zeleo da je napise i napisao ju je. niko vas ne tera da je kupite ili procitate, i ne znam zasto vam toliko izbija oci... jos manje sam razumeo ono silno pominjanje noletovih roditelja... kakvi god da su- oni mu ocigledno zele najbolje i savrseno je ok da budu uz njega (pa ko ce ako nece oni?)!
i da... ako sam razumeo nordic-a... pravi navijac bi trebao da bude onaj koji zeli jedino maximum od onoga za koga navija (nasuprot pripadnika "armije navijaca"?)? da li je to trebalo da znaci da ako smo pravi navijaci ne smemo biti zadovoljni nicim manjim od vrha vrhova (ili se meni ucinilo da si te dve stvari onako jednostavno povezao) i da je megalomansko navijanje jedino pravo? jer, nikako se sa tim ne bih slozio- cak naprotiv. 'ebes navijaca koji je uz tebe samo ako i kada si najbolji...
bravo medo za ovo sto si rekao,***** navijaca koji navija samo kad njegov ljubimac pobedjuje!!!
gde su sad oni silni navijaci Federera?navijali su za njega samo dok je bio najbolji i osvajao trofeje a sad ih nema nigde kad je Roze u krizi,naravno cas izuzecima poput Srleta...
Federer je pao psihichki
samo je pitanje, da li ce se vratiti?
jer ako uspe da se normalizuje, nadal, djokovic i ostali mogu samo da se sagnu