ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Grizly ja sam SIGURAN 100posto da je Cavic crnogorac da bi drugu pricu pricao ovde,ali dobro nema veze da se ne nastavljamo! usput zelim vam srecu protiv hrvata u cetvrtfinalu vaterpolo turnira,sto se tice finala EP meni je draze da Crna Gora osvoji nego madjari,hrvati,naravno ako vec ne moze Srbija,u tom finalu Srbija zaista jeste imala mnogo vise iskljucenja ali ok nema veze,vi imate odlicnu vaterpolo selekciju i u to nema sumnje.

e stvarno Troicki usao u finale vasingtona,lepo nema sta mozda cemo dobiti jos jednog dobrog igraca...

Čavići su porijeklom iz Pive (Crna Gora).

Ajoj,pa ljudi procitajte post od pre samo jedne stranice,gde Nordic sve lepo kaze..Ccccc...I ko sa kim i gde..

No,ajmo redom! Rafa vs. Kveri - bice to interesantan mec pogotovo ako se Amer ne smori posle par riternova ili ako se ne iznervira sto Nadal iako ima mnogo sporiji servis sve osvaja :D

Federer vs. Andreev - slazem se da Rus ovde nema sta da trazi,jos ne znam da li je Federer izgubio od nekog Rusa u poslednjih 5 godina,ali Roze je pokazao kako nas uvek moze izneanditi :D Ja se andam laganom prolazu,naravno!

I najtezi mec od Top 3 igraca,Nole vs. Robredo - ovo moze biti veoma,veoma tezak mec za obojicu.Prednost dajem Noletu,ali Robredo nikako nije za bacanje.Ovo bi trebalo gledati....

i zaista mi niste jasni zasto celog zivota kukate ko sa kim igra... kao prvo bi mogli da zapamtite kad vidite zreb a kao drugo u svakom trenutku ga mozete naci na stranicama 567 i 568 HRT-ovog teletexta

Poslednja izmena:
Srle ja sve mislim da ce Novak mnogo lakse izaci na kraj sa Robredom nego sa Cilicem...au kakav mec je bio sinoc,Cilic je isto igao odlicno,ali i Djokovic je dosta gresio,poslednji taj brek se videlo da je Djokovic popizdeo i razbio ga 7-0,ali me je iznenadio Cilic,ubedljivo najbolji hrvatski igrac

sjajan govor Rafe o Federeru :worth:

Ne znam sta je rekao,ali mogu da pretpostavim.
Rafa ima veoma inteligentnu strategiju:najvecim protivnicima daje i najvece komplimente.
Dobro,oni ih sigurno i zasluzuju,ali Rafa to dize na visi nivo.On je nedavno tvrdio da bi ga Nole mogao veoma brzo prestici(razlika je bila nesto vise od 1000 bodova),a onda je zaredjao strasnu seriju(izgubio samo jednom od Novaka,ako ne gresim) i odmako mu dobrano,a postao je i br.1.
Poenta je da Nadal protivnicima predvidja veci uspeh,nego oni sami(ili bar teniski prognozeri).Na taj nacin ih "omeksa",a onda zestoko udari.:cool:

ne brini ti za njega!!!!

bravo Rafa... ajmo dalje :klap:

i sam je ocekivao tezak mec jer je ovaj lik jedan od 4 ili 5 najboljih servera sveta i igra ptotiv najboljeg igraca sveta na najvecem stadionu na svetu pred svojom publikom

Fis.. spremi se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back