ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odličan Ljubičić...ali posle ovog meča, onaj post janković fana nije više toliko nerealan :)
ne pamtim da je Novak u zadnjih par meseci delovao ovako sigurno na terenu...ne bi me čudilo da razvali Sinsinati, a možda i USO.

Gledah dobrim delom Noleta danas i sta videh....taman koliko je bilo potrebno.Bilo je malo povuci,a Boga i i potegni u prvom setu,da bi u drugom sve doslo na svoje mesto.

Uostalom,protiv servera kakv je Ljuba,jedan brejk i puna kapa ;)

Gledah dobrim delom Noleta danas i sta videh....taman koliko je bilo potrebno.Bilo je malo povuci,a Boga i i potegni u prvom setu,da bi u drugom sve doslo na svoje mesto.

Uostalom,protiv servera kakv je Ljuba,jedan brejk i puna kapa ;)

Srlesrle,

Divna pobjeda taman koliko je bilo potrebno umarati se,i sacuvati snagu za dalji tok turnira.
Ne mogu da razumijem Urosa kad prica i prica Novak ovo Novak ono.Mislila sam da ces nesto reci,nije bitno mozda ga nijesi procitao.
Evo ja nista necu reci o Rafinoj igri,ne toliko zbog Urosa koliko zbog Rafe.:)

Srlesrle,

Divna pobjeda taman koliko je bilo potrebno umarati se,i sacuvati snagu za dalji tok turnira.
Ne mogu da razumijem Urosa kad prica i prica Novak ovo Novak ono.Mislila sam da ces nesto reci,nije bitno mozda ga nijesi procitao.
Evo ja nista necu reci o Rafinoj igri,ne toliko zbog Urosa koliko zbog Rafe.:)

Sta ima Srle da kaze?Nista pogresno nisam napisao.....;)

Ej ljudi,nisam bio ovde 3 nedelje,razumite i mene,treba da se vratim u stos ;)

Nisam gledao sve kometnare,priznajem....Nole je odigrao bas kolkio treba,mozda je trebao malo ajce u prvom,ali to je to...Isto kao i Federer sa Akasusom :)

Danas gledamo dalje turnir....1/8 finala....Jel ste videli da je prosli turnir bio prvi u istoriji da su svih 8 sa Top liste usli u 1/4finale?Interesatno,nisam znao da svaki put neko ispadne...

Nadal se raspada :( sinoć je bio očajan...

Ma gotovo je sa njegovom dominacijom. Uzeće još koji turnir, ali to je sve. Osim ako čovek ne želi ozbiljno da se zeza sa svojim zdravljem, više nikada neće forsirati svoje telo iznad granica mogućeg. A bez toga, on je samo prosečan igrač na šljaci...:confused:

ATP, Sinsinati: Ispali Rodik i Conga

Amerikanac Endi Rodik i Žo Vilfred Conga iz Francuske poraženi su već u 2. kolu turnira u Sinsinatiju, a za njihovu eliminaciju "pobrinuli" su se Amerikanac Sem Kveri, odnosno Kris Gučione iz Australije. Prvu senzaciju načinio je Gučione savladavši 7. nosioca, Congu sa 7:6 (14:12), 6:2, dok je rano jutros Kveri bo bolji od 5. favorita, zemljaka Rodika, oba puta u taj breku - 7:6 (13:11), 7:6 (7:3).

Rezultati ostalih meceva na: http://sportal.rs/news.php?id=8258

C,c,c sta je ovo, favoriti ispadaju :D

Znao je da bljesne , bice on stari Nadal brze no sto mnogi misle ili se nadaju .:)
Tako oslabljen , sa puno ne iznudjenih gresaka .P o b j e d a .:)

То јесте али је и сам изјавио да не тренира као прије пошто се боји да не префорсира кољена...иначе њему је било препоручено да мирује овај период.

Битно је да нам НОЛЕ иде даље...полако али сигурно ;).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back