ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Najvisi Clan Foruma
TI se vrlo cudno ponasas...sta god da pises...

I moderator ovog pdf-a ima cudne arsine, pa se samo uklapam.
Navijam za svog omiljenog tenisera, kralja svih tenisera... Banuj me!
Ne preterujem nista vise nego ti kad si zbog njega u extazi.
Dalje mozemo preko advokata. Slobodan si.
Idi, navijaj za Rodika veceras.

Konačno: Marej "razdvojio" Federera i Nadala!

Endi Marej je uspeo! Ime britanskog tenisera nalaziće se od ponedeljka na drugom mestu najnovije ATP liste, odmah iza neprikosnovenog Rodžera Federera, a ispred, do juče nedodirljivog Rafaela Nadala.

Izvor

hm.. nove promene na ATP listi...

I evo mene posle 3 nedelje godisinjeg odmora :) :) :)

Hvala Bogu,ovde se stvari ne menaju,banuje se najvisi i tako dalje...A mene brzi da pogledam sve postove,iam ih i previse,a ionako uglavnom i nisu previse interesantni :p

U svakom slucaju,posle cini mi se jace od 4 godine Fed i Nadal su razdvojeni....Fed je prvi,a Marej je drugi! E sad,koliko je to realno (da Rafa nije bio povredjen) o tome moze da s eprica koliko hocemo....Ali nije ni vazno :)

Isapdose i Nole i Rafa i Fed-na koji nacin,u 1/4 finalu....Sad cekam Sinsinati novu Fedovu titulu :)

I evo mene posle 3 nedelje godisinjeg odmora :) :) :)

Hvala Bogu,ovde se stvari ne menaju,banuje se najvisi i tako dalje...A mene brzi da pogledam sve postove,iam ih i previse,a ionako uglavnom i nisu previse interesantni :p

U svakom slucaju,posle cini mi se jace od 4 godine Fed i Nadal su razdvojeni....Fed je prvi,a Marej je drugi! E sad,koliko je to realno (da Rafa nije bio povredjen) o tome moze da s eprica koliko hocemo....Ali nije ni vazno :)

Isapdose i Nole i Rafa i Fed-na koji nacin,u 1/4 finalu....Sad cekam Sinsinati novu Fedovu titulu :)

Хоћеш ти рећи да смо чекали на тебе па да овде буде по неки ПАМЕТАН пост ;)...ој СРЛЕ,СРЛЕ.

Синсинати ;)...нема шансе.

Slabo ti pratis rad grupe...hoces da izgubis cin ocigledno:D

Мој статус је НЕУПИТАН.Ја сам га поштено зарадио...од самог почетка...зачетка.
Ја и ИЛКЕ смо логистика групе.
Питај их па ћеш чути :mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

moram da se složim sa tobom...pirgavi je stabilniji od novaka. zašto? nemam pojma...ima nešto u tom zapadnom mentalitetu, izgleda....

Ни ја не контам.НОЛЕ ће доћи.Физички је спреман сада само треба да се сконцентрише на игру.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back