gost 172011
Ističe se
- Poruka
- 2.140
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sumnjam da će se ponoviti scenario iz Halea...
sutra 4:1 za Đokovića![]()
Karlović izbacio Verdaska...Čovek neverovatno servira...Ubica

.Dno od tenisa....mada bilo bi lepo da ga ide taj servis i protiv Federera da se malo smejem .....mada kad Fedja izvadi puder iz one njegove zenske torbe i napuderise se ima da dekoncentrise Ivu![]()

Nole rutinski, nije se namucio, igrao je koliko mu je bilo potrebno!
BRAVO NOLE!![]()
Taman koliko treba, nije bitno ni na kojem terenu,ni da li kisa pada, padaju teniseri , jedan za drugim sa Vimldona 2009.
mene ovaj Karlović plašimožda bi bilo lepo da pobedi Feda, al' bi zato Đoković ili Haas puko u polufinalu...

Naravno,Vavrinka nije uspeo da sastavi kockice u glavi jer to je on...
Inace, verovatno niste primetili koliko je eks No 1 igraca trenutno u 1/4 finalu....Zagledam sve nesto pa mi drago
Lejton Hjuit,najmaldji No 1 ikada je tu,i igra sa drugim eks No 1, Endijem Rodikom.
Dalje,tu je Ferero,isto bivsi No 1,sa kim igra Marej...Iako je Marej ovde veliki favorit,nikad,ali bas nikad ne treba otpisivati igrace koji su nekada bili prvi na svetu...Jednostavno,jer oni znaju put do vrha!
Dalje,tu je moj dragi Rodzer....Koji bi,u slucaju da dobije Karlovica,PONOVO postao No 1![]()
![]()
Tu su jos Nole-buduci No 1 i Has,koji je nekad bio No 2 igrac na svetu i to je to!
Od aktivnih eks No 1 igraca ovde fale jos aktuelni No 1 Rafa,sa jos Karlosom Mojom i Maratom Safinom![]()

čuh da je federer izjavio da karlović uopšte i ne igra tenis.....![]()

I ne igra...
Igra kad zavrsi mec!![]()