ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Karlović izbacio Verdaska...Čovek neverovatno servira...Ubica

Jeste zanimljivo za gledanje par gemova ali posle smori....mec u kome nema sta da se gleda.....sirovina od preko 2 metra koja nema pojma o tenisu sem da raspali loptu a ako mu je onaj preko puta vrati ne zna sta da radi...Dno od tenisa....mada bilo bi lepo da ga ide taj servis i protiv Federera da se malo smejem .....mada kad Fedja izvadi puder iz one njegove zenske torbe i napuderise se ima da dekoncentrise Ivu :mrgreen:

Ovo je za one koji ne budu mogli da gledaju mec Ivo-Fedja pa cisto da znaju sta ce se zbivati......
Uloge:Tom-Fedja...Garavi-Ivo.....Jerry-potlaceni skupljac lopti ...znamo kako se Fedja odnosi prema njima

Naravno,Vavrinka nije uspeo da sastavi kockice u glavi jer to je on...

Inace, verovatno niste primetili koliko je eks No 1 igraca trenutno u 1/4 finalu....Zagledam sve nesto pa mi drago :)

Lejton Hjuit,najmaldji No 1 ikada je tu,i igra sa drugim eks No 1, Endijem Rodikom.

Dalje,tu je Ferero,isto bivsi No 1,sa kim igra Marej...Iako je Marej ovde veliki favorit,nikad,ali bas nikad ne treba otpisivati igrace koji su nekada bili prvi na svetu...Jednostavno,jer oni znaju put do vrha!

Dalje,tu je moj dragi Rodzer....Koji bi,u slucaju da dobije Karlovica,PONOVO postao No 1 :D :D :D

Tu su jos Nole-buduci No 1 i Has,koji je nekad bio No 2 igrac na svetu i to je to!

Od aktivnih eks No 1 igraca ovde fale jos aktuelni No 1 Rafa,sa jos Karlosom Mojom i Maratom Safinom :)

Naravno,Vavrinka nije uspeo da sastavi kockice u glavi jer to je on...

Inace, verovatno niste primetili koliko je eks No 1 igraca trenutno u 1/4 finalu....Zagledam sve nesto pa mi drago :)

Lejton Hjuit,najmaldji No 1 ikada je tu,i igra sa drugim eks No 1, Endijem Rodikom.

Dalje,tu je Ferero,isto bivsi No 1,sa kim igra Marej...Iako je Marej ovde veliki favorit,nikad,ali bas nikad ne treba otpisivati igrace koji su nekada bili prvi na svetu...Jednostavno,jer oni znaju put do vrha!

Dalje,tu je moj dragi Rodzer....Koji bi,u slucaju da dobije Karlovica,PONOVO postao No 1 :D :D :D

Tu su jos Nole-buduci No 1 i Has,koji je nekad bio No 2 igrac na svetu i to je to!

Od aktivnih eks No 1 igraca ovde fale jos aktuelni No 1 Rafa,sa jos Karlosom Mojom i Maratom Safinom :)

Srle?... Jel' ti to nesto "osecas" sprocu njega, sad kad si video onu musku torbetinu?... ;)
Bilo ko na #1, samo ne Nadal... :dash:
Fizikalije ga dovele dotle, one su ga i srusile...
Dobijes na mostu, izgubis... kolena.
BTW, respect za ex-sampione... Old school rules! :ok::klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back