ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
šteta za Rafu :( nadam se da će pustiti snimak negde...
što se Noleta tiče, on je sada ponovo u onoj fazi kada diže formu iz meča u meč...udarci su bili tu, bio je agresivan u dobrom delu meča, ali A-Dick ga je uhvatio mentalno nespremnog i zasluženo je pobedio...svako ko napravi brejk i zatim izgubi ceo meč zbog jednog čelendža zaslužuje da izgubi...simple as that.

edit: samo htedoh da dodam da sam zadovoljan Novakovom igrom i da je odigrao agresivno kao 2007. kada se probijao u vrh tenisa...problem je što dugo nije igrao na taj način pa je zato i grešio dosta...ali ako nastavi ovako, biće svašta u Sinsiju :) (iako ne mogu da vidim žreb, al' osećam da je teži nego u Montrealu)...

Poslednja izmena:
Jednostavno najveci. I jeste nedodirljiv. Nema boljeg. Nikad nece ni biti.
Novak? Dobro? Jedva prosao prva dva kola... bolje nije ni mogao ocekivati.
Ti si sigurno od Federera ocekivao da pobijedi mladog Songu.
Vidis Novak je sa pravom za pobjedom usao u mec sa Rodikom. Nije prosao .Idemo dalje.
Mislis li da se Nadal nije nadao pobjedi.
Jeste nadao se i borio do kraja.To da nema boljeg hrabra je tvoja izjava ,kako ce biti vidjet ces ubzo.To ne znaci da mu ne zelim uspjeh.:)

Ti si sigurno od Federera ocekivao da pobijedi mladog Songu.
Vidis Novak je sa pravom za pobjedom usao u mec sa Rodikom. Nije prosao .Idemo dalje.
Mislis li da se Nadal nije nadao pobjedi.
Jeste nadao se i borio do kraja.To da nema boljeg hrabra je tvoja izjava ,kako ce biti vidjet ces ubzo.To ne znaci da mu ne zelim uspjeh.:)

Nego sta, da ga smozdi!... RF je najbolji covek i sportista koga je covecanstvo ikada iznedrilo!... :rtfm:... Mora da su bacene neke cini... crna magija...

Novak je najobicniji folirant, koji nikada nece biti prvi!...

Sta, Nadal izgubio?!... Ma nije valjda?!... Onakav borac?!... Superspreman?!... Ma, bice da se nije navikao na ove nove pneumatike... Promenili mu hrskavicu...

I nista drugo do uspeh! Da osvoji i Saturn Open. I Otvoreno Prvenstvo Jupitera.
Nole ne zasluzuje ni caddy da mu bude.

Nego sta, da ga smozdi!... RF je najbolji covek i sportista koga je covecanstvo ikada iznedrilo!... :rtfm:... Mora da su bacene neke cini... crna magija...

Novak je najobicniji folirant, koji nikada nece biti prvi!...

Sta, Nadal izgubio?!... Ma nije valjda?!... Onakav borac?!... Superspreman?!... Ma, bice da se nije navikao na ove nove pneumatike... Promenili mu hrskavicu...

I nista drugo do uspeh! Da osvoji i Saturn Open. I Otvoreno Prvenstvo Jupitera.
Nole ne zasluzuje ni caddy da mu bude.

Opusteno ,brale nije ovo forum svadjalica ni istomisljenika nijesmo na utakmici nekog lokalnog tima. Tako je kako ti kazes.Tebi RF,kratko.
Meni NOVAK DJOKOVIC broj jedan Srpskog tenisa do sad .:think:

Opusteno ,brale nije ovo forum svadjalica ni istomisljenika nijesmo na utakmici nekog lokalnog tima. Tako je kako ti kazes.Tebi RF,kratko.
Meni NOVAK DJOKOVIC broj jedan Srpskog tenisa do sad .:think:

Nego sta je nego kako ja kazem!... Ovaj balavi Nole mu nije ni do kolena!...
To sto ga je slucajno dobio par puta mu se omaklo... neka zapise to!...
Jedino moze da bude u Srbiji broj jedan... u svemiru nece nikad biti!...

Haha... Najvisi, jel si to morao da promenis misljenje da te ne bi vise banovali? :) Ili te Fed toliko ocarao u medjuvremenu? :lol:

(Nego sta, inace me ne bi pustili na forum!... :mrgreen:)

RF je najbriljantniji teniser u celom univerzumu!...
Ko ga ne voli, nema pojma o tenisu, mali je i jadan!...
I ti, ako ne obozavas zemlju kojom hodi, zaobilazi moje postove!...
Videces kako ce sutra u finalu da odere nekoga!... Bilo koga!... Mogu svi zajedno da igraju!...
Videh i da su neke novine slagale da ga je neki Francuz dobio... tabloidi!...
On nikada ne bi izgubio mec u kome vodi sa 5-1 u trecem setu, on je, bre, nepogresiv!...
Neznalice, naucite sta je tenis!... To sta Nole igra je antipropaganda tenisa!...

@Najvisi Clan Foruma
TI se vrlo cudno ponasas...sta god da pises...

@Tema
Conga je veoma dobar igrac...
Vise puta je dobio Djokovica...pa nije ni cudo da jednom dobije i Federera...pogotovo ako uzmemo u obzir da se Federer i ne trudi previse na Mastersima(mada to izgleda mnogi ne primjecuju)...

I sinoc sam gledao odlican mec...Endi je izgubio od Del Potra ali bilo je lijepo za gledanje...:)

@Najvisi Clan Forum

i ne trudi previse na Mastersima(mada to izgleda mnogi ne primjecuju)...

Sad su mi se slozile kockice,nije se na pravi nacin trudio, to je izvjesno, zavisi koji je savjet dobio od mame svijih kcerki kad je krenuo na dalek put,
Rodjerce vidi nemoj da mi se povrijedis i sam znas imamo pune ruke posla kod kuce.:D

što se mene tiče, navijala sam za congu, čisto da pirgavi ne bi postao 2. od sutra...ali, dečko igra - svaka mu čast.
a za rodika mi je toliko drago što nije ušao u finale, da neću jesti slatkiše jedno nedelju dana!

što se mene tiče, navijala sam za congu, čisto da pirgavi ne bi postao 2. od sutra...ali, dečko igra - svaka mu čast.
a za rodika mi je toliko drago što nije ušao u finale, da neću jesti slatkiše jedno nedelju dana!

pricalice, Nakacila se ja u samom pocetku godine na Krstarici po nagovoru prijateljice ,
naidjem na tvoj post oko tenisa,skoro pa ovakav odgovor, bila sam odusevljena, bila si deo razloga da zavolim Krstaricu,nista manje se nijesam sad odusevila.:)
puno pozdrava iz vrele okoline Podgorice:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back