Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerovatno Roig ne moze izdrzati jos koji mec.![]()
Izasao je zrijeb za Cincinnati http://www.atpworldtour.com/posting/2009/422/mds.pdf I opet Murray kod Federera, Djokovic kod Rafe.![]()
Jednostavno je najbolji.
Sta god da uradi, to je za pohvalu...
Trebalo bi da je to vec jasno, zar nije?!...![]()
Veliki sportista,velikih uspjeha, tu si u pravu, no nije nedodirljiv,uostalom u tom pogledu nije sam.Novak je igrao dobro to me raduje a nije pobijedio Rodika .
nadam se da će pustiti snimak negde...
(iako ne mogu da vidim žreb, al' osećam da je teži nego u Montrealu)...Ti si sigurno od Federera ocekivao da pobijedi mladog Songu.Jednostavno najveci. I jeste nedodirljiv. Nema boljeg. Nikad nece ni biti.
Novak? Dobro? Jedva prosao prva dva kola... bolje nije ni mogao ocekivati.

Ti si sigurno od Federera ocekivao da pobijedi mladog Songu.
Vidis Novak je sa pravom za pobjedom usao u mec sa Rodikom. Nije prosao .Idemo dalje.
Mislis li da se Nadal nije nadao pobjedi.
Jeste nadao se i borio do kraja.To da nema boljeg hrabra je tvoja izjava ,kako ce biti vidjet ces ubzo.To ne znaci da mu ne zelim uspjeh.![]()
... Mora da su bacene neke cini... crna magija...Nego sta, da ga smozdi!... RF je najbolji covek i sportista koga je covecanstvo ikada iznedrilo!...... Mora da su bacene neke cini... crna magija...
Novak je najobicniji folirant, koji nikada nece biti prvi!...
Sta, Nadal izgubio?!... Ma nije valjda?!... Onakav borac?!... Superspreman?!... Ma, bice da se nije navikao na ove nove pneumatike... Promenili mu hrskavicu...
I nista drugo do uspeh! Da osvoji i Saturn Open. I Otvoreno Prvenstvo Jupitera.
Nole ne zasluzuje ni caddy da mu bude.

evo lepe vesti za nas fanove Rafe i Noleta - ova dvojica će biti dubl partneri u Sinsinatiju![]()
.Vidi se da je njihov odnos odličan i da se kuže.

Kuze, slazu kako god sve dok ne izadju na teren.![]()
..Opusteno ,brale nije ovo forum svadjalica ni istomisljenika nijesmo na utakmici nekog lokalnog tima. Tako je kako ti kazes.Tebi RF,kratko.
Meni NOVAK DJOKOVIC broj jedan Srpskog tenisa do sad .![]()
Haha... Najvisi, jel si to morao da promenis misljenje da te ne bi vise banovali?Ili te Fed toliko ocarao u medjuvremenu?
![]()
)
@Najvisi Clan Forum
i ne trudi previse na Mastersima(mada to izgleda mnogi ne primjecuju)...
Sad su mi se slozile kockice,nije se na pravi nacin trudio, to je izvjesno, zavisi koji je savjet dobio od mame svijih kcerki kad je krenuo na dalek put,
Rodjerce vidi nemoj da mi se povrijedis i sam znas imamo pune ruke posla kod kuce.![]()
@pricalica
Nemoj samo da ti predje u naviku da i mene mrzis![]()

što se mene tiče, navijala sam za congu, čisto da pirgavi ne bi postao 2. od sutra...ali, dečko igra - svaka mu čast.
a za rodika mi je toliko drago što nije ušao u finale, da neću jesti slatkiše jedno nedelju dana!