- Poruka
- 78.110
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zašto da ne pratim i daljeces prestati da pratis tenis kad Novak bude prestao da igra?
pitam, jer nekako iz tvojih postova vezanih za tenis mi se stvorio utisak da pratis tenis zbog Djokovica...zašto da ne pratim i dalje
kada Đoković konačno ode u tenisku takmičarsku penziju moj favorit je mladi Alkaraz , taj mladić nosi u sebi nešto što ni Siner ni drugi igrači mlađe generacije nemaju, a to je onaj vragolasti nastup Alkatraza
polako ali sigurno Alkaraz ima još jednog navijača u meni
ma sport je to, naj obični sport kao i svi drugi, nešto skuplji u odnosu na druge sportove da se postane neko i nešto u odnosu na druge sportovepitam, jer nekako iz tvojih postova vezanih za tenis mi se stvorio utisak da pratis tenis zbog Djokovica...
posto ima dosta ljudi koji to i otvoreno kazu... vole tenis, prate, ali kad Djokovic prestane da igra, nece ih vise interesovati.
Počeo sam gledati tenis u vrijeme Konorsa, Borga, Mekinrosa, itd. Novak se pojavio dosta kasnije. Uglavnom gledaću tenis dok budem živ.ces prestati da pratis tenis kad Novak bude prestao da igra?
Od Miomira se svakako ne očekuje puno.ali zato mu sledeći protivnik itekako jak , igra protiv Porpirina
šta god da postigne, uvek ne dobrodošloOd Miomira se svakako ne očekuje puno.
1 set svi ti nedopingovani odigraju kao iz snova.A onda 2 set sledi gazenje.Ovaj Alkaraz ko robot kao i Siner.Mehanizam se samo malo ubrza u 2 ili 3 setu i ubijajaju protivnike.Alkaraz pobednik u duelu sa Y.WU