- Poruka
- 4.188
Bend iz Pule koji je bio ispred svog vremena i sto se tice textova i muzike."Jednom u Zivotu" najbolji zivi album u istoriji Yu-rocka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što se žestokog roka tiče možda su vrh (mada ni u to baš nisam siguran), ali Hrvatska je iznedrila bendove koji su za par klasa bolji od dotičnog.
E,ja ti ostavila komentar danas ,bas u vezi s ovim bendom,ali ga posle obrisala.šteta da ovakav bend padne u zaborav....![]()
?
),Treba imat dusu-jos bolja pesma,Zuti kisobran,Ljubomora,Bez kaputa.Fenimenalno!
.
heeej soferu,kondukteru![]()
![]()

šteta da ovakav bend padne u zaborav....![]()
Prva postava sa pokojnim Segiom i Guzvanom(koji jede gitaru) je bila nenadmasna i blago onim matorcima koji su ih gledali i slusali uzivo.Bruno je tanak sto se pevanja tice,a ovaj gitarista ipak nije ni za prineti Guzvanu(ko je slusao "Atomsku trilogiju" i "Jednom u zivotu",sve mu je jasno).Jedna od najboljih hard-rock grupa sa nashih prostora.Omiljeni album mi je "Zabranjeno snivanje",sa fenomenalnom pesmom "Jucerasnje sutra"( ko nije poslusao,obavezno nek' je poslusa).Jedino mi nije jasno zasto ne izdaju nesto novo?!
Zadnji album "Terra mistica" je izdat jos 1995.godine i od tad nista